Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gelişim Başlıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve romantizm hayatınızda yavaşladığınızı hissedebilirsiniz. Ancak, bu eğlenmeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bugün, aşk hayatınızda inatçı olmadığınız sürece bol kahkaha ve güzel zamanlarla dolu bir gün olacak. Her seferinde bir adım atarken iyi vakit geçirebileceğinizi unutmayın. Aceleyle diğer bölüme geçmeye çalışmak yerine anın tadını çıkarın.

Bugün akıntıya karşı yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. İş yerindeki insanlar hakkında iyi bir izlenim bırakmak için çok çalışıyorsunuz, ancak bugün size çok fazla dikkat etmiyor olabilirler. Çabalarınızın fark edilmediğini hissedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Günün enerjisi çoğu insan için dikkat dağınıklığına neden oluyor ve şu an size bu yüzden odaklanamayabilirler. Ne yapıyorsanız yapmaya devam edin ve başınızı dik tutun!

Bazı yoğun rüyalar sizi geçmişe götürebilir, belki çocukluğunuza belki de geçmişteki yaşantınıza. Hatırladığınız rüyaların hepsini not edin. Şu anda, size bir anlam ifade etmeyebilir ancak geçmişe gidip onları incelediğinizde önceden farkında olmadığınız bir çok şeyi açığa çıkardıklarını göreceksiniz. Hatta yeni projeler için ilham kaynağı olabilirler. O yüzden, dikkatli düşünün size ciddi paralar getirebilirler.

Bugün enerjini ve vaktini genç insanlara ayırmak isteyeceksin. Merhametli ve oyuncul bir modda olacaksın, öyleyse çocuklarına bunu yansıt. Onlarla oyunlar oynayabilirsin. Eğer bir ebeveyn değilsen, yeğenlerini eve davet edebilirsin. Akrabalarının bir mola vermesini sağla ve birkaç saat de olsa onların çocuklarıyla ilgilen. Hayalperest ve ilgini yansıtabiliyor olman seni keyiflendirecek.Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız işleri bitirmek zor olabilir. Aynı anda dört bir yana çekilebilirsiniz. Göksel enerjiler iletişim becerilerinizi artırıp olayların hızlıca gerçekleşmesini sağlıyor. Değişimlere ayak uydurmaya çalışırken yorgun düşebilirsin. Bir mola vermek için elinizden geleni yapın ve bu karmaşadan uzaklaşın. Öğle yemeğini dışarda yiyin ya da zihninizi arındırmak için bir yürüyüşe çıkın.

19 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çocuklar, aile, arkadaşlar, evcil hayvanlar ve hayatınızdaki özel kişi... Sevdikleriniz için endişeli düşünceler içinde olabilirsiniz. Üzgün haberler almak kuşkusuz istemiyorsunuz ancak bu düşünceler içinde olmak sizin de sağlığınızı etkileyebilir. Her şey iyi olmalı, bu yüzden rahatlayın ve sevdiklerinizle olmanın tadını çıkarın. Heyecan verici bir film izleyin ve bu endişeli zamanın geçeceğini düşünün.

19 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün girişeceğin her durumu sakin ve dikkatli bir şekilde yürütmelisin. Aceleci olduğun takdirde usta olduğun durumlarda bile ekstra acemi görünebilirsin. Kendini geliştirmek için çeşitli aktiviteler araştırabilirsin. Kurslara ilgin artıyor. Diz ağrıları olan bir Aslan burcuysan bugün kendini yormamaya özen göstermelisin. Evli ve çocuk sahibi bir Aslan burcuysan bugün çocuklarının kişisel gelişimlerini destekleyecek aktiviteler planlıyorsun.

19 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerde kendinizi yalnız ve umutsuz hissedebilirsiniz. Bu duygulardan kendinizi uzak tutmalısınız. Kendinizi dinlemeli ve ilişkilerde şartları çok zorlamamalısınız. Evinizde kendiniz için güzel aktiviteler bulmalı, stresi atmalısınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanız da fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iletişim odaklı olabilirsiniz. Özellikle aşk konusunda partnerinizle ömürlük bir ilişki paylaşabilirsiniz. Paylaşım ve sevgi odaklı olacaksınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fiziksel enerjiniz bugün çok yüksek, hırsınız ise enerjinizden bile daha fazla. Bunu işinizde kendi çıkarınız için kullanmalısınız.

19 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. İlişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Ay ile Uranüs arasındaki sert etkileşimhayatında sürprizlere açık olduğunuz bir güne işaret ediyor. Partnerinizle olan ilişkinizde özgürlük kavramı bugün önemli olacaktır.

19 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partneriz veya eşinizle, hatta yakın arkadaş çevreniz ve akrabalarınızla yağacağınız bazı konuşamalar ya da tartışmalar, belli başlı olaylara bakışınızı olumlu biçimde etkileyebilir. Kavrayışınızı geliştirip sorunları çok boyutlu olarak inceleyebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlık konularında daha derin ve kapsamlı bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Hem kendi ihtiyaçlarınız hem de içinde bulunduğunuz ortamın ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışabilir, üretken ve verimli bir gün geçirebilirsiniz.

19 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; birlikte olduğun kişiyle arandaki problemleri çözmek adına veya yeni ve güzel adımlar atmak için oldukça pozitif bir gün. İlişkini düzeltmek ya da bir çıkış yolu aramak isteyebileceğinden, sakin kalındığı sürece problemler kolayca çözülecektir; zira verilebilecek yüksek tepkiler tartışmaların büyümesine neden olabilir.

19 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>