Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlgi Odakların Değişiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Ailenize biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşinize sarılmak sizin için çok kolay. Zor işleri başarmanın verdiği hazdan hoşlanıyorsunuz veahlakınızla gurur duyuyorsunuz. Fakat sevdiklerinizin zaman zaman ilginize ihtiyacı olduğunu unutmamayın. Telefonları, bilgisayarı kapatın ve akşamı çocuklarınızla konuşarak geçirin. Ya da eşiniz/sevgilinizle romantik bir akşam planlayın.

Kendinizi başkalarına kabul ettirmenin zamanı geldi. Şimdiye kadar, başkalarının otoritesi altına girmiş olabilirsiniz, ama şimdi zincirlerinizi kırmanın tam zamanı. Kariyerinizde kendini kanıtlamanın ve risk almanın zamanı. Çabalarınızda ne kadar samimi olursanız o kadar başarılı olursunuz. Korkmayın! Haydi!

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

İnsanlardan geri beslemeler duymak isteyebilirsin. Bazı zamanlar oldukça bağımsızsın ve kendi işlerine bakmak istiyorsun. Eleştiriden hoşlanmıyorsun ve önerileri de pek sıcak karşılamıyorsun. Ama bugün sakin kalmaya ve açık fikirli olmaya odaklısın. Eğer birisi bir öneride bulunursa hemen alınma. Yararlı fikirleri olabilir!Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişimizle, bizi çevreleyen dünyayla ve yakın çevremizle hepimiz farklı yollarla bağ kurar ve mücadele ederiz. Senin yolun, gözlerinin önündekinin anlamını sorgulamakla alakalı. Bu, kendiliğin olan bir tavır ve sahip olduğun özel yetilerden biri. Bu alışkanlığın seni gerçekliğe bağlıyor ve göz önündekilerin değerini anlamanı sağlıyor. Yine de son zamanlarda, biraz kopuk hissediyorsun. Dünyanla tekrar temasa geçmek bir miktar efor sarfetmelisin.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleriniz ve yakınlarınızla bir arada olabilir, ailecek yapılan organizasyonlara katılabilirsiniz. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda ortak beklentiler ve gelecek planları daha önemli olabilir. Stres ve gerilimi besleyecek ortamlar ve konuşmalardan uzak durmaya gayret edin.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaz aylarının son demlerinin keyfini çıkarmak isteyeceğin bir gün olacak. Arkadaşlarınla buluşma planın için gün içerisinde sürekli iletişim halinde kalacaksın. Daha önceleri ilgilini çekmeyen konuların, dikkatini çekmesi seni şaşırtabilir. Eğer yeni bir ilişkiye başladıysan, sevgilinle daha fazla vakit geçirmek adına adımlar atabilirsin.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi giderlerinizi azaltmak için kendinize sınırlama politikası uygulayacaksınız. Fazla yapılan alışveriş bütçenizi sarsabilir. Bu durum uzun süreli bütçe açıklarına sebebiyet verebilir ve stres seviyenizi arttırabilir.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseyi kırmak istemeseniz de zorlayıcı kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde seçici olabilirsiniz. Sonunda kazanan siz olursunuz.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tanıştığınız ve kendi çapında önemli bir isim profesyonel hedeflerinize ulaşmanızda size ilham verebilir. Romantik hayatınız bugün ön plana çıkacak kadar heyecan verici olmasa da daha önce bulunmadığınız bir yeri keşfetmek ve sevdiklerinizde kaliteli vakit geçirmek günü iyi hatırlamanıza yetecektir.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizdeki kişileri, tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen; üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli olmalısınız. Yaşantınız hareketlenecek.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmeden önce kendinizi duygusal olarak hazır hissettiğinizden emin olmalısınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün acele kararlar vermekten kaçının.

18 Ağustos 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda disiplinli hareket etmek zorundasınız. Ertelediğiniz işlerin canınızı sıkmasını istemiyorsanız, harcamalar konusunda dikkat etmelisiniz. Değişim içindesiniz fakat takıntılarınızdan da bir türlü vazgeçemiyorsunuz

18 Ağustos 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 21" R
Ay
Akrep
24° 27' 05"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 14' 57"
Mars
Balık
26° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 21"
Satürn
Balık
16° 09' 10"
Uranüs
Boğa
22° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 35"
Lilith
Başak
22° 49' 12"
True Node
Koç
15° 34' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>