Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Meraklısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk konusunda arkadaşlarının önerilerini dinlemek senin için daha yararlı olabilir bugün. Onların tavsiyelerine kulak vermek olaylara farklı açıdan yaklaşmanı sağlayabilir. Onların desteği ile hoşlandığın insana ulaşmak için çaba göstermen boşa gitmeyecek bugün.

İş hayatınızda şanslı bir dönemdesiniz. Bazıteklifleri alabilir, işinizi geliştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün yurt dışı bağlantılarınız sayesinde karlı biranlaşması yapabilirsiniz.

İş arkadaşların senin tecrübene ihtiyaç duyabilir bugün. Onlara işleri konusunda yardımcı olmak kariyerin için önemli gelişmelerin olmasını da sağlayabilir hatta. Tecrübeni paylaşmaktan çekinmemelisin o yüzden.

Bugün masa başında kendini çürütmemen gerekecek. Açık havada hareket etmek sana daha iyi gelebilir. Kan dolaşımını artırmak ve kalp atışını daha iyi bir hale getirmek için yürüyüşlere açık olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pratik olmaya ayrıca özen göstermen gerekebilir. Pratik zeka ile halledemeyeceğin bir şey olmayacak zira. İşlerine devam etmek için yeni çözümler bulmak demek, seni daha fazla ön plana çıkarabilir.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün içgörünüz ve yaratıcılığınız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni fikirlerin hızla ortaya çıktığını ve onlara adım atmanın mutluluğunu tüm gün boyunca hissedeceksiniz. Bugün her zamankinden daha enerjik bir ruh hali içindesiniz. Fiziksel aktiviteleriniiz yerine getirmek için kendinize fırsta tanıyın.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysan, eşinle arandaki problemleri çözüme kavuşturmuş olmanın mutluluğunu yaşayacaksın. Kara bulutların dağılmasına, senden çok eşin sevinecek. Bugün Güneş Plüton ile karşıtlık yapacak. 12. Evini etkileyecek bu karşıtlık, seni meraklı bir hava içerişe sokabilir. Çevrene sürekli olarak sorular sorman, zaman zaman eleştirileri de beraberinde getirecek.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyi geliştirip emek verdiyseniz onun karşılığını alabilirsiniz. Sürprizlerin değil önemli girişimlerin ve hazırlıkların ortaya çıkacağı bir gündesiniz. İş hayatınız ve günlük temponuzu yeniden düzenleyecek kararlar açığa çıkıyor. Yer ve sorumluluk değişimleri, tatil dönüşü ilk gündem maddeleriniz olabilir.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata karşı görüşlerinizde net ve açık tavırlar sergilediğiniz bir gündesiniz. Yurt dışı ilişkilerin hız kazanması ile hayatınızdaki heyecan artabilir. Uzaklardan gelecek haberler, iletişim gerektiren konular öne çıkabilir. Kendinize yaptığınız yatırımların ilerleyen süreçtehayatınıza yansımaları olacaktır. Bu kısa süreçteortamında daha uyumlu olmalı, hizmet etmeye daha açık olmalısınız.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız konusunda oluşabilecek olaylar sizi mutluluğun zirvesine taşıyabilir. Ayrıca sezgilerinizin ve maneviyatınızın da güçlendiği bir gün.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, doğru kişiyle tanışmak için doğru zamanda doğru yerde olmanız ihtimaller arasında. Güne huzursuz ve sinirli bir ruh hali içinde başlayabilirsiniz ancak kendinize bir şans verirseniz işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz. Hazırlıklı olun, bugün, hemen olmasa da uzun vadede hayatınızda büyük değişiklikler içerebilir. Bunun bilincinde olarak insanlara ve kendinize daha nazik davranmaya çalışın.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Ay, sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. Yakınlarınızın size olan davranışlarını, tenkit etmeden çözüm bulmalısınız.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, eğitim, hukuk, yurt dışı konularında problemler yaşanabilir dikkatli olmalısınız.

20 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, özgürlüğünüze bazı kısıtlamalar getirebilir. Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtacaksınız.

20 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>