Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sevindirici haberler alıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Önünüzde harika bir gün var. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda, kendiniz için belirlediğiniz hedeflere ulaşma arzunuzdan sizi geri tutmak zor olacaktır. Sabırsızlıktan başka hiçbir şey yolunuza çıkamaz! Kendinize, hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız işin, gerçekten onlara ulaştığınızda hissettiğiniz sevinç kadar neşe vermesi gerektiğini söyleyin!

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Söz konusu ailenle ilgili bir şey oldu mu, hiçbir şey basit olmuyor. Eğer bunun böyle olduğunu unutmuş vaziyetteysen, bugün sana bunu hatırlatacak. Bazı aile üyelerinle çeşitli sıkıntılar yaşaman olası. Seni bir süredir yiyip bitiren çatışmalara çözümler arayarak bütün enerjini tüketebileceğin bir gün.Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:47-04:23 arası Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Sonrasında 04:23 itibariyle Yengeç burcuna geçiyor. Bugün Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar enerjinizi kendinize harcayacaksınız. Hırslı ve savaşçı bir yapıda olacaksınız. Size engel olan her neyse artık kendiniz için yaşama vakti olduğunu göreceksiniz. Mücadele ettiğiniz her şey için bu dönem karşılığını alacaksınızdır. Saat 22:16'da Güneş tutulması Yengeç burcunda oluşuyor. Güneş tutulması geçmişi silmek, yeni bir hayata yer açmak için enerji verecektir. Düzelmeyeceğinizi düşündüğünüz bir sağlık problemi için şifa bulabilirsiniz. Sağlıklı yeni bir hayata devam edebilirsiniz. Yoga, meditasyon gibi aktivitelere başlayabilirsiniz. Detaylı bilgileri içeren yazı için tıklayabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevindirici haberler alıyorsun!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Hem ülkemiz hem de senin açından oldukça önemli bir süreç başlıyor. Bugün, şehir dışında yaşayan bir akraban var ise seni ziyarete gelebilir ya da ondan sevindirici bir haber alabilirsin. Son zamanlarda artan yoğunluk, uyku problemi yaşamana neden olabilir. Özellikle zihnen kendini rahatlatmanda fayda var, stresli bir gün yaşayacaksın. Gün içinde gideceğin yere geç kalma stresi ufak kazalar yaşamana neden olabilir. Dikkat!

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konuların gündemde olduğu bir gün olabilir. İş akışınıza bugün kendinizi zor adapte edebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde güzel gelişmeler gündeminizde olacaktır.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum kişisel hassasiyet oluşturabilir. Sahip olduklarınızı korumak için daha çok çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde ilgilendiğiniz konularda hayal gücünüzü kullanabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden başlayacak enerjisizlik hali önümüzdeki günlerde tıkanlıklık olarak yansıyabilir. Mümkün olduğunca tatil formatında geçirebilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması bilinçaltınızı, rüyalarınızı, sezgilerinizi tetikleyen yeni gelişme ve başlangıçlara işaret ediyor. Gölgelerinizle, geride kalan ve göremediğiniz ve farkında olmadığınız yönlerinizle yüzleşebilirsiniz. Hayatın daha derin anlamlarını keşfedebilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize biraz zaman ayırmak, bir ilişkinizde yaşadığınız probleme farklı bir bakış açısıyla bakabilmenizi sağlayacak. Bir arkadaşınız da aklınızın karışık olduğunu düşünecek ve size yeni bakış açıları oluşturabilmeniz için destek olacak.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Yaşam alanınızı aniden değiştirmenize neden olacak bir olay hayatınıza yansıyabilir. Günlük rutininizi daha aileyi ön planda tutmaya itecek bir süreç için gireceksiniz. Ebeveynlerin sağlık konularıyla ilgilenmek ve bakımlarını üstlenmek size düşebilir. Sindirim sisteminiz duyarlı olabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile olmak konusunda birtakım endişeleriniz ve korkularınız olabilir. Belki plan yapmak istiyorsunuz ama korkuyorsunuz. İlişkinizde sorunlar varsa ve bazı konular iyice monotonlaşmışsa bu fikri tekrar sorgulamanızda fayda var. Ancak boşa kuruntu yapıyorsanız değmez. Sadece kendinizi boşa üzersiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; bugün bilinçaltını kurcalayan ve duygusal yük getiren düşüncelerle dolu olabilirsin. Önümüzdeki süreçte, egon, hırsın azmin ve mücadele gücün artarken, bir yandan da hassas yönlerini ele alabilir, kendine olan inanç ve motivasyonunu yükseltebilir, inisiyatifli davranabilirsin. Sağlığınla ilgili alanlarda bilinçli olman gerekebilir.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 11' 11" R
Ay
Boğa
05° 16' 22" R
Merkür
Koç
21° 10' 13"
Venüs
Boğa
09° 35' 19"
Mars
Koç
05° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 27"
Satürn
Balık
17° 09' 46"
Uranüs
Boğa
22° 44' 54"
Neptün
Balık
29° 06' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 43"
Lilith
Başak
24° 06' 39"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>