Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Evini Düzenliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Tanınma arzunuz bugün tatmin edilebilir. Çok çalışıyorsunuz ve bunların meyvesini her zaman almıyorsunuz. Ancak şu sıralar, hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Bir meslektaşınız yeteneklerinizle ilgili sürekli olarak size övgü dolu sözler söyleyebilir. Ya da arkadaşlarınız veya sevdiklerinizin ilgisi ve beğenisi ile karşılaşabilirsiniz. Biraz övgüyü siz de hak ediyorsunuz!

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Biraz uykulu ve dikkati dağınık bir haldesin. Günün enerjisi sersemleştirici etkiler saçabilir. Kendine çok da yüklenme. Geç saatlere kadar uyuyabilirsin veya öğleden sonrasında kestirebilirsin. Yoğun bir program yapma, çünkü günün büyük kısmında dinlenmek isteyeceksin.İnsanlarla iletişim kurmakta başarılısınız ve kelimelerin ağzınızda düğümlenmesi çok sık meydana gelen bir durum değil. Ancak an itibariyla biraz nutkunuz tutulabilir. Gezegenler kendinizi telaşlı hissetmenize neden olabilir. Dikkatinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bir konuşma yapıyorsanız, başvurmanız gerekebileceği için elinizde birkaç not bulundurmalısınız. Ya da bir rapor yazıyorsanız, belgenizi hatalara karşı kontrol etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunsuz sakin güzel bir gün geçirmeniz bekleniyor, bu yüzden buna göre davranın. Şu anda herhangi bir büyük savaş stratejisi planlamanıza gerek yok. Sakin olmaya ve gereksiz yere strese girmemeye çalışın. Karşınıza çıkan her şeyi aşırı analiz ederek zihninizi fazla yormayın. Yaşadığınız andan keyif alma vaktiniz geldi. Akışına bırakın ve bir sonraki adımınızın ne olacağını düşünmeden eğlenmenize bakın.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve hayat düzeninizle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. Kemikler, dişler, cilt ve saçlarla ilgili rahatsızlık ve tedaviler öne çıkabilir. Yaşam koşullarınızı iyileştirmek için çabalayabilir, mevcut koşullardaki aksaklıklar memnuniyetsizliği getirebilir. Koşulları ve hayatı yönetme çabasını abartmamaya dikkat.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinle ya da sevgilinle anlaşamadığın konuları görüşmek üzere, yardım almak için bir profesyonele başvurabilirsin. Arkadaşlarınla beraber, yeni şeyler keşfetmek veya gelecekle ilgili fikir alışverişinde bulunmak seni rahatlatacak. Bugün aynı zamanda yaşam alanınla ilgili değişiklik yapmaya karar verirken, alışverişe çıkmak isteyebilirsin.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızla aranızda bağ kurmanız sizi oldukça yıpratıyor olabilir. İş yerinize eviniz gibi hassasiyetle yaklaşmanız sizi yıpratmaktadır. Aileniz sizi dinlemeden eleştiriyor olabilir. Bu durumda sizin kendinizi yalnız hissetmenize neden olmuş olabilir. Ailenizin, sizin sözünüzü dinlemesinin bir yolunu bulmalısınız. Kendinize olan güveninizi yitirmeden hareket etmelisiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan sizi dalgalı ve huzursuz kılan gelişmeler gündeme gelebilir. Her zaman haklı olmayabilirsiniz. Daha gerçekçi olun.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sevdiklerinize karşı aşırı fedakar olup onları düşünürken bazen kendinizi düşünmeyi kaçırabiliyorsunuz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zayıf yönlerinizi insanlara göstermek asla sizin yapacağınız birdeğil. Bu yüzden her an herkese karşı gardınızı almış durumdasınız. Dünyaya karşı bu kadar cephe almamalısınız, elbet iyiliğinizi düşünen insanlarla da karşılaşacaksınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor.Bugün kendinizi hassas ve içe dönük hissedebilirsiniz. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin size karşı olan sadakatinden şüphelenmeye başladınız. İş yerinizde, aynı anda bir sürü çalışmaya odaklanmak yerine kendinize uygun bir planlama yapın. İnandığınız şeyin arkasından gidin ve asla pes etmeyin.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal karmaşalar yaşayabileceğiniz bir dönem. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler söz konusu. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. İş yerinde stresli saatler yaşayabilirsiniz. Beklenmedikyoğunluğu, gündemde olmayan toplantılar gerektirebilir. Dayanışma içinde olduğunuz insanlar, size değişik önerilerle gelecek. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz.

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 14" R
Ay
Yay
29° 45' 06"
Merkür
Koç
16° 18' 45"
Venüs
Koç
28° 38' 49"
Mars
Balık
28° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 44"
Satürn
Balık
16° 24' 19"
Uranüs
Boğa
22° 14' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 02"
Lilith
Başak
23° 07' 33"
True Node
Koç
15° 25' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>