Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hızlı Çözümler Üretiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bir şey komik olsa bile gülme dürtüsüne karşı direnin! Ciddi konuşmaların ortasında gülmek size yardımcı olmaz. Başkaları bugün kendi meselelerine ne kadar odaklanıyor olursa olsun, kendinizi şaka yaparken ve kaçmak isterken bulabilirsiniz. Okul günlerinizde disiplinli biriydiniz. Bugün şifreli olmaktan kaçacaksınız, ancak bazı işlerinizi yapmak için kendinizi zorlamak zorunda kalacaksınız!

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Hayatın tıpkı bir kabus gibi sanki! İnsanlar güya konuşuyorlar ama ağızlarından hiç kayda değer bir şey çıkmıyor gibi görünüyor. Belki de sana yakın kişiler bazı sıkıntılı dönemlerden geçmektedir. Araya girip sakinleşmelerini söylemek ve onlarla yüz yüze konuşmak istiyorsun. Çevrendekilerin de sana en çok böyle günlerde ihtiyacı olduğunu biliyorsun...Bugün diğer insanlara karşı sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir. Belki biraz bebek bakıcılığı yapmanız gerekir. Yeğeninize bir süre göz kulak olmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da eşinizin evle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Devreye girip bozulan bir şeyi tamir etmeye yardım edebilirsiniz. Tamirat konusunda hünerli olacağınızdan imdada yetişmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki kişilere yardım sağlayabilir, sağlık konularıyla ilgilenebilir,hayatına dair görüşmeler yapabilirsiniz. Tıkanıklık yaşadığınız veya çözülmesi gereken durumlarla ilgili profesyonel yardımlar almak faydalı olacaktır. Hislerinizin doğru çalışacağı bir gün.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde gerçekleşen sorunlara hızlı çözümler üretiyorsun. Yakın arkadaşından duyduğun bir haber seni mutlu edebilir. Yakın zamanda gerçekleştireceğin bir organizasyonu iptal etmek istiyorsun. Davet ettiğin kişiler ile telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin. İştahında artış olabilir. Kilo alma konusunda kaygılar taşıyorsun.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutkularınız hayallerinizle geleceğinizi yönetiyor olabilir. Yaşamın gerçeklerini kenara iterseniz yıkıma uğrama ihtimaliniz yüksektir. Gerçeği harmanlayarak gelecek planlarınızı yapmalısınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler olabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınız ve sosyal hayatınızla alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi güzelleştirme imkanı bulabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Okuduklarınızdan kolay kolay etkilenmezsiniz ama bugün öyle bir cümle okuyacaksınız ki adeta kalbinize işleyecek. Buna bağlı olarak da uzun uzun dşünme ihtiyacı hissedeceksiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gün boyunca Oğlak burcunda seyahat ediyor.Bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, kendinizi her şeye yetişmeye çalışırken bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda disiplinli ve çalışkan tavırlarınızla ön planda olacağınız bir gün olacaktır. İş stresinin sağlığınızla oynamasına izin vermeyin. Doktor kontrolleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün canınız ne istiyorsa onu yapın, sizin gününüz! Ancak evdeki sorumluluklar nedeniyle akşam saatlerinde anlaşmak pek kolay olmayabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok eğlenceli bir günün tadına varacaksınız. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız, fakat tedbiri elden bırakmamalısınız. Bugün kendinizle gurur duyacaksınız ve harika işler başaracaksınız.  

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle huzurlu bir ortama ihtiyacınız vardı. İş çevresinde memnuniyet verici yenilikler olabilir. Görevleriniz yüzünden tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı borçlarınız varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Son günlerde aldığınız kilolarınızı önemsemiyorsunuz.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 02"
Ay
Kova
18° 23' 56"
Merkür
Koç
17° 37' 31"
Venüs
Boğa
03° 03' 44"
Mars
Koç
01° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 53"
Satürn
Balık
16° 43' 18"
Uranüs
Boğa
22° 26' 35"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 11"
Lilith
Başak
23° 31' 24"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>