Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Yavaş ve istikrarlı doğanız bugün çok takdir görecek. İyi düşünülmüş, güzel bir saldırı planının General'den onay aldığını göreceksiniz. Tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi biliyorsunuz. Şimdi tek ihtiyacınız olan fikirlerinizi takip etmek için güven. Aklınız kalbinizle uyumlu bir şekilde çalıştığı için bir şeylere başlamak bugün daha kolay olacak.

Bugün herkesin neden bu kadar harekete geçtiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Anlamak için zamanınızı heba etmeyin. İşlerin olduğu noktada gayet iyi durumda olduklarını kabul etmekte ve eğer insanlara kendi dramalarını sergilemeleri konusunda izin vermekte daha iyisiniz. Sizin işiniz dengeyi sağlamak. Oldukça yoğun olan sorunlarla uğraştığınız için bu durum söylemekten bile daha kolay gerçekleşebilir, bu başa çıkamayacağınız bir şey değil.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Müthiş miktarda bolluk bereket dolu bir gün; ve sen de bundan yararlanmalısın. Kendini karanlıktan aydınlığa olumlu bir davranışlar serisiyle çıkarken bulacak; yeni zorluklara karşı hazırlıklı hissedeceksin. Kilit nokta ise günlük, küçük tatsızlıkların, rutinle ilgili problemlerin ve duygu değişimlerinin seni aşağıya çekmesine izin vermemek. Uzun vadeli düşünme zamanı. Sana bereket ve parlak bir gelecek sunan tutkulu enerji dalgasını yakala.Dün yedikleriniz ve içtiklerinizin fazla gelmesi sebebiyle bugünkü etkinliklerinizi iptal edebilirsiniz. Muhtemelen canınız gitmek istemiyor. Bu durum biraz sinir bozucu ve utanç verici olabilir. Çok yememiş olsanız bile dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Bu geceyi yalnız geçirin. Banyoda keyif yapın ve erken yatın. Yarın sabah, iyi ki dinlenmişim diyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar daha iyi plan yapabilmek ve işleri yoluna koymak için gerçek dünyaya dönmek isteseniz de yapılması gereken şey bu olmayabilir. İşleri büyük ölçüde oluruna bırakırsanız her şey yerli yerine oturacaktır. İnsanlara güvenin ve şunu bilin ki hayatta edineceğiniz en güzel deneyimlerden bazıları plansız gelişenlerdir. Yapılacaklar listenizi bir kenara koyun.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve yapılacaklarla ilgilenebilir, saat 15.46'ya kadar yoğun bir tempoda olabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayarak koşullarınızı iyileştirebilir, rahatlayabilirsiniz. Gün içinde kendi isteklerinizle zorunluluklar ve sorumluluklar arasında denge kurabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer inatçı ve “ben bilirim” tavrını kontrol altına almazsan, bu durum karşısında ezildiğini düşünen yakın bir dostunla fikir ayrışmazlığına düşmeniz nedeniyle problemler çıkabilir. Aile fertlerinden biriyle yaşanacak gelişme, coşkulu bir kutlamaya dönüşebilir. Son zamanlarda artan eklem ağrılarına dikkat etmelisin. Beslenme düzenini rayına oturtmak isteyeceksin.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimsel sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade ederken yanlış cümleler kurabilirsiniz. Bu karışıklığa meyil vermemek için yalnız kalmanız daha iyi olabilir. Yeni bir kişi ile tanışabilir ve kaderiniz olduğunu düşündükçe o kişiye daha çok bağlanabilirsiniz. Suyun akışına fazla kapılmadan temkinli hareket etmekte fayda olabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeleri yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler gün içinde ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı kontrol atına almak isteyebilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemleri nezaket ile çözmeli kendinizi ifade ederken pişman olacağınız cümleler kurmamamlısınız. Bugün aşk hayatınız dikkat isteyebilir.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ürünün sadece marka olduğu ve inanılmaz derecede uçuk fiyatlara satıldığı için kaliteli olduğunu düşünmeniz yanlış. Ayrıca siz zaten böyle lüks eşyalardan hoşlanan biri değilsiniz. Modayı hayatınızın her noktasında takip etmenize gerek yok.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahative kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilir,stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay, 15:46 itibariyle boşlukta seyahat etmeye başlayacak ve günün geri kalanında boşlukta olacak, önemli işlerinizi sabahtan halletmeye çalışın. İş görüşmeleriniz ve toplantılarınız için yine sabah saatlerini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçeklik algınıza biraz hayalgücü çeşnisi katın. Bir adım geri çekilip biraz dinlenin. Meditasyon yapmaya ve zihninizi günlük endişelerden arındırmaya biraz zaman ayırın. Sakinleştirici ve rahatlatıcı şeyler yapmak bugünü değerlendirmenin en doğru yolu olacaktır. Arkadaşlarınızla uzun yürüyüşlere çıkın ve en alışılmadık konularda derin sohbetler edin. Kendinize hayal kurmak için zaman ve alan tanıyın.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>