Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Işıltılısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün aşk hayatınızda bir karmaşıklık yaşayabilirsiniz. Şu anda ilginizi çeken iki kişi olabilir ve ikisine karşı hissettiğiniz şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Biriyle romantik bir ilişkiye başlarken, diğeriyle ise bir arkadaşlık kurmak daha iyi olabilir. Kalbinizin şu anda birçok seviyede beslenmeye ihtiyacı var ve farklı insanlardan enerji almanız iyi bir şey.

Başka şeyler yapmak ve yaratıcı olmak istiyor hissedebilirsiniz. Eğlenceli bir proje üzerinde kendi kendinize çalışmak isteyeceksiniz. İşinize odaklanmak zor olabilir. Sık sık ara vermeye çalışın. Akşama eğlenceli bir şeyler yapmanız için bugün daha kısa çalışabilirsiniz. Bir resim, heykel veya yaratıcı bir yazı projesi üzerinde çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Pratik bir zihniyette olacağın bir gün. Evini ve yaşam alanındaki öğeleri düzene sokmaya yöneleceksin. Hasarlı nesneleri tamir edebilirsin. Sonrasında adeta bir tamamlanma hissedeceksin. Yaşam alanını temizlemek ve uyumlu bir atmosfer yaratmak iyi hissettirecektir.Bugün sorunsuz sakin güzel bir gün geçirmeniz bekleniyor, bu yüzden buna göre davranın. Şu anda herhangi bir büyük savaş stratejisi planlamanıza gerek yok. Sakin olmaya ve gereksiz yere strese girmemeye çalışın. Karşınıza çıkan her şeyi aşırı analiz ederek zihninizi fazla yormayın. Yaşadığınız andan keyif alma vaktiniz geldi. Akışına bırakın ve bir sonraki adımınızın ne olacağını düşünmeden eğlenmenize bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar sosyal çevrenizdeki kişilerden sürpriz teklifler, beklenmedik tavırlar gündemde olabilir. Geleceğe dair plan ve tasarılara odaklanabilirsiniz. Bu saatten sonra ise içe çekilme, konfor alanınıza yönelme gündeme gelebilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars Retro'suyla beraber etrafa daha farklı bir ışık saçıyorsun. Sorumlulukların artmak üzere, bu da çoğu şeye vakit ayırmakta zorlanacağın bir gün yaşamana neden olacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilir hatta sevgiline evlenme teklifi yapmak için hazırlıklara girebilirsin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınıza kapılarak ani hareketler sergilemek isteyebilirsiniz. Acele kararlar size hata yapma olasılığı verecektir. Yeni bir ilişkiye doğru ilk adımı atabilirsiniz. Geçmiş hatalarınızı geride bırakmayı denemedikçe huzurlu bir ilişkiye adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik maddi giderlere karşı hazırlıklı olmalısınız. 

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyerek olayları yönlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri daha sakin geçebilir. Akıcı enerjiler söz konusu. İkili ilişkilerinizde kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni dedikodular gelebilir. Fazla önemsememeye çalışın.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eğitim alanında özellikle oldukça başarılı olabilirsiniz. Ailevi konularda kişisel isteklerinizden ziyade topluluk ile hareket edebilmeniz gerekmekte.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun bir tempo ve gündemin, baskın duyguların ardından öğleden sonra kendinize ve kendinizi dinlemeye zaman ayırabilirsiniz. Sessiz, sakin ortamları tercih etmelisiniz. Dingin müzikler ve sanat iyi gidebilir.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalıcı olarak yer değişikliği yapmanız olası. Bu taşınmak da olabiliryerinde pozisyon değişikliği de. Bekleyin ve görün.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle içsel dünyanızla ilgili konular önem kazanıyor.Göz önünde olmaktansa yalnız kalıp kendinizle ilgilenmek size iyi gelecektir. Güneş'in Neptün ile kavuşumu finansal konulara dikkat çekiyor. Bütçenizi aşacak harcamalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu sabah aldığınız övgü nedeniyle kendinizi dünyanın en değerli insanı gibi hissedebilirsiniz ancak bu duygunun başınızı döndürmesine izin vermeyin. Üzerinize bol bol övgüler yağdırılsa da her daim mütevaziliğinizi korumaya çalışın. Akşam olduğunda, yalnızca konuşmakla idare edemeyeceksiniz. Eylem, kelimelerden çok daha yüksek sesle konuşacağı için halihazırda bir tür planınızın olmasında fayda var.

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sorun haline geleceğine ihtimal vermediğiniz basit görünen küçük bir problem, büyüme belirtileri gösteriyor, önleminizi almalısınız. Bu kadar stres yapmaya değmez. İyi niyetli biri olmanıza karşılık,çevrenizde huzursuz edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı araştırmaları ve bununla ilgili kulisler yaparak sizi yıpratmaya çalışmaları mümkün olabilir. Çözümsüz para tartışmalarından uzak kalmalısınız.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 17" R
Ay
Oğlak
04° 30' 24"
Merkür
Koç
16° 24' 03"
Venüs
Koç
29° 05' 31"
Mars
Balık
28° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 47"
Satürn
Balık
16° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 15' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 16"
Lilith
Başak
23° 09' 57"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>