Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Öğrenmeye Açıksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 10%

Bugün tam olarak ne anlatmak istediğinizi söylemezseniz, başınızı büyük bir belaya sokabilirsiniz. Sırf anlaşmazlık çıkmasın diye kendi düşüncelerinizden ve değerlerinizden ödün vermeyin. Aşk ve güzelliği bugün tadacaksınız ancak sadece onlara karşı rahat ve kaygısız bir tavır takınırsanız. Duygularınız oldukça yoğun olacak bu yüzden onları mantıklı bir çerçevede dengelemek için elinizden geleni yapın.

Bugün akıntıya karşı yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. İş yerindeki insanlar hakkında iyi bir izlenim bırakmak için çok çalışıyorsunuz, ancak bugün size çok fazla dikkat etmiyor olabilirler. Çabalarınızın fark edilmediğini hissedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Günün enerjisi çoğu insan için dikkat dağınıklığına neden oluyor ve şu an size bu yüzden odaklanamayabilirler. Ne yapıyorsanız yapmaya devam edin ve başınızı dik tutun!

Bugün özellikle güzel görünüyorsunuz ve zinde görüntünüzle ışık saçıyorsunuz. Kendinizi çok sıcak ve diğer insanlara özellikle de küçük hayvanlara karşı sevgi yumağı olmuş halde görebilirsiniz. Eğer bir evcil hayvan sahiplenmeyi istiyorsanız, bunun için daha iyi bir gün olamaz. Kariyer ve maddi konular gayet yolunda gidiyor ve oldukça iyi bir yerdesiniz. Bu ruh hali uzun zaman sürecek gibi görünüyor. Günün keyfini çıkarın.

Fiziksel olarak fazlasıyla enerjik hissediyorsun. Eşyalarını ayıklamak, kullanmadıklarını atmak için güzel bir gün. Dahası, bisiklet veya yürüyüş gibi aktivitelerden de keyif alabilirsin. Ya da oturup ulaşmak istediğin hedeflere bir göz atabilirsin. Hayatının şu anında, olmak istediğin yerde misin? Değişiklikler yapılmalı mı? Hem fiziksel hem zihinsel egzersizler seni bekliyor.Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda inanılmaz sabit fikirlisiniz, herkesle her konuda tartışıp duruyorsunuz! Ha deyince patlıyor, sözünüzün kesilmesine tahammül edemiyor, başkalarının söylediklerini dinlemiyorsunuz. Size neler oldu böyle? İfade özgürlüğünü engelleyen her şeyin karşısında olduğunu söyleyen siz değil misiniz? Aslında kendinize karşı savaşa girmiş olmayasınız? Dönüp biraz iç dünyanıza bakmanın zamanı geldi.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda detaylı planlamalar yapabilir, kazanç ve harcama arasındaki dengeyi korumaya çalışabilirsiniz. Özgüven ve yeteneklerinizle ilgili sorgulamalara düşmemeli, kendinize güvenmelisiniz. Sosyal çevrenizdeki ilişkiler gündemde.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geri giden Mars, yeni öğretiler getiriyor kapına. Kişisel olarak kendini gelişime adayacağın bir günden geçerken daha önce yapmadıklarına karşı ilgi ve isteğin çoğalıyor. Kültürel faaliyetlere yoğunlaşma arzun artarken, araştırmaların artacak. Evin ile ilgili konulara daha titiz yaklaştığın bir günden geçiyorsun, alışveriş listende alışılmışın dışına ihtiyaçlar eklenebilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacı olabilir. Stres kaynaklı belirtilerinizi önemsemelisiniz. Bu durum sizin için ön uyarı olabilir. Kariyerinizde beklentileriniz karşılanmıyor olabilir. Organizasyonlarda tanışacağınız kişiler, size yenifırsatları getirebilir. Değerlendirmek sizin elinizde… Tutkularınızın peşinden gitmeyi denemelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde daha fazla yenilik yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili atılımlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdakini rahatça ikna edebileceğiniz zamanlar var. İşlerinizde pratik çözümler bulabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağışıklık histeminiz düşebilir ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara daha kolay kapılabilirsiniz bu yüzden kendinize çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herhangi bir konuda sonuca varırken kendinizden önce sevdiklerinizi düşünmelisiniz. Davranışlarınız ve sözleriniz onları naısl etkileyecek? Risk almaya değer mi? İyice düşünmelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle içsel dünyanızla ilgili konular önem kazanıyor.Göz önünde olmaktansa yalnız kalıp kendinizle ilgilenmek size iyi gelecektir. Güneş'in Neptün ile kavuşumu finansal konulara dikkat çekiyor. Bütçenizi aşacak harcamalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yeniden iletişime geçmeye başlayabilirsiniz. Finansal durumunuzu daha iyi bir hale getirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Üzerinizdeki sorumlulukları hafifletmek istiyorsunuz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar veriyor! Zekanızdan ve bilgi birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün. Süregelen bir işbirliği varsa, karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bu kişi sizinle rekabet halinde. Kazancınız yerinde sayılır, fakat savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 54" R
Ay
Yay
23° 51' 10"
Merkür
Koç
16° 12' 59"
Venüs
Koç
28° 05' 27"
Mars
Balık
27° 54' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 27"
Satürn
Balık
16° 21' 52"
Uranüs
Boğa
22° 12' 46"
Neptün
Balık
28° 50' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 30"
Lilith
Başak
23° 04' 33"
True Node
Koç
15° 27' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>