Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler görülüyor. Bugün sevgilinize uzun zamandır hayalini kurduğunuz türden bir gün geçirebilirsiniz ve sevgilinizin size bir sürprizi olacak.

Son derece aktif olmanıza rağmen bir çok işle ilgilenmeniz tatmin edici sonuçlara ulaşmanıza engel olabilir. Dikkatinizi tek bir konuya yoğunlaştırırsanız daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Bugün bazı tapu işleriyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız ve bu işin sonucunda gerek zihinsel gerek fiziksel olarak çok yorulacaksınız.

Ani karar vermekten ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Sakin hareket ederek ulaşacağınız sonuçlar sizin için daha verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için zor ve yorucu bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat bunun için fırsat bulamayabilirsiniz. Ailenizden birinin sizin hakkınızda doğru olmayan düşünceleri var. Bu düşüncelerini değiştirmek isteyebilir fakat başarılı olamayabilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, aşk hayatınız, çocuk meseleleri, sosyal yaşantınız, yatırımlarınız, borsa ve spekülatif konularında belli bir dirençle karşılaşma ihtimalini işaret etmektedir. Ancak bunu, engellenmişlik gibi düşünmek yerine, durumunuzu daha ciddiyetle gözden geçirmek yönünde bir fırsat olarak görmeniz daha yararlı olur. Sorumluluklarımızı göz ardı etmeyeceğiz. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü, bizim için kutsal olan değerlerimize aşırı sahip çıkışımızın göstergesidir. Ancak bazen duyarlılık, yorgunluk ve alınganlık nedeniyle doğru düşünmekte zorlanırız. Meseleleri bilinçli ele almakta, artı ve eksileriyle tartmakta, anlamakta yarar var. Saat 10:14 Ay-Güneş görünümü, gün boyu çevrenizdeki insanları etkilemenizi, takdir edilmenizi, düşüncelerinizi gayet net bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Uyumlu ve nazik sözlerinizle sizden etkilenmeyecek kimse yoktur. Saat 16:38-19:13 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Zamanı kendi akışına bırakarak yaşamakta yarar var. Ne fazla bir müdahalede bulunalım ne de bizi zorlayabilecek konuları kafamıza takalım. Önceden verilmiş bir randevunuz varsa yetişebilmek için biraz daha erken gitmekte fayda var. Ancak konuşmalarımızda hep söylediklerimize hem de söylenenlere dikkat edelim. Saat 19:13 Ay-Yengeç geçişi, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır emek verdiğin ilişkin için güzel geri dönüşler var. İnsanların tavırları seni şaşırtmaya devam ediyor.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz. Alacağınız bu sorumluluklar ve eğitimler kariyerde önemli bir ivme yakalamanızı sağlayacaktır.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili hayaller kurabilirsiniz. Bunları gerçekleştirmek için kadınlardan destek görebilirsiniz. Gün içinde karar vermeniz gereken konular sizi sıkıştırabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi en iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle zaman geçirmek ufkunuzu açabilir. Eğitsel konulara yönelebilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınızı düşünmek ve keyfini çıkartmak için tam zamanı. Uzun zamandır kendinizi hayattan soyutlamıştınız. Artık ruh eşinizi bulmak için uygun zaman...

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda bugün daha titiz ve dikkatli davranmanız gerekebilir. Farkında olmadan fazla alışveriş veya harcama yapabilirsiniz. Beslenme, diyet konularına da bugün daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekilerle işbirlikleri ve planlar içine girebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yazmaya, anlatmaya dayalı işleriniz varsa değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. İletişimde abartıdan uzak durun.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşama doğru Yengeç burcuna yerleşiyor. Günün ikinci yarısında boşlukta ilerlerken sizin geçmişten zihninizde takılı kalan konulara çözüm bulmanıza yardım eder. Ailedeki bir kadından bu konuda destek alabilirsiniz. Antika işleri, tarihsel konular, antropoloji ilginizi çeker. Bu konularla ilgili yayınlar okuyabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, şekerli gıdalar fazla tüketmemelisiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 40" R
Ay
Akrep
16° 50' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 33"
Venüs
Koç
24° 29' 46"
Mars
Balık
25° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 52"
Satürn
Balık
16° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 28"
Lilith
Başak
22° 45' 08"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>