Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 90%

Bu gün biraz kafanız karışabilir. Birtakım romantik arayışlar ve yaratıcı projelerle ilerlemek istediğinde olabilirsiniz, ancak bir şey sizi engelliyor gibi görünüyor. Emniyet freni ile sürüş yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Hiç bir şekilde kaçamadığınız kötümser düşüncelerin etrafınızda dönüp durduğu negatif enerjiye kapılmamaya çalışın.

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Bugün amigoluk sana fazla gelebilir. Normalde başkalarını yüreklendirme konusunda başarılısındır. Ama şimdi bazı güç ve ego çatışmaları devreye girebilir. İnsanlarla uzlaşmak pek kolay olmayacak. Bu senin hatan değil! Günün enerjisi bu şekilde. Anlaşmazlıkların sönmesini sağlayıp barış ilan etmeyi şimdilik başka bir güne ertele.Dışarısı sana adeta göz kırpıyor. Neden çocuklarla birlikle kaymaya gitmiyorsun ya da eşinle beraber kaşıya çıkmıyorsun? Emin olduğumuz bir şey var o da bugün kimse evin içine hapsolmak istemiyor. Eğer yağmur yağarsa da yaratıcı bir B planı düşün. İç mekan tırmanma aktivesine katılabilir, ya da bulunduğunuz yerde varsa I-max sinemaya gidebilirsiniz. Bu şekilde en azından evde olmuş olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hitabet yeteneğinize siz bile şaşıracaksınız. Her zaman doğru sözcükleri bulamadığınızı düşünürsünüz. Fakat bugün, özellikle ilham bulacaksınız. Gezegensel enerjiler yaratıcılığınızı ve dilsel becerilerinizi parlatacak. Kendinizi zekice şakalar ve muzip yorumlar yaparken bulacaksınız. Çevrenizdekiler size yepyeni bir açıdan bakmaya başlayacak. İlgi odağı olmanın keyfini sürün ve yetenekli bir konuşmacı gibi parlayın!

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha motive ve canlı hissediyor, enerjinizi topluyorsunuz. Yaşama ve geleceğe dair inancınız artabilir, küçük şeylerden mutlu olabilirsiniz. Geçmişten gelen tanıdıklardan haberler, adımlar olabilir. Eski tanıdıklarınızla keyifli veya adrenalini yüksek görüşmeler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinize odaklanabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelir geçer şeyleri hiç olmadığı kadar kafanda döndürüyorsun. Çevrendekilerin merhametsizliğine şahit olmak, sert çıkışlarda bulunmana neden olabilir. Ay bugün dağınık hareket ediyorken; ödemelerle ilgili çıkabilecek aksilikler planlarını bozabilir. Evinde yapmak istediğin ufak dekorasyon yenilikleriyle kendini daha iyi hissedeceksin.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli olaylarla yüzleşebileceğiniz bir gün olabilir. Dedikodulu konuşmalar, manipülatif söylemler sizi etkilemek için söyleniyor olabilir. Gözlem yaparak tüm gerçekleri kendinizin tahlil etmesi, sürecin daha sağlıklı ilerlemesine yarar sağlayacaktır. Arkadaş çevrenizle duygusal gerilimler yaşama olanağınız olsa da samimiyetiniz bu süreci atlatmanıza yardımcı olacaktır. Partnerinizin kendisini değersiz hissetmesine sebep olmamalısınız.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar devam edecek.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin arttığı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Soğuk algınlığı ya da bağışıklık sisteminde düşüklük gibi rahatsızlıklara karşı önlem almanız gereken bir gün.

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiniz bazen fırtınalı olsa da bugün her şey çok sakin. Aranızda tartışma çıkması için hiçbir sebep yok siz de boşuna aramayın.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Kişisel konularınızın ön planda olacağı bir gün olacaktır. Kendinizi ifade etme isteğiniz artıyor, duygularınızı dışa vurmaktan çekinmeyin. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşimhayatınızda sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç gündür eşinizin size karşı sert davrandığını düşünüyorsunuz, bu sorunun nedenini öğrenmeye çalışın.  İçinizde yaşadığınız sorunları ve sıkıntıları çözmeye çalışırsanız daha mutlu olabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizden güven istiyor. İlişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Ona bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. Bazı işlerinizi tamamlamakta, sonuca ulaştırmakta gecikmeler olabilir. Bu nedenle sabırlı davranmalı, disiplin göstermekte devam etmelisiniz. Neyse ki motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönem! Bu durum direncinizin artmasını ve kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>