Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aksilikler Yaşanıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 50%

Motorunuzu bugün yüksek vitese geçirmek isteyebilirsiniz, ancak enerjinizi nereye odaklayacağınız konusunda emin olamayacaksınız. Kalbinizde hızınızı artırdınız ama harekete geçme konusunda endişeli olabilirsiniz. Ayırca, duygusal açıdan bir şey yapmak için tembel ve isteksiz hissedebilirsiniz fakat arkanıza yaslanın ve heyecanın size gelmesini bekleyin. Ne yaparsanız yapın ama köşenize çekilmeyin. Giyinip kuşanın, iç güzelliğiniz tamam ama dış görünüşünüzü de göstermenin zamanı geldi.

Bugün tüm ayın en yüksek noktası olabilir. Bir ay önce yaptığınız tüm planların neresinde bulunduğuna bir göz atmak faydalı olabilir. Geliştirmek için çalıştığınız mesleki fırsatları gördünüz mü? Umduğunuz kadar üretkenler miydi? Değilse, neden yepyeni bir başlangıç yapmak için fikrinizi yeniden denemeyi denemiyorsunuz?

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Dalgalanan ruh hallerine çok da takılmamalısın. Hayatındaki daha büyük ve önemli eğilimlere ve gerçekleşen olumlu şeylere bak. Bardağın dolu tarafını gör ve dünyaya gelmenin bir sebebi olduğunu hatırla. Kendinle ve içinde yaşadığın dünyayla uyumlu ve barışık kalarak seni dünyaya getiren anneni onurlandır. Hareketsizliğinde bile büyük bir güç var!Öyleyse bütün sessizlik anlarını yaşa!Kendiniz ve diğer insanlar için yapmış olduğunuz bütün muhteşem işler için kendinizi ödüllendirin. Bir kraliçe gibi muamele görmeyi hak ediyorsunuz, dolayısıyla kendinize böyle davrandığınızdan emin olun. Çoğu zaman kendinizi yaptığınız şeyler için o kadar çok eleştiriyorsunuz ki kendinizi gereksiz yere cezalandırdığınız oluyor. Kötü olduğunuz için kendinizi cezalandırmak yerine yaptığınız iyi şeyleri düşünün ve şunu aklınızdan hiçbir zaman çıkarmayın: Siz tam da bu halinizle mükemmelsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ölçülü bir hızla ilerlemeyi seviyorsunuz. Fakat bugün her şey düşündüğünüzden çok daha hızlı bir biçimde cereyan edecek. Günün temposu biraz yoğun olabilir. Bir şeylerle ilgili hızlıca bir yargıya varmanız istenebilir. Değerlendirme rakamları hazır olmadan kafadan yorumlar yapmanız istenebilir. Yanlış veriler vermemeye çalışın çünkü bu vicdan azabı peşinizi bırakmaz!

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve sorumluluklarla ilgilenebilir, rutininizde değişiklikler yapabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirebilir, gün içinde keyfi hareket etmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla ilgili temkinli ve koruyucu olma zamanı.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunu evden çalışarak geçirecek olmaktan dolayı şikâyet edebilirsin. Teknolojik cihazların gün içerisinde birtakım sorunlar çıkarabilir. Dosyalarını yedeklemende fayda var. Yalnız olduğun hissine kapıldığın anda telefonun çalacak. Çevrende olup bitene dikkat kesileceksin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının gözündeki değerinizi öğrenmek isteyebilirsiniz. Rahatsızlık duyduğunuz bazı davranışlardan dolayı elemek istediğiniz kişiler olabilir. Kendinizce haklı sebepleriniz olsa da değerlendirmelerinizi herkesin sevme ve iletişim kurma şeklinin farklı olduğunu unutmadan yapmalısınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan kendinize daha çok özen göstermeye bakın. Kimi zaman olayları kontrol edemeyebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar çoklu ihtimalleri göz önünde bulundurarak aşk hayatınıza hareket katabilirsiniz. Hareketli ve aktif bir zaman geçirmek isteyeceksiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili sizi meşgul edebilecek bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlarla ilgili kurduğunuz ilişkilerde denge ve uyumu gözetebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin gibi düşünen insanların yanında olmak çok kolaydır. Bugün asıl vermeniz gereken savaş farklılıklarınızın olduğunu bildiğiniz insanlarla ortak noktada buluşmaktır.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle ve yakın dostlarınızla beklediğiniz duygusal iletişimi kuracak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Onlarla birlikte bazı kişiselbirlikleri içinde olacaksınız. Yapacağınız atılımlar için önünüzü açmalısınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluklarınızın sizi gerginleştirebileceği ama hem otoritelerle iyi ilişkiler kurup hem de kariyer gelişmeleri yaşayarak memnun olacağınız bir dönemdesiniz. Tepkiselliğinize dikkat ettiğiniz sürece ciddi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli bir gece geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki hatalarınızdan ders çıkararak ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün kendinizi bir konu hakkında geliştirmek isteyeceksiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal karmaşalar yaşayabileceğiniz bir dönem. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler söz konusu. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. İş yerinde stresli saatler yaşayabilirsiniz. Beklenmedikyoğunluğu, gündemde olmayan toplantılar gerektirebilir. Dayanışma içinde olduğunuz insanlar, size değişik önerilerle gelecek. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz.

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 42" R
Ay
Yay
06° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 01' 37"
Venüs
Koç
26° 26' 20"
Mars
Balık
26° 52' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 46"
Satürn
Balık
16° 14' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 54"
Lilith
Başak
22° 55' 38"
True Node
Koç
15° 31' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>