Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fazla Sorgulamak İyi Olmayabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak. Ve zamanlama harika çünkü hayat bir süredir sizin için oldukça ciddi gidiyordu. Gülümseyin ve normal rutininizin dışına çıkmaya çalışın. Kendinizi sadece evde kanepeye yayılarak ödüllendirecekseniz, bu kadar çalışmanın ne anlamı vardı? Bunun yerine, neden bir iki saatliğine gezmeye çıkmıyorsunuz? Size iyi gelecek.

Bugün yavaşça ve güvenle hareket edin, ancak sizin fikirleriniz üzerinden kendisine kredi almaya çalışan birisinin orada olabileceğinin de farkına varın. Kendinizi koruyun ve yaptığınıziçin takdir edildiğinizden emin olun. Aynı zamanda, ortalığı karıştırmaya çalışan birisinden ya da bir şeylerden duygusal bir enerjiler alıyor olabilirsiniz. Her zaman ayrıntılara odaklanmak yerine, büyük resme baktığınızdan emin olun.

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Bugün canlı bir ruh hali içinde olabilirsin. Alışılmadık derecede flörtöz hissediyor olabilirsin. Belki ne kadar çekici olduklarını söyleyerek birini neşelendirebilirsin. Gerçekten kastetmek istemediğin şeyleri söyleme ve onların duygularını incitme! Ancak, olumlu niteliklerine dikkat çekerek günlerini güzelleştirebilirsin. İnsanlara depresyon ve kafa karışıklıklarından kurtulmada yardımcı olabilirsin. Öyleyse koruyucu melek rolünü oyna!Bugün telefonda arkadaşlarınızla çok zaman geçirebilirsiniz ve bazıları sizden büyük olabilir. Konuşmalarınız sevgi dolu, bilgilendirici ve biraz da açıklayıcı olacak. Bu sohbetler sonucunda, çevrenizdeki bazı grup etkinliklerine katılmaya karar verebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ertelenen bir mektup, çek veya teslimat sonunda elinize ulaşabilir. İşlerin kötüye gitmesinden korktuğunuz için çok fazla gerilim yaşayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

18 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal düzenleme ve planlamalar içinde olabilirsiniz. Görev ve sorumlulukları başarıyla yerine getirebilirsiniz. Zorunlu ve gerekli ödemeler, harcamalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan partnerine karşı fazla sorgulayıcı davranman aranızdaki iletişim hattının gerilmesine neden olabilir. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Akşamüzeri arkadaşlarınla sosyalleşeceğin planlar yapmak isterken farklı bir durum seni bu aktiviteden alı koyabilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye doğru adım atıyor olabilirsiniz. Aşırı davranışlarla hareket etmek sizleri yanlış anlamalarına neden olabilir. Sizlerin ışıltısı her zaman göz alıcı olacaktır. Kendiniz olmanız yeterlidir. Çevrenizde gerçekleşen bazı olaylara doğru sizi çekmek isteyebilirler. Konularla ilgili sizin bir çabanız olmasa da dikkat etmeniz de yarar var. Sizleri günah keçisi yapmak isteyenlere karşı tedbirli olmalısınız. 

18 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yoğun olduğu zamanlar sizi bekliyor. Yazışmanın ve konuşmanın yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge arayacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde önemli konular gündeminizi oluşturabilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim kurduğunuz her yolla heyecan ve tutkularınızı ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdakini ikna ederken en önemli aracınız sevgi olabilir. Yaratıcılığınızı konuşma ve sözlerinize yansıtabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

18 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleri derinlemesine düşünmek sizin işiniz mi? Pek sayılmaz. Sadece size söyleneni yapmalısınız. Bu nedenle, birisi küçük bir ayrıntıyı gözden kaçırırsa suçu kabul etmediğinizden emin olun.

18 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcunda seyahat edecek.İletişim trafiğinizin hızlandığı bir gün olacaktır. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. Yeni eğitimlere katılmak veya kısa süreli seyahatlere çıkmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

18 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreden beri eşiniz ile olan ilişkinizden memnun değildiniz ve sonunda ayrılma kararı aldınız.  Bugün kariyeriniz ile ilgili çok önemli bir ileti alabilirsiniz.  Geçmişte hayatınızda olan bir insanı anımsayabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili duygularınız harekete geçecek. Güzel fikirleriniz ve iyimser tutumunuzla yaşadığınız hayal kırıklıklarından uzaklaşacaksınız. Kendinizde yapacağınız değişiklik aşk hayatınıza da yansıyacak. İşinizle ilgili alacağınız bazı gizli bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe doğru birkaç adım daha yaklaştıracak. Şu günlerde atacağınız bazı adımlar, doğru yerlere basmak zorunda görünüyor. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>