Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özgüvenlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin hayatında bir yoğunluk olabilir. Bu durumu seni ihmal ediyor gibi görmemen gerekecek ama. Herkesin kendi hayatında yoluna koyması gereken şeyler olabilir. Senin de bu fikre açık olman önemli olabilir.

Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak. Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarınızı,yaşamı deneyimlerinizle objektif karşılıyorsunuz.

Para konusunda içine sinmeyen hiçbir şeye evet dememelisin. Ve yatırım konusunda emin olmadığın hiçbir konuda risk almamalısın. Bugün çevrendeki insanların lafıyla yatırım yapmak seni zarara sokabilir, aman dikkat!

Gün içerisinde stresli olman olası. Bu stresin fiziksel etkileri de olabilir tabii. Daha fazla baş ağrısı hissedebilirsin. Bunu aşabilmek için biraz kendinle baş başa kalmak ve gerektiğinde dinlenmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda özenli davranmak ve kendi yeteneklerine güvenmek önemli olabilir. Parasal açıdan bir şeylerin kötüye gittiğini hissettiğin anda bu zamana kadar başardıklarına odaklanmalısın. Kendine yaptığın yatırımların karşılığını alma zamanı olabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir noktada ayağa kalkıp, çalıştığınız veyaptığınız kişilere neden yanlış yaptıklarını düşündüğünüzü söyleme şansınız olacak. Bunun için şimdi size teşekkür etmeyebilirler, ancak tavsiyenizi dinlerlerse daha sonra yapacaklardır.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığı her işi sıradan bulan bir Aslan burcuysan senin için bugün yenilik arayışı kaçınılmaz olacak. Rutinin dışına çıkabilir, farklıalanları ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Görev ve sorumluluk bilincinin arttığı bir gün seni bekliyor. Bugün karşılaştığın sorunlar karşısında özgüvenle hareket edebilirsin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi istediğiniz noktaya taşıma ihtimali olan konulara ve insanlara karşı olmamalısınız. Tanışın, konuşun ve edindiklerinizihayatınıza uygulayın. Bugün önyargı ve endişelerinizi kırmak için ideal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Dengede kalmak bugün öncelikli amacınız olmalıdır. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cömert bir insan olduğunuz için birisi sizden bir şey istediğinde çoğu zaman düşünmeden fazlasıyla veriyorsunuz. Ancak bazen bu verdiğiniz şeye sizin de ihtiyacınız olabileceğini gözden kaçırıyorsunuz. Onun için bugün birisi sizden bir şey istediğinde vermeden önce iki kere düşünün.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içindeki anlaşmazlıklardan uzak durmak daha iyi olacak. Mecburen içinde bulunduğun ortamın seni üzmesine izin vermemelisin. İnsanların seni kendi çukuruna, acizliğine çekmesine müsaade etmemek kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte vakit geçirdiğiniz kişilerden dolayı alışkanlıklar oluşuyor olabilir. Ne yazık ki, bu alışkanlıklar muhtemelen iyi alışkanlıklar değildir veya arkadaşlarınızla veya sizi üretken rutinleri bırakmaya teşvik eden başka bir grup insanla takılmak için olumlu alışkanlıklarınızı kaybediyor olabilirsiniz. Bir alışkanlığı bıraktıktan sonra yeniden kazanmak kolay değildir, ancak kişisel hedeflerinizin diğer insanlar yüzünden kaymasına izin vermek uzun vadede size zarar verebilir. Disiplinli olun ve başarıyı yakalayın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Bugün çevrenize destek olma ve yardım etme isteği içindesiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Programınıza biraz daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Bugün oldukça sosyal bir gün olacağı için zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. “Akışına bırakmak” fikri sizi cezbedecek, kendinizi arkadaş grubunuzla birlikte eğlenceye kaptıracaksınız. Ancak bugün ilerleyen saatlere planlanmış çok özel bir randevunuz olabilir; belki bir aile üyesiyle görüşecek ya da belki de biriyle dışarı çıkacak olabilirsiniz. Sakın başka bir şeye çok fazla kendinizi kaptırıp da bu özel randevuyu kaçırmayın!Maddi durumum nasıl olacak?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda dikkatli olun. Eğer yalnızsanız bugün uzun soluklu bir ilişkiye adım atmak için şans ve yıldızlar sizden yana. Daha pratik olabilmek için işle ilgili alışılagelmiş yöntemlerden sıyrılıp farklı yöntemler denemelisiniz. Maddi rahatlığı seviyorsunuz. Yatırım yapmak size kendinizi daha güçlü hissettiriyor. Eğlenmeyi seviyor ve enerjinizi olabildiğince tüketiyorsunuz. Bu durumhayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 27" R
Ay
Başak
07° 23' 33"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Koç
17° 20' 46"
Mars
Balık
21° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 54"
Satürn
Balık
15° 32' 13"
Uranüs
Boğa
21° 43' 35"
Neptün
Balık
28° 33' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 17"
Lilith
Başak
22° 06' 33"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>