Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şüphelerin Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 80%

Bazen, romantizmden çok arkadaşlığa odaklanıyorsunuz. Şu anda birine karşı olan hisleriniz karmaşık ve bugün bu hisler ortaya çıkabilir. Oldukça çekici bir arkadaşınız olabilir ve ona romantik olarak yaklaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eğer flörtleşmeye başlarsanız, arkadaşlığınızın tehlikeye atacağnızdan endişelisiniz. İkiniz için en iyi olana karar vermek için bunları onunla konuşun.

Aslan, sen çok sosyal bir insansın, ama son zamanlarda kendini saklıyorsun. Buna neden olarak herhangi bir düşünceniz var mı? Bugünün gezegensel pozisyonları, eski sosyal kendiniz gibi hissetmeye başlamanıza yardımcı olabilir - ama çok kısa sürede değil! Arkadaşlarınız sizi özlüyor vearkadaşlarınızın sizi rahatsız edecek bir şeyler yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar. Bazı kişisel başarılar sayesinde güveniniz geri geliyor. Bu, tek başına dışarı çıkıp biraz ortalığa karışmak istemenizi sağlamalıdır. Sakin olun, yalnızca kalabalığa karışın.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Unutkan olabilirsin. Günün enerjisi biraz kafa karışıklığı yaratıyor. Kendini kompleks ve maymun iştahlı bir düşünce akışı içinde bulabilirisin. Araba kullanırken özellikle dikkat et! Ya da ağır makinelerle uğraşıyorsan da tüm dikkatini yoğunlaştır. Hayal dünyasına kapılmaya olan eğilimin ön plana çıkacak; odaklanmış kalmak için ekstra çaba sarf etmen gerekiyor.Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, ortaklıklar ön planda olabilir. Günün erken saatlerindeve ilişkilerinizde önemli görüşmeler ve konuşmalar yapılabilir. Gün içinde bazı ilişkilerde uzlaşma adına kontrollülüğü korumanız gerekebilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlardan zarar görmüş olman, yeni arkadaşlıklara karşı şüpheci davranmana sebep oluyor. Duygularını eskisi kadar net ifade etmekten kaçınıyorsun. İlişkisi yeni bitmiş olan bir Aslan burcuysan, eski sevgilinin barışmak için attığı adımları olumsuz bir şekilde yanıtlayabilirsin

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde özgür olmak isteyebilirsiniz. Yalnız zaman geçirmek gönlünüzün istediği şeyleri yapmak kendinizi iyi hissettirecektir. Kısa süreli yalnızlık partnerinizin de kendi alanına yönelmesini ve sonraki günleri iki tarafın da daha mutlu şekilde yaşamasını sağlayabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızda iletişim ve dedikodu odaklı sorunlar çıkabilir. Mesleki alanda güzel haberler söz konusu. Bugün söz vermekten ve sorumluluk almaktan kaçının.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kalabalık ve sosyal ortamlarda bulunarak, davetlere ve organizasyonlara katılabilir, arkadaş çevrenizle keyifli zaman geçirebilir vehayatınız ile özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden beklediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Estetik önemlidir ancak çalışma alanınızı dekore ederken, lise dolabınız gibi davranmayın. İşi daha çok ciddiye almalısınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında ikili ilişkilerde, evlilik ve ortaklık konularında denge ve uyumu korumak için biraz daha çaba sarf etmeniz gerekebilir. İkili ilişkiler adına verimli bir gün olabilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı planlar yapmış olabilirsiniz; bu planların ekonomik boyutlarını gerçekçi şekilde bir kere daha değerlendirmenizde fayda var. İş ortağınız, sevgiliniz veya eşiniz, düşünüş şeklinizdeki eksiklikleri gidermenize yardımcı olabilirler.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partneriniz ile geçirmektense yalnız geçirmeyi tercih edeceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için çok çabalıyorsunuz. Etrafınızdaki insanlara aşırı tepkiler vermemeye çalışın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar veriyor! Zekanızdan ve bilgi birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün. Süregelen bir işbirliği varsa, karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bu kişi sizinle rekabet halinde. Kazancınız yerinde sayılır, fakat savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 04" R
Ay
Yay
02° 34' 09"
Merkür
Koç
16° 00' 13"
Venüs
Koç
26° 02' 43"
Mars
Balık
26° 37' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 20"
Satürn
Balık
16° 12' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 30"
True Node
Koç
15° 32' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>