Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gerginsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün, romantik hayatınıza heyecan ve değişim getirmek için iyi bir gün. Sevgilinize ona ne kadar önem verdiğinizi göstermek için özel bir hediye almak isteyebilirsiniz. Onu gülümsetmek için tuhaf bir hediye seçmekten çekinmeyin! Ya da kalplerine dokunmak için gerçekten güzel bir şey alın. Şu an hayatınızda biri yoksa, güzel bir öğlen yemeği ısmarlayarak birinin ilgisini çekmeniz muhtemel.

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Kendini sosyal bir ruh hali içinde bulabilirsin. Bazen biraz utangaç olabiliyorsun. Mesela yabancı bir grup içerisinde olma fikri gözünü korkutabiliyor. Ya da partilerde insanlarla tanışmak konusunda pek rahat davranmıyorsun. Ama bugün daha çok dışadönük olacağın bir gün. Bazı komik şakalarla arkadaşlarının eğlence kaynağı olabilirsin. Akşamleyin, tanıdıklarınla dışarı çıkmaktan keyif alabilirsin.Bugün muhtemelen düşüncelerinizle başbaşa kalmak isteyeceksiniz. Planlarınızın başında iyi bir kitap okuyup biraz rahatlamak olabilir ve bu esnada kimse tarafından bölünmek isteyemeyebilirsiniz. Normalde sizi rahatsız etmeyen gürültüler ve talepler sinirlerinizi ayağa kaldırabilir, bu nedenle en iyisi biraz yalnız vakit geçirmeniz ve diğerlerine karşı her zaman olduğunuz gibi düşünceli olmaya çaba göstermeniz. Gerginliğinizi atmak için size bir ipucu verelim: Tempolu yürüyüş yapmaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak güçlü olmalısın fakat insanlarla baş etmek konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsin. Keskin duyarlılığın, insanların bastırılmışlık ve öfke hislerini algılıyor. Fakat onları bu hisleriyle yüzleştirdiğinde, bu hislerini kabul etmek yerine sana saldırıyorlar. İnsanları kendi haline bırak. Hisleriyle nasıl baş edeceklerine karar veremezsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başvurular, görüşmeler ve yasal süreçlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Seyahat planlamaları yapabilir, ileriye yönelik planlarınızla ilgilenebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamında gergin bir gün geçirebilirsin. İstemeden de olsa söylediklerin çevrendeki kişileri kırabilir. Şahsi meselelerinde hissettiğin sıkışmaların büyümemesi için kendini frenlemen gerekebilir. Akşamüzeri yediklerinden dolayı mide rahatsızlığı çekebilirsin. Bu yüzden beslenmene dikkat etmeye karar vereceksin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hesaplarınız alacaklarınız ile örtüşmeyebilir. Beklediğiniz ödeme gerçekleşmeden raporunuza eklememelisiniz. Alacak borç dengesinde hayali rakamlar ilerde hayal kırıklığına yol açabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İlgilendiğiniz konular hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki olayları daha iyi okuyabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sevdiklerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uç noktalarınızı keşfedeceğiniz bir sürece girdiğiniz için dikkatli olmanızda fayda var. Sizler sakin olduğunuz için problem yaratmaz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren Ay Koç burcunda ilerlerken daha serbest ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın dışında veya uzağında daha rahat hareket edebilirsiniz. Seyahat planlarında temkinli davranmayı unutmayın.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama uyum sağlayabilmesi için; özen göstermesi gereken şey, çevresiyle iletişimini yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya dikkat edin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli ve son derece sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Bireyselliği değil, grubun içine karışmayı ve işbirliği yapmayı tercih edin. Lider pozisyonundaysanız bile astlarınızla dayanışma içerisinde olmalısınız. Çok hayırlı bir haber alıp sevinebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte tutkulu ve romantik bir gün geçireceksiniz. Finansal olarak sonunda istediğiniz noktaya ulaştınız.  Karasız kaldığınız bazı zamanlarda içgüdülerinize güvenmek iyi bir fikir olabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevgilinize kırıcı davranıyorsunuz. Fakat sevginizi ortaya koyarak, duygularınızı açıkça paylaşmayı denerseniz birlikteliğinizde değişim yapmayı başarabilirsiniz. İş yerinizde çalışkanlığınızdan dolayı size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu beraberinde yeniteklifleri de getirebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 49" R
Ay
Yay
08° 23' 04"
Merkür
Koç
16° 02' 24"
Venüs
Koç
26° 36' 37"
Mars
Balık
26° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 42"
Satürn
Balık
16° 15' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 41"
Neptün
Balık
28° 47' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 23"
Lilith
Başak
22° 56' 33"
True Node
Koç
15° 31' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>