Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ön Yargılısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Lisede kızlara yazmak için kullandığınız aşk notlarını hatırlıyor musunuz? Kendinizi daha yaratıcı bir şekilde ifade ettiğiniz bir sanatçıdan daha fazlası olduğunuz bir dönemdi. Son zamanlarda bu yönleriniz biraz köreldi fakat bugün yine ilham alabilirsiniz. Hayat sadeceve paradan ibaret değil. İnsanlarla anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak kalbinizi ısıtır ve ruhunuzu rahatlatır. Bu yönlerinizi ortaya çıkarmaktan korkmayın.

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz çeşitli hedefleri düşünüyor olabilirsiniz. Bunlardan bazıları kariyerinizi ilgilendiriyor olabilir. Bazıları kişisel yaşamınızı kapsayacak. Hayallerinizi anında gerçeğe dönüştüremiyor olsanız da, bu bir oyun planı yapmak için harika bir gün. Sizi doğru yola koymak için atabileceğiniz "bebek adımları" listesini yapın.

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Yaratıcı yeteneklerin üzerine eğilmek için mükemmel bir gün. Bir süredir kullanmadığın eski marifetlerinden faydalanabilirsin. Örneğin, önceleri şarkı söylemeye yöneldiysen, duşta eski favori parçalarını söylerken kendini bulabilirsin. Veya önceleri resim çizdiysen, eline fırça ve paleti alıp harikalar yaratabilirsin. Bugün kişiliğinin ifade edici yönünün açığa çıkmasına izin ver.Biraz depresif bir gün olabilir. Bunun sebebi hayatınla ilgili bir şeyi tam olarak anlamlandıramaman olabilir. Tüm gezegeni etkileyecek olan kolektif güçler hayatını da doğal olarak etkisi altına alabilir ve bunlara karşı mücadele edemeyebilirsin. Sonuç: Gitmek istediği yönü kendi belirlemek isteyen; kısacası kontrolü ele almak isteyen herkes huzursuz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evet, şimdi sıra sizde. Bir şey için beklemiş durmuşsunuz ve ona erişme zamanı bir türlü gelmemiş olabilir. Yolunuzu tıkayan zihinsel ya da fiziksel büyük bir engel olabilir. Artık beklemeyin, çünkü vakit geldi. Sahneye çıkıp tiradınızı atın. Artık hiçbir bahane kalmadı, o yüzden pes etmeyin. Olaya ne kadar dahil olursanız o kadar büyük bir ödül elde edeceksiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.48'e kadar Ay Boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, önemli işlerinizi öğleden sonraya bırakabilirsiniz. Güne düşük bir enerjiyle başlasanız da ilerleyen saatlerde sosyalleşebilir, sevdiklerinizden destek görebilirsiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş deneyimlerin, bugününü şekillendiriyor. Bu yüzden de yeni tanıştığın kişilere karşı ön yargılı yaklaşıyorsun. Aile bireylerinden, sorumluluklarını ihmal ettiğin yönünde gelecek uyarılar olabilir. Uzak bir akraban ile ilgili aklının ucundan dahi geçmeyecek konuşmalara tanıklık edebilirsin. Sağlıklı bir yaşam sürmek için spora başlamayı düşünebilirsin.

20 Ağustos 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla aranıza mesafe koymak isteyeceksiniz. Size yapılan davranışlar sizi yıpratıp üzüyorsa akrabalık ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve bazı kişilerle bu ilişki bağlarını koparabilirsiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınıza gösterdiğiniz destek ve sevgiyi bugün karşı taraftan alamadığınızı görmek sizi üzebilir, ancak bu olaylar sizi düşünmeye itmek içindir.

20 Ağustos 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Ağustos 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içinde bulunduğunuz kalabalıklarda rakip konumundaki kişilere karşı ufak bir zafer kazanmanız olası. Romantik anlamda hoşlandığınız birinden bir davet almanız yakındır. Ailenizden yaşlı üyelere karşı asi tavırlarınızla ilgili uyarı alabilirsiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ilişkilerinizin canlı olması, tepelerde olmanızı sağlayacaktır. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergileyecek ve önemli kişilerin takdirini kazanacaksınız. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek.

20 Ağustos 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı daha hoşgörülü olmalısınız. İş hayatınızda ilerleyebilmek istiyorsanız, kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Pozitif enerjiniz, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı oluyor.

20 Ağustos 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gündesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 17" R
Ay
Başak
19° 50' 44"
Merkür
Koç
17° 07' 43"
Venüs
Koç
18° 38' 53"
Mars
Balık
21° 58' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 23"
Satürn
Balık
15° 38' 28"
Uranüs
Boğa
21° 47' 04"
Neptün
Balık
28° 35' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 04' 59"
Lilith
Başak
22° 13' 34"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>