Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygularını Sakinleştiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 80%

Gün ilerledikçe her zamankinden daha keyifli hissediyor olabilirsiniz. Bu iyi bir şey, çünkü sevdiklerinizle bağlantı kurmak ve enerjinizi arkadaşlarınızla paylaşmak için biraz zaman ayırmanız gerekiyor. Bir arı gibi çalışırken sosyal hayatınızı ihmal etmeniz çok normal. Ancak günü verimli bir şekilde geçirdiğinizde, bunu kutlama ve rahatlama havasında olacaksınız.

Sıcak asfaltın üzerinde zıplaya zıplaya yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz tıpkı birinin sıcak bir patates tuttuğunda fırlatması gibi, ama bu hisle ne yapacağınızı bilmeniz gerekiyor! Ayaklarınızı yakmamak için çabuk düşünün ve zarif ayak hareketlerinden yararlanın. Çok inatçı olmamaya çalışın yoksa hiçbir yere varamayacaksın. İşin püf noktası, beklenmedik olaylar karşısında onunla ne yapacağını bilmek ve rahat olmaktır.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iletişim kurmakta başarılısınız ve kelimelerin ağzınızda düğümlenmesi çok sık meydana gelen bir durum değil. Ancak an itibariyla biraz nutkunuz tutulabilir. Gezegenler kendinizi telaşlı hissetmenize neden olabilir. Dikkatinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bir konuşma yapıyorsanız, başvurmanız gerekebileceği için elinizde birkaç not bulundurmalısınız. Ya da bir rapor yazıyorsanız, belgenizi hatalara karşı kontrol etmeniz gerekebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Sağlık ve beslenme, spor ve diyet konuları gündeminizde olabilir. Stres ise bedensel hassasiyetlere neden olabilir. Öğleden sonra beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz. Beklemediğiniz bir kişiden dönüş gelebilir. Akşam saatleriyle daha keyifli hissediyor, keyifli ortamlarda bulunuyorsunuz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne başlarken yapmış olduğun planlarda sıkışma ve akabinde aceleci davranman gerecek konular karşına çıkabilir. 2012 yılından bu yana görüşmediğin birinden ani haber alabilir, görüşme planı yapabilirsin. Ailenle arandaki çatışma hali yerini sakinliğe bırakıyor.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gelir gider tablonuzdaki açık sizi biraz yorabilir. Kapatılmayacak bir durum söz konusu ise sevdiklerinizle bu durumu paylaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Yaralarınıza şifa olacak bir ilişkiye başlama arifesinde olabilirsiniz. Kendinizi geri çekmeden yaşamaya çalışmalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı şanssızlıklar ya da elde olmayan koşullar gündeme gelebilir. Sağlık ve günlük işlerde daha fazla uğraşmanız gerekebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde kendinizi geliştirmeye açık olursanız büyük başarılar elde edebilir aynı zamanda hatalarınızdan ders alabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üzerinize ne giyseniz yakışacak çünkü içinizden gelen enerji o kadar yüksek ki çevrenizdekilerin üzerinde de pozitif bir etki yaratıyor. Bunu lehinize çevirmenin tam zamanı!

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati psikolojinizi ve iç dünyanızı ön plana taşıyor.Spiritüel çalışmalar yapabilir, manevi yönünüzü güçlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Venüs ile Şiron arasındaki destekleyici açı çevrenizdeki kadınlarla ilişkilerinize dikkat çekiyor. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile içi ilişkilerde beklenmedik durumlara karşı biraz daha sabırlı ve serinkanlı olmanız gerekebilir. İlişkilerinizin beklenmedik bir yöne savrulacağı bir gün olabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok pozitif bir insan olduğunuzdan dolayı, etrafınızdaki insanları kendinize doğru çekiyorsunuz. İş yerinizdeki, sıkı çalışmalarınızın ve emeklerinizin karşılığını sonunda almaya başladınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Biraz katı bir tavır içinde bulunabilir bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzak tutun.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>