Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlginç Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda sorunlardan uzak durmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa onu çözmeniz gerekmekte. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların son bulmasını sağlamalısınız. Daha bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

Daha özgür hareket etmek isteyeceksiniz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Kontrolün genel olarak sizin elinizde olması gerekiyor. Hatalarınızdan ders çıkartmalı ve tekrar etmekten kaçınmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda kafanızı karıştıracak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışın. Gücü yeniden elinizde hissetmeye başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yerlerde sorunlar doğarken bir yerlerde bunların çözümleri ortaya çıkacaktır. Bugün yönünüzü çözümlere ve gelişime ayırdığınızda fiziksel ve ruhsal olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Potansiyelinizden şüphe duymak yerine bunları artık kullanmaya başlamalısınız.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün  kendinizi daha yaratıcı ve özgün hissetme eğilimindesiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz projeler ve etkinliklerle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve özgünlüğünüzü ortaya koymak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda romantik ilişkilerde de şanslı bir dönemdesiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arabanızla ilgili yaşayacağınız problemlerle haftaya merhaba diyorsunuz. Arabanızın sürekli arıza yapması sizi yeni bir araba almaya yönlendirebilir. Uzun zamandır evinize yaptırmak istediğiniz dolap için bugün harekete geçiyorsunuz. Dolap ölçülerinde problem yaşamamak için ustalara her detayı anlatmalısınız. Akrabalarınızdan alacağınız haber sizi çok şaşırtacak.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konumunuzun ve gelirinizin değişmesi beraberinde bir sorumluluk değişimi de getirecektir. Bir şeyler isterken istemediğiniz sonuçlarla yüzleşmekten kaçmamalısınız. İşinizin ve sizden beklentilerin gereklerini bilerek hareket etmek, sizi daha iyisine de hazırlayacağı gibiortamındaki pürüzleri de ortadan kaldırabilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününde aile ile ilgili yaşanan karmaşalar sizi tedirgin edebilir. Zira geçmişte olup biten konuların getirdiği korkular ve kontrol edilemeyen durumlar öne çıkıyor. Zayıflıklarınızla yüzleşmeniz ve artık önünüze bakmanız size fayda sağlayabilir. İşte sizi zorlayan gelişmelerin devam etmesi ile ruh dünyanız biraz yıpranacaktır.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler sizden mesleki konularda yardım isteyebilir, sabırlı ve öğretici olduğunuz taktirde evrensel planda olumlu karma alacağınız bir gerçektir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatı biraz daha spontane yaşamayı tercih edebilirsin. Kaygılara kapılarak değil, hayatın güzelliklerine fırsat vererek güzel gelişmeleri kendine çekebilirsin. Yeni şeyler denemek, yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak senin için çok daha pozitif gelişmeler demek olabilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi evren yeni hedefler, niyetler ve kararlar oluşturmak için birkaç günü güçlü kılıyor. Kendinizi, ilişkilerinizi ve deneyimlerinizi yepyeni bir ışıkta gördüğünüzde yeniden başlama şansına sahip olacaksınız. İlişkilerinizden ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu yeniden tanımlıyor olabilirsiniz. Aynı zamanda kişisel bir yeniden doğuş zamanıdır; imajınızı yeniden oluşturmaya karar verebilirsiniz. Duygusal düzeyde biraz mesafeli olsanız bile, çekiciliğiniz ile normalden çok daha fazla etkiye sahipsiniz. Aynı zamanda, geçmişe odaklanmak ya da orada takılıp kalmakla ilgili olmasa da geçmişe odaklanma olabilir. Bunun yerine, olup bitenlerden ders çıkarmak ve gelecekte kendiniz için daha iyi seçimler yapmakla ilgilidir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin canlı olması sizin tepelerde olmanızı sağlayacaktır. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergilemeniz, önemli kişilerin ilgisini çekecek. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; enerjiniz yüksek, kendinizi mükemmel hissedeceksiniz. Kişisel bakıma zaman ayırmak için harika bir gün. Işıldayın!

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla ortaklıklar söz konusu. Dengelerinizi yeniden kuracaksınız.

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>