Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelerini Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Gün ilerledikçe işler daha da iyiye gidecektir. Ancak dikkat etmeniz gereken tek şey, insanları güçlü kişiliğinizle şaşırtmamanız. Kalbinizde, sizi harekete geçmeye teşvik eden büyük bir itici güç var. Bu gücün diğer insanları da kontrol etmeye başlamadığından emin olun. Kalabalık bir ortamda varlığınızın insanları ne kadar etkilediğinin farkında bile olmayabilirsiniz.

Genellikle güvenilir yargılarınız bugün bazı duygular tarafından bulutlanmış görünebilir. Belki de, kendinizi farklı eylemler arasında karar veremez, biraz dikkati dağılmış ya da ne yapılması gerektiği konusuna bir türlü odaklanamıyor hissederken bulabilirsiniz.İşleri birkaç günlüğüne bırakıp, daha az bedeli olan bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. İşler yarın daha net görünecek, ki bu da yeterince yakın. Gününüzü rahatlayarak geçirin; bir süre işi unutun.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

Agresyonunu kontrol altına almaya çalış çünkü insanlar bugün bir miktar daha hassas olacak. Yine de, güçlü ve savaşçı yapının gücünü pozitif enerjiye çevirebilirsin. Örneğin enerjini kendi içindeki problemleri çözmek için harcamayı deneyebilirsin. Görünüşe gire diğerleri sana köstek olmaya ve önüne engeler çıkarmaya çalışıyor; dikkatli ol!Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz ve diğer insanlar için yapmış olduğunuz bütün muhteşem işler için kendinizi ödüllendirin. Bir kraliçe gibi muamele görmeyi hak ediyorsunuz, dolayısıyla kendinize böyle davrandığınızdan emin olun. Çoğu zaman kendinizi yaptığınız şeyler için o kadar çok eleştiriyorsunuz ki kendinizi gereksiz yere cezalandırdığınız oluyor. Kötü olduğunuz için kendinizi cezalandırmak yerine yaptığınız iyi şeyleri düşünün ve şunu aklınızdan hiçbir zaman çıkarmayın: Siz tam da bu halinizle mükemmelsiniz!

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dilek ve isteklerinizle ilgili şanslar yakalayabilirsiniz. Yaşamdan keyif alma ve mutluluk, hayata ve akışa uyum sağlamaktan gelebilir. Kontrol ve yönetme çabası ise sonuç vermeyebilir. Hayatın eğlenceli tarafına odaklanma zamanı.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer planları yaptığın bugünlerde karşına birtakım fırsatlar çıkabilir. İş hayatında daha yüksek konumlarda kendine bir pozisyon edinebilirsin. Bugün farklı yönlerini keşfedebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin hayatına dair önemli gelişmeler yaşanabilir. Bugün seni düşündüren duyguları aşmak isteyeceksin.

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinize doğru adım atarken duygularınızı destekçiniz olarak kullanıyorsunuz. Zihniniz gerçeklerin vurgusunu belirtse de kabullenmek istemediğiniz olaylar bir gün önünüze engel olarak çıkabilir. Kendinize ve hayallerinize karşı objektif bir tutum sergilemelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda bir karmaşa dikkat çekiyor. Böyle zamanlarda olayları kontrol etmeniz pek kolay olmayabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi barındıran herhangi bir şeye de aynı şekilde yönelebilirsiniz ve bu ruh hali size oldukça iyi gelecektir. ancak önünüze çıkan taşlara verdiğiniz tepki çok önemli.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz için neyin iyi olduğunu biliyorsunuz, ancak zorbalık yapmak planınıza uyum sağlamalarına yardımcı olmayacak. Bunun kendi harika fikri olduğunu düşünmesine zekice izin vermeye ne dersiniz?

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı, çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanarak sağlıyorsunuz. Çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. 

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kandırılabilirsiniz. İnsanları kendi istediğiniz şekilde algılayabilir ve gerçekleri görmek istemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sizi etkilemesine izin vermeyin. Duygu sömürüleri ile karşılaşabilirsiniz. Üşütmemek için dikkatli olun.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin kalbini söylediğiniz sözlerle kırmaktan kaçının. Çevrenizdeki insanlardan biri duygularınızla oynamaya çalışıyor, dikkatli olun. İş yerinde karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir, bunları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Biraz katı bir tavır içinde bulunabilir bazı baskılarla karşılaşabilirsiniz. İş konularındaki güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmekten kaçının. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Cildinizi sigara dumanından uzak tutun.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 44' 32" R
Ay
Aslan
01° 50' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 31"
Venüs
Koç
13° 41' 16"
Mars
Balık
18° 51' 55"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 25"
Satürn
Balık
15° 14' 22"
Uranüs
Boğa
21° 33' 56"
Neptün
Balık
28° 27' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 51"
Lilith
Başak
21° 46' 49"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>