Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Moral Buluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 40%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

İşlerin nasıl geliştirileceği konusunda her zaman bir fikriniz var. Şu andayerinizde işleri nasıl düzelteceğiniz konusunda da bir çok fikriniz olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken sistemdeki bazı hataları keşfedebilirsiniz. Ya da personeliniz arasında bazı iletişim problemlerini fark ediyor olabilirsiniz. Sadece gözlerinizi açık tutun ve şimdilik bunları gözlemleyin. Muhtemelen bunu tartışmak için en iyi gün bugün değil.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Ciddi meselelerle uğraşacak halin olmayabilir. Günün enerjisi, seni yaratıcı hayal gücünü keşfetmeye yöneltiyor. Bilgisayarlar, arabalar veya sanat gibi tutkularını düşünürken kendini bulacaksın. En sevdiğin hobinle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksın. Kendi ilham denizinde dolaş.Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir akraba ya da bir arkadaşınız sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Yapılacak işlerinizi planlayarak onların isteklerine koşmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda bu duyguları biraz daha yoğun yaşamanız mümkün.

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Omuzlarındaki yükler ve yorgunluklarla uyandığın bir gün. Kendini oldukça halsiz hissediyorsun. Ancak gün içinde alacağın güzel haberler moralini yerine getiriyor. Sevdiğin dostlarını evine davet edip güzel zamanlar geçirmek isteyebilirsin. Uzun zamandır izlemek istediğin filmi sonunda izleyebiliyorsun. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan hoşlandığın kişiyle iletişime geçmek isteyebilirsin.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin üzerinde baskıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Bu durumlardan uzak durmalı ve aslında sizin için önemli olan çözüm odaklı yönünüzü ortaya koymalısınız. Mümkün oldukça evinizden dışarı çıkmamalı, görüşmelerini biraz olsun askıya almalısınız.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Dengede kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda gözlem yeteneğinizin arttığı bir gündesiniz. Sessiz bir şekildekonusunu takip edecek ve yine sessiz bir şekilde planlarınıza yöneleceksiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar gündönümüyle Güneş'in burç değiştirmesinin ardından artık harekete geçmeye kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Keşif ve macera ruhunuz uyanırken, kişisel gelişim, dini, felsefi konular ve yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularla motive olabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuklarınıza, ebeveynlerinize, eşinize ve diğer sevdiklerinize karşı bugün oldukça korumacı bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Gelecekle ilgili kaygılarınız yüreğinizi sıkıştırsa da sakin olmaya çalışmalısınız.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün evlilik ve ortaklıklar evinizdeki seyahatine devam edecek. Ay ile Venüs arasındaki sert etkileşim ilişkilerinizde yaşanabilecek problemlere işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde gündeminizde seyahatler, hukuk ve eğitimle ilgili konular olacaktır.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, uyum sağlamak adına, çevrenizle birlikte ortak maddi hamleler yapmayı tercih edebilirsiniz. Ancak; bu bile, bir ölçüde eleştirilmekten kaçmanızı sağlayamayabilir. Eleştiriyle karşılaşırsanız, sakince kendinizi ifade edin, suskun kalmayın.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok muhabbet çok insan mottosu ile güne başlıyor, yetmiyor hafta sonuna da aynı motto ile devam ediyorsunuz. Fakat ne yazık ki Covid tepemizde. Hukuki konulara da dikkat. Çalışma arkadaşlarınızdan biri ile başka bir yola çıkabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; gündelik yaşamında sorumlulukların artabilir; gerek çalışma hayatında gerekse ilişkin açısından temkinli davranmalı; çıkarlarını gözeterek hareket etmelisin. Romantik ilişkilerden yana beklenmedik birkaç haber alabilirsin. Gün içinde sağlığının bozulmaması veya bir kronik rahatsızlığının seni zorlamaması için önlemleri hemen almalısın.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 13" R
Ay
Oğlak
06° 59' 17"
Merkür
Koç
16° 27' 03"
Venüs
Koç
29° 19' 23"
Mars
Balık
28° 40' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 24"
Satürn
Balık
16° 27' 16"
Uranüs
Boğa
22° 16' 10"
Neptün
Balık
28° 51' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 55"
Lilith
Başak
23° 11' 12"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>