Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sabırlı ve Kararlısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişinin kalbini kırmamak için doğruları ondan saklamak, ileride aranızın açılmasına sebep olabilir. Sorun her ne olursa olsun bugün sevdiğin kişiye karşı dürüst olman gerekecek. Korktuğun kadar sıkıntılı olmayabilir durumlar.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiye sahip olmalısınız. Sabah kalktığınızda kendinizi alışılmadık derecede enerji dolu hissedeceksiniz. Belki sabahın erken saatlerinde koşabilir ya da bisiklete binebilirsiniz. Gün boyunca, fiziksel işler yapmaktan zevk alacaksınız. Belki bazı ev tadilatları üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Ya da belki de nihayet çatı katını temizlemekle uğraşırsınız! Durum ne olursa olsun, iyi bir ter atarsanız kendinizi sağlıklı hissedeceksiniz!

Bugün maddi konularda daha sıkı çalışabilir ve elde etmek istediğin hedeflere giden yolları daha keskin bir şekilde belirleyebilirsin. Bazı konularda strateji geliştirmek için iyi bir gündesin.

Derin nefes egzersizleri ve zihnini boşaltmak için meditasyon yapmak, sakin olman gereken günlerde kendini kaygılı hissetmeni engelleyecek. Bugün daha rahat bir gün geçirmek için bu tür egzersizlere dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok güzel bir enerjin olacak. Bazı olaylara farklı bir bakış açısıyla bakabileceksin. Bazı olayları ise tamamen sonlandırıp ilgini çeken yeni konulara yer açabileceksin. Bugün senin için verimli geçecek.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, hayal gücü ve sezgiler bugün kesinlikle uzun süredir devam eden işlerinizi ilerletecek. Belki de para içeren tartışmalar, sizi vearkadaşlarınızı, herkes için büyük fayda sağlayabilecek yeni yenilikçi projelere teşvik eder. İlhamınızın orada durmasına izin vermeyin. Fikirlerin ve görüntülerin sizi yeni girişimlere ve ufuklara doğru yönlendirmesine izin verin. Mümkün olan her şekilde bunlardan en iyi şekilde yararlanın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırlı ve kararlı bir güne uyandın. Bugün seni kimsenin yıkmasına izin vermiyorsun. Kararsız davranışlara karşı tavrını herkese gösteriyorsun. Bugün birkaç kişinin sorunlarıyla aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsin. İş yoğunluğu ve evle ilgili işlerin seni bekliyor oluşu, onların sorunları karşısında kayıtsız kalmana neden olabilir. Tükettiğin besinlere dikkat etmelisin. Mide ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Takılıp kaldığınızı hissettiğiniz konuları ailenizle paylaşabilirsiniz. Kendinizi aşmak, daha rahat bir ortamda yaşamak isterken bunu sağlayacak koşulları oluşturmak için mental ve ekonomik desteğe ihtiyacınız olabilir. Kendinizi iyi olana koşullandırın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konular üzerinde durmak gerekiyor. Biraz daha esnek düşünmeye çalışmalısınız.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öncelikle kendine sonra da başkalarına güvenmeyi öğrenmelisin. Çünkü güvenin bittiği yerde mutluluk olmaz. Hayatının her alanında başkalarına güven telkin ediyorsun. Karşılığında ise sonsuz rahatlığa ulaşacaksın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel şeylere odaklanmak bütün enerjini artırabilir. Gün içerisinde neye ne kadar zaman ayırdığını daha dikkatlice gözden geçirebilirsin. Gereksiz yere enerjini tüketen şeyleri hayatından çıkarmak ve sevdiğin şeylere öncelik vermen iyi olacak.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahnenin ortasında yerinizi alma sırası sizde! Şimdi itibarınız her zamankinden daha parlak bir şekilde parlıyor. Bugün, önceki çabalarınız için sizi ödüllendirmek için elinden gelen her şeyi yapacak ve ayrıca profesyonel merdivende bir sonraki basamağa ulaşmanıza yardımcı olmak için yolunuza pek çok yeni fırsat getirecektir. Otorite figürleri, bu döngü sırasında size yardımcı olmak için özellikle istekli olabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yönleriniz, bazı konularda sizi yine çıkmazlara sürüklüyor. Mükemmeliyetçi yapınız sayesinde başarıyı kolay yakalıyorsunuz. Bugün, duygusal anlamda romantizme ihtiyacınız var. İlişkiniz sizi olumsuz etkiliyor.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner, evlilik, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda ani gelişmelere hazır olun. Kalıcı gelir elde edebileceğiniz veya finansal açıdan güzel yatırım fırsatları yakalayabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz ilişkinizin düzelmesi adına, birçok adım attığını, fakat sizin bunları görmediğinizi düşünüyor. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez siz atmalısınız. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Önümüzdeki günlerdehayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız gerekebilir. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz. Sağlık konularını bu kadar abartmayın.

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>