Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sükûnet Altındır Diyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 10%

Her ne kadar bugün yalnızlığa eğilimli olsanız da, kendinizi şımartmayın. Bugün, arkadaşlarla dışarı çıkmak ve özellikle de kadınlarla olmak üzere yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Bu sırada, daha yakın bağlar oluşturabilir ve belki de gelecekte işinize yarayacak değerlibağlantıları kurabilirsiniz. Bugün sevgilinizle olan iletişimizde yakın olabilir. Akşamı dışarı çıkın ve onunla başbaşa bir yemeğin keyfini sürün.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Bir mola vermek istiyorsun. Çocuklarınla ekstra zaman geçirmeyi diliyorsun. Varsa romantik partnerinle özel saatler geçirebilirsin. Birlikteliğinizi onurlandır. Ev yaşamına konsantre olursan ve kariyerini bir süreliğine kendi haline bırakırsan daha iyi hissedeceksin!Son zamanlarda inanılmaz sabit fikirlisiniz, herkesle her konuda tartışıp duruyorsunuz! Ha deyince patlıyor, sözünüzün kesilmesine tahammül edemiyor, başkalarının söylediklerini dinlemiyorsunuz. Size neler oldu böyle? İfade özgürlüğünü engelleyen her şeyin karşısında olduğunu söyleyen siz değil misiniz? Aslında kendinize karşı savaşa girmiş olmayasınız? Dönüp biraz iç dünyanıza bakmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle iletişim trafiği artabilir, görüşmeler yapabilir, daha dışa dönük olabilirsiniz. Akışta ve anda kalarak şart ve koşullara daha hızlı adapte olabileceğiniz, böylece daha huzurlu hissedebileceğiniz bir gün. Akşam üzeri civarında umutsuzluk, yetersizlik düşüncelerinden kaçınmalı. Saf dilekler gerçekleşebilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars yavaşlarken, çevrene yaydığın ışık artacak. Hırslı yapını törpülüyorsun. Çıkan tartışmalara karşı sessizliğini korumayı tercih edeceksin ki senin için daha hayırlı olacak. Arkadaşlarının ilişkilerinde arabulucu bir rol oynayabilirsin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda oldukça hassas davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Hayatınızı yaşam koşullarınızdan ödün vermeden dengede tutmaya çalışmalısınız. Partnerinizden bir konuda aşırı beklenti içerisinde olabilirsiniz. Siz karşı tarafın size hassas davranmasını beklerken, acaba partnerinizde sizden bekliyor olabilir mi? Hayatınızı dengede tutmaya odaklanmalısınız. 

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal karmaşa içinde bulabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sizi üzenlerle dahi dost olmayı başarıyorsunuz. Sağlık sorunlarınız olabilir. Her zaman gücünüzü iyi yönde kullanmalısınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli, çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, davet ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi tartışmaktan ve paylaşmaktan keyif duyacağınız bir gün olabilir, ancak olası fikir ayrılıklarını dikkate almayı ihmal etmeyin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara karşı gizemli olmayı tercih ediyorsunuz. Fazla gizlenecek bir şeyiniz olmasa da yine de varmış gibi yapıyorsunuz. Bu da herkesin size ilgi duymasına sebep oluyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati arkadaşlık ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz, sosyal bir gün olacaktır. Sosyal çevrenizle duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelecektir. Hayallerinize, umutlarınıza ve ideallerinize yoğunlaşmalısınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün anahtar kelimesi ?aşırılık?. Etrafınızda olup biten her şeyle ilgili fazlasıyla iyimser ve hevesli hissedebilir, büyük bir iştahla her şeyin üzerine balıklama atlayabilirsiniz. Başa çıkabileceğinizden fazlasını üstlendiğiniz takdirde kendinizi fiziksel olarak bitkin düşürebilirsiniz. Öte yandan tam aksi yönde davranırsanız tembelleşebilir, pek bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Unutmayın ki en iyisi ortasını bulmak.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ihtiyacınızın arttığı bu dönemde yoğunlaşan duygularınızdan dolayı karamsarlığa kapılıp, kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmayın. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verebilirseniz ve ani kararlar almazsanız bu gün sizin için iyi olacak. Aceleci tutum içine girmeyin. Maddi açıdan çok büyük beklentiler içine girebilir ve bütçenizi aşan yatırımlarda bulunabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 10" R
Ay
Oğlak
02° 12' 60"
Merkür
Koç
16° 21' 26"
Venüs
Koç
28° 52' 41"
Mars
Balık
28° 23' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 21"
Satürn
Balık
16° 25' 20"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 41"
Lilith
Başak
23° 08' 48"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>