Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Huzursuzluğunu Bastıracaksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında sana akıl vermek isteyenler olabilir. Onları dinlemek sana daha iyi gelebilir bugün. Normalde bu tür konularda başkalarının sözlerini dinlemesen de bugün çevrenden bu konuda destek alabilirsin.

Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı. Veriminizdışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir

Bugün kendine ait fikirler geliştirmek ve parasal konularda kendi önceliklerini kurmak sana daha iyi gelebilir. Parasal konularda senden faydalanmaya çalışanlara karşı dikkatli olmalısın bugün.

Bugün kendinde güzel bir enerji bulabilirsin. İstediğin işlere odaklanmak, sağlığın için daha fazla hareket etmek ve günlük sıkıntıları kaldıracak bir stres direncine sahip olmak gününün daha keyifli geçmesini sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanı toplamak ve tek başına vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Bazı konuları daha iyi anlamak ve önem vermen gereken sorumluluklarına odaklanmak, gününün nasıl geçeceğini belirleyecek. Daha iyi enerjiler oluşturmak için kendine odaklanmalısın bugün.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen kendinizi fazla şımartıyorsunuz. Şişmanlatan yiyeceklerden bol bol mideye indirip sonra da kilonuza dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da sigara, içki, aşırı kafein tüketimi gibi başka zararlı alışkanlıklarınız olabilir. Bugün bunlar size biraz dengesiz hissettirebilir ve davranışlarınızla dürüstçe yüzleşmeniz sizin için iyi olabilir. Yaptıklarınız size fayda mı yoksa zarar mı getiriyor? Bunu açıklığa kavuşturun.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda alışkın olduğun şartlardan vazgeçmek istemeyebilirsin. Koşullarını iyileştirmek, genişletmek amacı ile hareket edecek ve çevrene mantıklı insanlar kazandıracaksın. Çalışma yaşamından beslendiğin bugün de sosyalleşeceğin kişiler de olacak. Bazen çekimserliğin yüzünden çok şey kaybettiğini düşünebilirsin. Ancak gelen haberler aşk anlamında yüzünü güldürebilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın ve sözlerinizin geçerliliğini kabul ettirmek için karşınızdaki kişiyi zorlayabilirsiniz. Bunu yapmanın size ya da ilişkinize bir katkısının olduğunu, iyi niyetli hareket ettiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak alacağınız geri dönüşler bu anlamda bir revizeye gitmeniz gerekebilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar okuduğunuzu iyi anlamalı ve doğru cevap verdiğinizden emin olmalısınız. Aşk konusunda partnerinize kendisini ifade etmesi için bir şans verin.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarıların birbirini takip ettiğini görerek daha fazla motive olman mümkün. Anın tadını çıkarıp bu başarılardan keyif almak isteyebilirsin bugün. Elde ettiklerini onurlandırman, onların kıymetini bilmen daha önemli olacak.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an karşılaştığınız zorluk her neyse, onunla başa çıkamayacağınızı düşündüren şey nedir? Şimdiye de karşınıza çıkan birçok tuzağı atlattınız ve bugün önünüze çıkan zorlukların üstesinden gelmemeniz için hiçbir neden yok. Evren bir süre sizi başarısızlıklarınızı kabul etmeye ve zaferlerinizin sahip olamayacağı şeyleri size öğrettiklerinin farkına varmaya çağırıyor olabilir. Yaralarınızı bilgeliğe ve acılarınızı güce dönüştürme zamanı. Size fısıldana güzel şeyleri duymazdan gelmeyin. Çok daha fazlasını hak ediyorsunuz ve bunu almak için hazırsınız! İlk birkaç adım için ihtiyacınız olan cesaret ailenizin desteğiyle sağlanabilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı konuları kendinize göre gizleme gereği duyacaksınız. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fazla abartmayın.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yeni birgündeme gelebilir veya terfi söz konusu olabilir. İşinizde geri dönülemez bir sürece girebilirsiniz. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. Bazı konularda ki güvensizliğiniz sizi durgunlaştırıyor. Gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>