Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sınandığını Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 50%

Bir ilişkiyi geliştirme üzerine odaklanmış olabilirsiniz. Değiştirilmesi gereken şeyler hakkında düşünüyor olacaksınız. Sevgilinizin ve kendinizin bazı kötü alışkanlıkları olabilir, bu konular hakkında konuşmalı ve bazı değişiklikler yapmanın bir yolunu bulmalısınız. Uzun zamandır birlikte olabilir ve rutin hayatınızdan sıkılmış olabilirsiniz. Bir şeyleri canlandırmanın yaratıcı yollarını bulun.

Bugün kendinizi sürekli bir beklenti içinde bulabilirsiniz. Her şey yolunda, zemini hazırladınız ve şimdi kıvılcımın ateşi yakmasını bekleyeceksiniz. Aceleci davranmayın! İşler olmaya hazır olduğunda olacak. Bugün görmezden gelemeyeceğiniz ve göz ardı etmeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz, ufuktaki önemli olaylar hakkında sizi uyaracak ama sizi yönlendirmeyecektir.

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Hala geçen gece gördüğün garip rüyalardan ayılamadın! Psişik enerjin kuvvetli ve bu da ilginç rüyaları tetikliyor. Bu delireceğin ya da artık fal bakarak para kazanabileceğin anlamına gelmiyor elbette. Fakat sezgilerin yoluyla doğal olarak sana gelen bilgiler bir fırsat kapısı aralayabilir. O halde ruhunun sana ne dediğine çok dikkat et.İnsanların ritimleri dengeni bozabilir. Göksel enerjiler insanları hızlandıracağa benziyor. Trafikte, sabah sabah aceleci ve sabırsız sürücüler gözlemleyebilirsin. Ayrıca telefonun aralıksız çalarken ve insanlar konuşmalarını bölüp dururken sabırlı olmaya bak. Kapını ve telefonunu kapatmadığın sürece sana rahat yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün telefonda arkadaşlarınızla çok zaman geçirebilirsiniz ve bazıları sizden büyük olabilir. Konuşmalarınız sevgi dolu, bilgilendirici ve biraz da açıklayıcı olacak. Bu sohbetler sonucunda, çevrenizdeki bazı grup etkinliklerine katılmaya karar verebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ertelenen bir mektup, çek veya teslimat sonunda elinize ulaşabilir. İşlerin kötüye gitmesinden korktuğunuz için çok fazla gerilim yaşayabilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kalabalık görüşmeler içerisinde olabilir, daha sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Hızlı programlar, hızlı değişen planlar söz konusu olabilir. Geçmişten tanıdıklarınızdan haber alabilirsiniz. Eğitim, mezuniyet, imza atma konuları gündeminizde olabilir. Kardeşlerle ilişkiler öne çıkıyor.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu çalışan bir Aslan burcuysan, bugün her zamankinden daha yoğun çalışman gerekecek. Teknolojik cihazlarınla bugün zorluk yaşayabilirsin, gizliliğine karşı önlem almanda fayda var. Son zamanlarda artan stres, uyku problemi yaşamana neden olabilir. Özellikle zihnen kendini rahatlatmanda fayda var.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizde duygularınız ön planda olabilir. Çevreniz veya komşularınız sözlerinize alınmış olabilir. Gönül yıkmak çok kolaydır önemli olan zor olanı başarmakta yani gönül yapmaktır. Yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek sizlere iyi gelecektir. Kısa seyahat planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok daha aktifsiniz ve sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Ancak sözlerinizde daha dengeli olmaya da gayret etmelisiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Yakınlarla olan ilişkiniz ön plana çıkacak. Ancak belli aksilikler, aksaklıklar çıkabilir. Kendinizi anlatmak zor olabilir veya anlaşmalarda türlü sorunlar çıkabilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısa yolculuklar, gezilerle hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınızla veya komşularınızla bir araya gelebilirsiniz. Aceleci ve telaşlı davranmaktan, fazla hızdan kaçınmalısınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevgiyle sarıp sarmalanacaksınız ve bu sevginin tamamı arkadaşlarınızdan geliyor. En sevdiğiniz insanlar, ne kadar değerli olduğunuzu size hatırlatılacak!

19 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar Terazi burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. Yeni eğitimlere katılmak ve seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığı yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilerde gerginliklerden uzak durmanız gereken bir güne işaret ediyor.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte geçireceğiniz, romantik bir gece organize edin. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız veyerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Geçmişteki korkularınız ile yüzleşmelisiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızda hiç olmadığı kadar doğru frekanslarda bir birlikteliği yaşıyorsunuz. Fakat ihmalkarlıklarınız yüzünden pürüzlerle uğraşmak zorunda kalmaya hazırlıklı olmalısınız. Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz. Atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir

19 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>