Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Seri Bir Şekilde İlerlemekten Yanasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 80%

Son zamanlarda, aşk,veya ailevi bir durumda bir şeylerin nasıl olması gerektiği konusunda kafanızda tuhaf senaryolar oluşturuyor olabilirsiniz. Muhtemelen bu senaryolar, yapacaklarınızla ilgili çok daha temelli ve analitik bir yaklaşım sergilemeniz gerektiğini keşfettikçe gerçeklikle çelişecek.

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Zihnin bugün bambaşka boyutlarda geziniyor. Güne hakim enerji seni biraz kopuk bir hale getirebilir. Yakın zamanda olan bir olay veya konuşmayı düşünüyorsun. Canlı hayal gücünle, bu sahneyi zihninde tekrar tekrar canlandırıyorsun. Değiştiremeyeceğin şeylere çok da takılma. Yerine, andan neler alabileceğine bak. Tüm dikkatini şimdiye ver.İlişkinizde ayyuka çıkmış sorunları çözmeniz gerekiyor. İtaatkar davranmaya, müşkül durumda olan sizmişsiniz gibi görünmeye devam ettiğiniz sürece, herhangi bir girişimde bulunma korkunuzu yenemeyeceksiniz. Don Juan'ılıkla utangaçlık iki farklı uç, bu ikisinin bir orta yolu var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her zamanki düzeninizde bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Ortamınızda bir şeylerin değişmesi muhtemel. Ya da diğer insanların bir şey için bilgisayarınızı kullanmaları gerektiğini görebilirsiniz. Büyük olasılıkla gününüzün biraz altüst olduğunu fark edeceksiniz. Aksayan işleri halletmek için programınızda fazladan yer açmanız gerekebilir. Esnek olup pozitif bir tutum benimsemeyi başarabilirseniz, merak etmeyin, iyiçıkaracaksınız!

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fiziksel enerjiniz yüksek, tutkunuz daha da yüksek. Zihninizi sosyoekonomik durumunuzu ilerletebilecek yeni projelere yormak isteyebilirsiniz. Bugün bilgi toplamak ve hedeflerinize ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmak için çok zaman harcayabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Risk almayı seven bir yapın olsa da bugün işlerini bir an önce bitirip dinlenmekten yanasın. Bu nedenle gün boyu rahat tavırlar sergileyebilirsin. Bu konuda ailenle tartışabilirsin. Maddi anlamda harcamaların arttığı için bu konuda kaygılanman içten bile değil. Bugün sezgilerinin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha anlıyorsun. Yeni evli bir Aslan burcuysan eşinle yakın bir dostunun davetine katılabilirsin.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli bir süreçte olduğunuzu unutmamalı ve stresten uzak durmalısınız. Hayatınızın bir başka yönünü keşfedeceksiniz.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ani kararlar vermeye meyilli olabilirsiniz. Sakin kalmaya özen göstermeli ve yaşadığınız olay ile verdiğiniz tepkiyi dengede tutmalısınız.

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık konularında hassas ve duyarlı olabileceğiniz bir günde almanız gereken tedbirlere odaklanmalısınız. Detayları gözden kaçırmamaya çalışın. Çalışkanlığınızı ortaya koyabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi ertelemekten vazgeçmelisiniz. Böylelikle ilerleyen saatlerde sevdiklerinizle geçirmek için daha fazla zamanınız olur.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ediyor. Çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkıyor.Akşam saatlerinde Ay ile Venüs arasında destekleyici bir etkileşim olacak. Kariyerinize yönelik konularda adımlar atmak vegörüşmeleri yapmak için uygun bir gün.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşam alanlarınızdaki bazı belirsizlikleri gözünüzde netleştirmeye başlayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. İşlerinizi düzenlemek ve bir programa oturtmak gibi amaçlara yönelik çalışmalara başlamanız mümkün olabilir.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ilişkinizin düzelmesi adına, birçok adım attığını, fakat sizin bunları görmediğinizi düşünüyor. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez siz atmalısınız. İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Önümüzdeki günlerdehayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız gerekebilir. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz. Sağlık konularını bu kadar abartmayın.

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; günlük işlerinle ve sorumluluklarınla ilgilenebileceğin bugünde; eksik kaldığını hissettiğin bazı yerlerde, ailenden alacağın destekle düşmekten kurtulabilirsin. Birlikteliğine önem verip zarar görmesinden çekinsen de; bu sıralar onu biraz ihmal etmiş olabilirsin. Partnerinle zaman geçirmeli fakat işlerini de geciktirmemelisin.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 11" R
Ay
Koç
29° 28' 14" R
Merkür
Koç
20° 50' 47"
Venüs
Boğa
09° 06' 04"
Mars
Koç
04° 47' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 52"
Satürn
Balık
17° 07' 52"
Uranüs
Boğa
22° 43' 31"
Neptün
Balık
29° 05' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 26"
Lilith
Başak
24° 04' 01"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>