Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlgilisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün bir kurtuluş hissi yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır yaşadığınız karmaşa dönemi sonunda bitiyor. Eşinizle veya sevdiğiniz bir başkası üzerinde, ilişkinizde krize neden olan büyük bir baskı uygulamış olabilirsiniz. Peki şu an durumlar nasıl? Neden yeni bir başlangıç yapmayı düşünmüyorsunuz?

Kendinizi açın ve bugün biraz daha sosyal olmaya çalışın. Başkaları ile geçirilen zamanın, ilk başta olacağını düşündüğünüzden çok daha ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. Sizi çevreleyen entelektüelleşme ağına girdiğinizde ortaya büyük bir bilinç genişlemesi çıkıyor. Sonunda oldukça derin ve son derece anlamlı ve orataya çıkacak spontane konuşmalar karşısında şaşıracaksınız.

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Bugün duygularının gücünü keşfetmeye yatkın olacaksın. “Aşırı hassaslık” dediğin şeye karşı koymak ve savaşmak için çabalama. Çocukluğundan kalma bir etki sana gerçek ihtiyaçlarını hatırlatma konusunda yardımcı olacak. Senin üzerinde etkisi fazla olan insanlardan biraz uzak durman iyi olmaz mı? Bunun üzerine düşün ve hislerine göre hareket et...Bugün işleriniz genel olarak çok iyi gidecek gibi görünüyor. Hayallerinizin her anlamda peşinden gitmek için bu fırsatı kaçırmayın. Her ne yapıyorsanız tutkuyla yapmaktan çekinmeyin. Unutmayın ki sizi istediğiniz yere varmaktan ancak kendi aklınız ve iradeniz alıkoyabilir. Bugün mıknatıs gibi bir çekim gücünüz var, bu sayede başkalarından yardım taleplerinizi karşılık bulacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sanatsal yönünüz kendini göstermek istiyor. Kendi internet sitenizi kurmayı ya da yerel bir radyoda bir programa katılmayı düşünebilirsiniz. Hayallerinizin dinleyicisine ulaşmak için bir aracıya ihtiyacı var. Onları diğer insanlara sunmanın yollarını bulun. Ppek çok insana ilham verebilecek kapasiteniz var. Bu yetinizi ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. İş hayatında, çalışmalarınızda disipline olmanız gereken işler olabilirsiniz. Fakat gün içinde dağınıklıklar, karmaşa veya gecikmeler yaşanabilir. Motivasyonunuz değişken olabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün gününü organize etmiş olsan da Ay’ın boşlukta hareket etmesi seni meşgul edebilir. Gündelik işlerini bir an önce bitirme isteğin engellere takılabilir. Yakın arkadaşlarından biri, senin desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyabilir. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun. Kendine özel akşam yemeği hazırlarken farklı tarifler denemek isteyebilirsin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi ertelemek adına kendinize yeni birtakım aktiviteler edinebilirsiniz. Ertelemenin birikimlere sebep olacağını unutmadan önem sırası belirleyerek hareket etmelisiniz. İyi bir planlama ile hem işlerinizi bitirebilir hem de kendinize vakit ayırabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başka kişilerle paylaşmamanızda fayda var. Bu konuda dikkatli olmanız dedikodu zincirlerinden koruyacaktır. Karekterinizde olmayan bir sakinleşme sürecine girebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnatçı olmanın da avantajları vardır. Uzun süre beklediniz ve şimdi biraz gözlemleme zamanı. Arkanıza yaslanın ve o eski tohumların çiçek açmasını izleyin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz; gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında sizi üzen konularda uzaklaşmalısınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile yaşadığınız kısa bir ayrılık sürecinden sonra yeniden birlikte olmaya başladınız. Kariyerinizde birtakım değişiklikler olabilir. Uzun zamandan beri dargın olduğunuz biriyle barışmak isteyeceksiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ihtiyacınızın arttığı bu dönemde yoğunlaşan duygularınızdan dolayı karamsarlığa kapılıp, kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmayın. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verebilirseniz ve ani kararlar almazsanız bu gün sizin için iyi olacak. Aceleci tutum içine girmeyin. Maddi açıdan çok büyük beklentiler içine girebilir ve bütçenizi aşan yatırımlarda bulunabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 05" R
Ay
Akrep
26° 32' 16"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 27' 17"
Mars
Balık
26° 15' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 40"
Satürn
Balık
16° 10' 05"
Uranüs
Boğa
22° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 09"
Lilith
Başak
22° 50' 19"
True Node
Koç
15° 34' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>