Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumluluklarını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Kişisel bir tatil için bazı seyahat planları yapabilirsiniz. Uzak adalara veya kozmopolit bir şehre gitmeyi düşünebilirsiniz. Şu anki hayat tarzınız içinde biraz sıkılmış veya huzursuz hissediyorsunuz. Bir süredir tatile çıkmadıysanız, belki artık zamanı gelmiştir. Sevgilinizin de fikirlerini alın veya internetten tatil ve seyahat yerlerini araştırın.

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Bütünlük seviyesini yüksek tutmalısın. İnsanlar gerekçelerinden şüphelenebilir; o yüzden onlara bu şüpheyi taşımaları için bir sebep verme. Kendine güvenerek hareket et ve sözlerini yerine getir. Büyük güce sahipsin evet; fakat biraz dengesiz bir güç bugün mümkün. Enerjini dengelemek ve korumak adına küçük yürüyüşlere çıkıp zihnini toplamayı dene.Kendine inanıyor musun? Günün ilerleyen vakitlerinde kendine sormak zorunda kalacağın bir soru olacak bu. Artık salt hayallerle dolu bir yaşam yaşamaya ve hayata dair doğrudan bir yaklaşım edinememiş olmana katlanamıyorsun. Eğer içsel doygunluğun ve tamamlanmışlığın mutluluğunu yakalamak istiyorsan, şu an harekete geçip kendini baştan sona hedeflerine adamanın tam zamanı. Dahası, bugün şimdikinden daha yüksek seviyede bir sorumluluk edinme teklifi alman olası. Kesinlikle kabul et!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük olasılıkla bugün yakın birisinden yardım, destek ya da teselli alacaksınız. Bu kişi sizin kendi anneniz ya da ofis annesi gibi anaç bir insan tipi olabilir. Her ortamın bir ofis annesi vardır, değil mi? Bu kişiden tavsiye ya da yardım istemekten çekinmeyin; zira size yardımcı olabilmek onu da mutlu edecek. İnanın, yardım istediğinize pişman olmayacaksınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İş fırsatları, kariyerinizde gelişmeler bugün gündeminizde olabilir. Bu olumlu bir gelişmedir, ancak şu anda sizin için biraz rahatsız edici olabilir. Hayatınız bugünden itibaren farklı bir hal alabilir. Bir süredir olan değişiklikleri unutun ve akşamınızın tadını çıkarın!

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün adeta görev aşkıyla güne başlayabilirsin. Planladığın işleri bugün teker teker hallediyorsun. Ayrıca bugün bulunduğun ortamlarda insanlarla ilişkilerini ilerletebilirsin. İkili ilişkilerde hiç olmadığın kadar olumlu geri dönüşler alıyorsun. Ev veya çalışma ortamında yeniden düzenleme atılımlarında mutlaka yardım almalısın. Arkadaşların akşam planı için seni sıkıştırsa da evde yapacağın işler sebebiyle bir bahane üretebilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenize yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu tarz bir durumda kendi önceliklerinizi de önemsemelisiniz. Uzun bir zamandır çözülemeyenbazı konular hayatınızdaiyiden iyiye sorun olarak kendini gösterebilir. Bu yüzden artık önünüze gelen sorunları çözüme taşıyın.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Genel olarak iyimser bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yanlış anlaşılmalardan doğan bazı gerilimler yaşanabilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Ticari konularla ilgili yapacağınız yazışmalara özen göstermelisiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağışıklık sisteminiz düşebilir ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara daha kolay kapılabilirsiniz bu yüzden kendinize çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler gündeminize geliyor. Beraber yapılan entelektüel paylaşımlar önemli olacak, bekarsanız sohbet edebildiğiniz biriyle ilişki kurmak isteyeceksiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün diğer insanlarla bağlantı kurmaya özen gösterin. İster bankada sıra bekliyor olun isterseniz önemli bir toplantıda, sosyalleşebildiğiniz kadar sosyalleşin. Bunu yapmak işlerinizle ilgili yeni fikirler üretmenize yardımcı olacaktır.

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda, iletişim evinizde seyahat edecek. Zihninizin hızlı çalışacağı bugünhayatında kriz çözücü bir rol edinebilirsiniz.İletişimsel yeteneklerinizin ve kibar, nazik tavrınızın faydasını görebilirsiniz. Ay ile Jüpiter etkileşiminin etkisiyle günlük hayatınızda sizi sınayan konu ve kişilere karşı sakin kalmalısınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluklarınızın sizi gerginleştirebileceği ama hem otoritelerle iyi ilişkiler kurup hem de kariyer gelişmeleri yaşayarak memnun olacağınız bir dönemdesiniz. Tepkiselliğinize dikkat ettiğiniz sürece ciddi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ani kararlar ile ortaklıklar başlatan Aslan burçları sonradan aldıkları kararlardan pişman olabilirler. Kendinize zaman tanıyın. Her şeyi aynı anda yapmak zorunda değilsiniz. Önceliklerinizi iyi belirlemeli ve zamanınızı kaliteli kullanmalısınız. Yoğunluğunuz giderek artıyor. Günlük rutinleriniz üstünüzde baskı oluşturabilir. Hissediyor musunuz?

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; çevrendeki insanlarla bolca iletişim kurabileceğin ve kimi zamanda abartılı konuşmalar içinde olabileceğin bir gün olabilir. Beklemediğin sürpriz bir finansal destekle karşılaşabileceğin gibi yeni birya da ortaklık teklifi gündemini birden değiştirebilir. Sosyal yaşamın canlanıp, farklı yönleri olan yeni insanlarla tanışabilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>