Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Basamakları Tırmanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bir şeyleri akışına bırakmak bugün size cazip gelmeyebilir. Bu, herkes aşağı doğru yüzerken sizin yukarı doğru yüzen tek balık olmak isteyeceğiniz zamanlardan biri olabilir. Sürünün geri kalanı ne derse desin, siz kendi yolunuzdan gidin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya belli bir yere gitmeniz konusunda sevdiklerinizin baskısını hissedebilirsiniz. Böyle şeyleri yalnızca başkalarını memnun etmek için yapmayın, sizi memnun eden şey ne ise onu yapın.

Belli bir durum hakkında düşünme şeklinizi değiştirmeye çalışan kuvvetli bir güç olabilir. Gerçeklerin nereden geldiğinin bilincinde olun. Birisi size sadece gizli bilgileri veriyor olabilir, böylece genel planlarına uygun bir şekilde hareket edeceksiniz. Diğerleri sizin için en iyi şeyi aramıyor olabilir, bu nedenle bunu yapanın siz olması önemlidir. İşin kendinize ait olan kısmını sorgulamadan körlemesine atlamayın.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Çamurdan çık ve kurtul. Biraz eğlen ve yapacaklarının sonuçlarına kafayı takma. Görev listeni bir sürelik bir kenara koy ve eğlenmene odaklan. İnsanların bugün ekstra ilgiye ihtiyacı olacak. Onlardan sevgini esirgeme. Duyguların da kuvvetli ve dinamik. Kelimelerinin ardındaki yoğunluk hayatına tutkuyu getirebilir.Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Venüs Terazi burcuna geçiyor. Güne yepyeni kararlarla başlayabilirsiniz. Daha flörtöz olacağınız, ilişkilere daha açık olacağınız bir süreç başlıyor. Karmik ilişkiler veya kadersel birliktelikler ortaya çıkabilir.

17 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşantında büyük bir adım için bugün haberler alabilirsin. Çalışan bir Aslan burcuysan, kariyerin açısından büyük bir adım niteliği taşıyan birteklifi kapını çalabilir. Farkını ortaya koymayı başarıyorsun. Bugün aynı zamanda aile içerisinde seni ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Açık sözlü davranmak, düşündüklerini söylemek isteyeceksin.

17 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş partneriniz ile yollarınız yeniden kesişebilir. Duygularınızı kontrol ederek soğukkanlı olmalısınız. Hissettikleriniz olumsuz dahi olsa üslubunuzu bozmamaya ve çizginizden ödün vermemeye çalışmalısınız.

17 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Hayal gücünüzü kullanacağınız işlerle ilgilenmek size keyif verecektir. Zevk aldığınız konulara eğilebilirsiniz. Akşam saatlerinde mesleki konularla ilgili planlar yapma ve yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Başarı için çok çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Atacağınız önemli adımları ve alacağınız kararları iyi hesaplamalısınız. Hayatınızda degiştirmek istediğiniz alanlarla alakalı çalışmak için uygun bir gün.

17 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden beklenen şeyleri daha kısa sürede tamamlamanız kendiniz için ayırabileceğiniz kaliteli bir zaman sağlar. Sosyal hayatınızda istediğiniz hareketlilik yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. Günün akşamı oldukça romantik bir hava içerisinde geçebilir.

17 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönemdesiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinizdeki tüm problemleri çok yakında çözeceksiniz. Bugünyerinizde karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız. Hayatınıza keyifli bir hobi eklemek isteyebilirsiniz.

17 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, problemlerin üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

17 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 58"
Ay
Akrep
19° 39' 38"
Merkür
Koç
26° 16' 39"
Venüs
Balık
21° 07' 59"
Mars
Balık
04° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 48"
Satürn
Balık
13° 15' 28"
Uranüs
Boğa
20° 38' 38"
Neptün
Balık
27° 47' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 16"
Lilith
Başak
19° 45' 14"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>