Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Baskı Altında Gücünü Yansıtıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Sosyal faaliyetler, (işle ilgili olmayanlar) sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Bugün “iş çok ve oyun yok" modunda olabilirsiniz. Kariyerinizde mükemmel olmak arzunuz, güçlü olacak. Bugün parlamak için sıra dışı bir şansın olabilir. Belki akranlarınızdan önce bir sunum yapacaksınız. Bir proje veya teklif hakkında konuştukça bilginizden etkilenebilirler. Ya da bir müşteri ile önemli bir tartışmanız olabilir. Sizin hakkındaki olumlu düşünceleri, sizin için yeni fırsatlar yaratabilir.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Bugün takılmak için arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsin. Sadece sorumluluklarını aksatmadığına ve yapılması gereken işlerin yığılmadığına emin olmalısın. Yapılacakları sonraki güne ertelemek gayet basit elbette; ama sürekli bunu yaparsan yığın gittikçe büyümez mi? Neden arkadaşlarını sana yardım etmeleri ve birlikte akşam yemeği yemek için eve davet etmiyorsun?Evet, şimdi sıra sizde. Bir şey için beklemiş durmuşsunuz ve ona erişme zamanı bir türlü gelmemiş olabilir. Yolunuzu tıkayan zihinsel ya da fiziksel büyük bir engel olabilir. Artık beklemeyin, çünkü vakit geldi. Sahneye çıkıp tiradınızı atın. Artık hiçbir bahane kalmadı, o yüzden pes etmeyin. Olaya ne kadar dahil olursanız o kadar büyük bir ödül elde edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kazanç yolları keşfedebilir, kazanç sağlayacağınız anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Özgüven ve öz değerin yaşamda ilerleyebilmeniz adına korunması gereken bir gün. İş hayatında kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyin.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor şartlar altında kendi gücünü daha rahat bir şekilde yansıtmayı başarıyorsun. İş yerinde hayal gücünün yardımıyla birlikte, benzersiz projeler ortaya çıkarabilirsin. İşlerinin yoğunluğu, rutin programını aksatmana neden olacak. Kafanı dağıtmak için çıkacağın alışverişte, farkında olmadan kredi kartının limitlerini zorlayabilirsin.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde samimi davranışları sadece göstermelik olan kişiler kendilerini ortaya çıkaracaklar. Böyle bir durum karşısında kısa süreli şok geçirebilir ve olayları idrak etmekte zorlanabilirsiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Parasal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer planlaması düşünüyorsanız rekabetin olduğunu unutmamalısınız göreceğiniz değer sizi rahatlatmamalı ve çok çalışmayı göze alarak ilerlemelisiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi olduğunuzdan daha sert ve keskin biri gibi göstermek pek de yararınıza olmayabilir. Eğer sözünüzü geçirmek istiyorsanız bunu insanların güvenini ve minnetini kazanarak başarmak daha olası. Değişen tavırlarınız etrafınızdaki insan sayısını azaltıyor olabilir.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal konularınız belirgin ve önemli olacak. Partnerinizle ilgili beklentilerinizde artış var ve bu beklentilerinizle ilgili çok uzak olaylara karşı bile kayıtsız kalamayacaksınız. Temkinli davranmanız gereken bir gün.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyor olabilirsiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için ekstra çaba harcıyorsunuz.

19 Ağustos 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınız garantilenecek. Hiçbir işi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz.

19 Ağustos 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 58' 09" R
Ay
Akrep
00° 10' 19" R
Merkür
Koç
16° 07' 46"
Venüs
Koç
22° 49' 05"
Mars
Balık
24° 35' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 01"
Satürn
Balık
15° 58' 03"
Uranüs
Boğa
21° 58' 19"
Neptün
Balık
28° 42' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 46"
Lilith
Başak
22° 36' 05"
True Node
Koç
15° 38' 43"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>