Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlginç Tesadüfler Kapıda! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 80%

Evinizdeki kontrol ve son sözün kimin olacağı konusundaki anlaşmazlıklar, endişe verebilir. İnsanların durumu yanlış algılamasına sebebiyet vermemeye çalışın. Son derece güçlü, ön yargılı ve dik kafalı durumlarla meşgul olacaksınız. Büyük olasılıkla, birileri gerçek konu hakkında sapkın görüşlere sahip. Herhangi bir konuda sonuca varmaya başlamadan önce tüm gerçekleri masaya yatırdığınızdan emin olun.

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Bu dönemde önemli bir finansal ilerleme yaşayabilirsiniz. Bir davadan kredi veya bir ödeme gelebilir. Kaybettiğiniz bir parayı bulabilir ya da şimdiki işinizden avans alabilirsiniz. Kısacası bir şekilde size ekstra bir para gelecek. Şu anda, yükselmek için bazı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Sizinle ilgili pozitif düşünceler giderek artıyor.

Son birkaç gündür sende olmayan o optimist yaklaşımı geri kazansan iyi edersin. Aklındaki yeni projeleri hayata geçirmek için neden iyi modun avantajını kullanmayasın? Her ne kadar ıslah olmaz bir bireyselci olsan da, başkalarının fikirlerini de dinlemek işine yarayabilir; sonuçta ne söylediklerinin farkında olan insanlar da olabilirler!Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızı genişletmek için bundan iyi bir zaman olamaz. Hep aynı grupla takıldığınızı fark etmeniz sosyal rutininizi değiştirmeniz için bir fırsat olacaktır. Biraz değişiklik yapmak için daha önce gitmediğiniz bir kafeye, kitapçıya ya da bara gidin. Arkanıza yaslanıp tanımadığınız insanları yaşayışınız izlemek eğlenceli olabilir. Daha önce karşılaşmadığınız kişilerle sohbet etmeye açık olun. Belki yeni bir arkadaş edinebilirsiniz!

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda uzun vadede başarı sağlayacağınız bir fırsat kapınızı çalabilir. Maddi konulara gerçekçi ve akılcı planlamalarla yaklaşabilirsiniz. Özgüven, başarı ile güçlenebilir. Yalnızca sorun ve sıkıntılara odaklanarak yaşam enerjinizi düşürmeyin.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç karşılaşma ve tesadüflerle dolu bir gün seni bekliyor. Uzun süredir haber alamadığın eski sevgilin ansızın iletişime geçmeye çalışabilir. Tahammül seviyenin zorlandığını hissettiğin bazı konuşmalara dahil olabilirsin. Kendi işine sahip bir Aslan burcuysan yaptığın yatırımların karşılığını maddi olarak almaya başlayabilirsin.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde fazla eleştirici olabilirsiniz. Her şeyi partnerinizden beklemek ilişkinizi yıpratıcı bir sürece götürüyor olabilir. Ruhunuza hitap eden her türlü aktiviteyi oldukça önemsiyorsunuz fakat şartları hesaba katmadan isteklerde bulunmak sizleri bencil lanse ediyor olabilir. Kendinize objektif olarak bakmak çevrenizdeki eleştirileri anlamanıza yardımcı olacaktır.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Masraflarınızın arttığını düşünerek yeni bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklar konusunda yeni düşünceler ve planlar geliştirebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili, önemli kişilerden destek alabilirsiniz. İlerlemeniz açısından bu önemli bir fırsat olabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gösterdiğiniz yoğun çabanın meyvelerini toplayabilirsiniz. Partnerinizle beraber ortaklaşa etkinlikler yapmak için uygun bir gün.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük ve doğru bir şey zincirleme iyi bir reaksiyon başlatır. Bir sonraki elde edeceğiniz şey, birkaç küçük iyi alışkanlık ve sağlıklı bir yaşam tarzıdır. Şimdilik bir yürüyüşle işe başlayın ve öğle yemeğinizi evden getirin.

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay finansal konulara dikkat çekiyor.Önümüzdeki 10 – 15 günlük dönemde gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili meseleler ön planda olacaktır. Bütçe planlaması yapmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Yeni kazanç kapıları bulabilir, finansal konularda yeni adımlar atabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi, hazır olmadığı bir şeye karşı zorlamaya çalışmayın. Finansal durumunuzu düzeltmek istiyorsanız, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Yaptığınız birtakım hatalardan dolayı çevrenizdeki insanları suçlamayın.

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hissettiğiniz duygularda karmaşa yaşıyor olabilirsiniz. Sorunları kendi içinizde yaşamak yerine, karşılıklı konuşarak çözmek için gayret gösterin. İlişkinizin geleceği açısından olayları iyi çözümlemekte fayda var. İş ilişkilerinizde belli edilmeden birileri tarafından sınanıyorsunuz. Size karşı bazı güvensizlikler söz konusu. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 48' 16" R
Ay
Terazi
10° 16' 12"
Merkür
Boğa
04° 43' 26"
Venüs
Boğa
24° 23' 55"
Mars
Koç
14° 17' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 43"
Satürn
Balık
18° 02' 15"
Uranüs
Boğa
23° 26' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 21"
Lilith
Başak
25° 26' 44"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>