Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İzlenimcisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün duygusal olmanın aksine bazı şeylerin biraz daha akıl odaklı olduğunu fark edebilirsiniz. Bugün insanları ikna etmeye çalışıyorsanız, argümanınızı desteklemek için elinizde sağlam veriler olduğundan emin olun. Diğer insanlarda sizin gibi doğal bir sezgisel güç yok. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, istediğiniz kişiyle aranızda bir şeylerin başlaması için bugün ilk hamleyi yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Bugün hareketli bir modda olabilirsiniz. Çocuklarınızla güreşerek, onları güldürerek biraz eğlenebilirsiniz! Belki de sert bir egzersiz yapmak ve biraz ter atmak istersiniz. Aklınızdaki bazı ipe sapa gelmez düşünceleri atmak isteyeceksiniz. Dışarı çıkıp dolaşarak bedeninizdeki enerjiyi atın. Bir yürüyüşün veya doğada bir bisiklet sürüşünün tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Birini yanlış anlama olasılığı yüksek. Günün enerjisi seni ekstra hassas ve duyarlı kılabilir. Birilerine karşı kırıcı sözler söylemeye eğilimin yüksek bugün. Sabrın biraz az olduğundan, kavga ve tartışmalara katılmamaya çalış. Uzun süredir devam eden tartışmalardan ise özellikle uzak dur. Yaralar açmaktan kaçınman gereken bir gün. Biraz önlemle, günü sağsalim atlatabilirsin.Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok çiçekten bal alırken bulabilirsin kendini, ki bu güzel bir şey. Her çiçeği denemeden hangisinin en iyi balı verdiğini asla bilemezsin. Hiçbirini tatmamazlık yapma. Hoşlanacağını en son düşündüğün çiçek en çok beğeneceğin olabilir. Her ne yapıyorsan yap, bugün hiçbirini aceleye getirme, değerlendirilecek birçok etken ve kaynak var.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz ve motivasyonunuz daha yüksek olabilir. Dış koşullardan etkilenmeyi bırakıp içinizdeki çocuğu dışarı çıkardığınızda daha keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda hızlı gelişmeler gündemde.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dönemde hayatına aldığın insanlara daha çok dikkat etmek isteyeceksin. Sana karşı dürüst davranmayabilirler. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesinden birinin sıkıntılarını öğrenebilirsin. Araban ile ilgili beklemediğin sorunlar karşına çıkabilir. Gününü sanayide geçirmek zorunda kalabilirsin

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile iletişiminiz güçlü olabilir. Duygusal tepkilerinizi ince bir dille aktarmanız oldukça beğeniliyor olacaktır. Kırıcı olmak isteyenlere gereken cevabı veriyorsunuz. Yeniden ve daha fazla gündeminize taşımanıza gerek yok.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlar kovalayabilirsiniz. Kendiniz için yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. Özgürlük hissi içinde olacağınız zamanlar var. Beklenmedik konuşmaların içinde kalabilirsiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle buluşma planlayabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başlayacağınız yeni işler eski unuttuğunuz işler olduğu sürece size büyük başarı getirecek. İşlerinize iyice odaklanın.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir karar almakta zorlanıyorsanız size güvenen bir kişiyle konuşun. Bu şekilde  kararınızdan kesinlikle emin olacaksınız ve risk almayacaksınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişinizle iç içe yaşamak isteyebilirsiniz, eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. 

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte ilişkilerin önem kazandığı bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde evliliğiniz, birlikteliğinizle ilgili konular, ortaklık konuları sizi meşgul ederken, bu konularda kendinizi daha motive hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizden zevk alıyorsunuz ve her şey yolunda gidiyor. İş yerinizde sakin ve verimli bir gün geçireceksiniz. Arkadaşlarınız ile buluşup, kafanızı dağıtmak için harika bir zaman olabilir. Yalnızca yediklerinize dikkat etmelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızdan çok duygularınızla hareket etmeniz özel hayatınızda sorunlar yaratıyor. Çevrenizdeki birtakım söylentilerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Kariyerinizle ilgili çalışmalarınızla olumlu gelişmeler var. Enerjiniziyerinde çalışarak kullanmanız sayesinde üstlerinizin takdirini alabilirsiniz. Grup çalışmalarında esnek davranmaya çalışın. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçlardan kaçının.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>