Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dedikodulara Kulak Asma Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün bir ilişkiyi yürütmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. Belki de sevdiğiniz biriyle bazı anlaşmazlıklar yaşıyor olabilirsiniz. Şimdi farklılıklarınızı bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için mükemmel bir zaman. İlk etapta, aranızdaki problemler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Biraz dürüstlük ve alçakgönüllülükle, bu sorunu çözebilir ve yaşanmasını engelleyebilirsiniz.

Bugün size çalışma ortamınızda biraz dinlenmeniz için bir fırsat verecek. Son birkaç gündür fazla çabalıyor olabilirsiniz, ancak büyük projeniz yolda. Bu yeniden yapılanma dönemi,arkadaşlarınızla daha arkadaşça ve kardeşçe bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Bu, gerçekten yardımlarına ihtiyaç duyduğunuzda, onlara güvenmenize izin verecek türden bir iletişim ...

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Eyleme geçmeden önce iyice düşün. İhtiyatsız hareketler başını belaya sokabilir. Günlük rutinini bozabilecek ve seni savunmasız yakalayabilecek bazı can sıkıcı olaylar meydana gelebilir. Otur ve konuya biraz kafa yor; sonra eylemde bulun. Yoluna çıkan engeller ise, sana çok hızlı gittiğini hatırlatan, evren tarafından gönderilen mesajlar olabilir. Biraz yavaşlama zamanı.Bugün her ne kadar daha iyi plan yapabilmek ve işleri yoluna koymak için gerçek dünyaya dönmek isteseniz de yapılması gereken şey bu olmayabilir. İşleri büyük ölçüde oluruna bırakırsanız her şey yerli yerine oturacaktır. İnsanlara güvenin ve şunu bilin ki hayatta edineceğiniz en güzel deneyimlerden bazıları plansız gelişenlerdir. Yapılacaklar listenizi bir kenara koyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular gündemde. Maddi dengeyi korumaya çalışabilir, bu alanda daha akılcı hareket etmek isteyebilirsiniz. Yetenekleriniz sayesindehayatında öne çıkabilir, yeni maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullarınızdan keyif almaya odaklanın, stres ve gerilimden kaçının.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamında çıkan dedikodular huzurunun açmasına neden olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan aşk hayatını gölgeleyecek bir kıskançlık söz konusu. Maddi konularda sıkışmış hissetmenle beraber, har vurup harman savurduğun günlerden, cebinde akrep tutan birine evrilebilirsin.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili birtakım kararlar alabilir ve insanlara karşı sınırlarınızı belirleyebilirsiniz. Bu konuda net olmalı ve kararlılığınızı sürdürmelisiniz. İş hayatınızdaki şaşırtıcı değişimlere karşı daha sağduyulu olmalısınız. Yara alacağınız gizlenmiş bir gerçekle karşılaşabilirsiniz. Bu bilgiyle ne yapacağınızı düşünürken, biriyle paylaşma fikrini es geçmeniz gereken bir gündesiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmeler sizi toparlanmaya itebilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi daha iyi hissettirecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetleriniz olabilir. Akışı koşullar söz konusu. Kendi egonuzu yumuşatmanız gereken zamanlar olabilir. Değişime açık olun.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça verimli hissedeceğiniz ve sosyal açıdan da arkadaşlarınızla kaliteli paylaşımlar içerisinde bulunabileceğiniz bir gün içindesiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklara yönelik ağırlığı ya da stresi biraz daha fazla hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Planlı ve organize hareket etmeye çalışmalısınız. Güçlü, etkili kontaklar kurabileceğiniz bir gün olabilir.

7 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dahil olduğunuz grubun sizi ne kadar rahatsız ettiğini anlayamayacak kadar gözünüz kapalısınız. Ancak bugün gerçek bir dostunuz sayesinde nihayet gerçekleri görebileceksiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahative kariyer konularını ön plana taşıyor.Sabah saatlerinde etkili olacak Ay ile Uranüs kavuşumuhayatınızda karşılaşabileceğiniz sürprizlere işaret ediyor. Somut sonuçlar beklediğiniz işler için destekleyici bir gün olacaktır. Önemliplan ve projelerinizi hayata geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişkiyi oluşturan kişilerin eşit haklara sahip olduğunu unutmayın. Sahip olduğunuz parayı nasıl değerlendireceğinize karar veremiyorsanız bir uzmana danışabilirsiniz. Bugün, içgüdülerinizi dinleyerek hareket edeceksiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır sizden ilgi bekleyen birisi var. Artık o duygularını size açmak üzere. Beklediği mesajı geciktirmeyin. Hayalini kurduğunuz aşkı onunla yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda davranışlarını onaylamadığınız kişilerle birlikte olmanızyaşantınızda sıkıntı yaratabilir. Aileden birinin sağlık sorununun sona ermesi sizi mutlu edecek. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostlabirliği olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

7 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 36' 21" R
Ay
Yengeç
09° 18' 55" R
Merkür
Koç
25° 31' 03"
Venüs
Boğa
15° 12' 51"
Mars
Koç
08° 35' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 40' 02"
Satürn
Balık
17° 31' 01"
Uranüs
Boğa
23° 00' 49"
Neptün
Balık
29° 13' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
21° 17' 25"
Lilith
Başak
24° 37' 04"
True Node
Koç
15° 02' 25"
Son Güncelleme : 11/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>