Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Harcamalarına Dikkat Edeceksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Karşılaşacağın biri sayesinde ilişki konusundaki düşüncelerin değişebilir bugün. Aceleci olmak yerine emin adımlarla ilerlemek senin için daha iyi olacak ama. Bu kişiyi tanımak için kendine zaman vermek boşa gitmeyebilir.

İş yaşantınızda bir takım iletişim ya da ulaşım sorunları yaşayabilirsiniz. Amirlerinizden birisi ile aranızdaki ufak bir sorun bugün moralinizi bozabilir.

Yeni bir ortaklık için birilerinden teklif alabilirsin bugün. Değerlendirmeni yaparken uzun vadeli düşünmekte yarar var ama. Sorumlulukların adil bir şekilde dağıtıldığını sağlamak iyi bir ortaklığın başlamasına vesile olabilir.

Egzersiz konusunda yeni şeyler denemekten çekinmemelisin bugün. Uzmanlardan yardım alarak programında birkaç değişiklik yapmak sana iyi gelebilir. Kondisyonunu artırmak genel olarak sağlığına daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karar verme konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. Bunu engellemek için detaylarda boğulmamaya özen göstermen gerekebilir genel olarak. Olayları çok derinlemesine ele almak senin açından iyi olmayabilir bu aralar. Genel yaklaşımlar senin için daha verimli olabilir.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün Eros'un oku adeta sizi saklandığınız yerden vuracak. Güne huzursuz ve sinirli bir ruh hali içinde başlayabilirsiniz. Ancak öğleden sonra özellikle aşk hayatınızda yaşadığınız gelişmeler sizi bir anda mutluluğun zirvesinde hissettirecek.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların konusunda dikkatli olman gereken bir gündesin. Çok fazla para harcıyor oluşun ailen ile seni karşı karşıya getirebilir. İnternet üzerinden araştıracağın sertifika eğitim programları ilerde çok işine yarayabilir. Kronik rahatsızlığı olan bir Aslan burcuysan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızla ilgilenebilir, onlar için yeni aktiviteler planlayabilirsiniz. Hem keyif almanın hem de yeni bir deneyim elde etmenin aynı anda olabileceğini göstermek, onların ufkunu genişletebilir. Duygularınızı açıkça ortaya koyuyorsunuz.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa maddi konularda biraz dikkatli olmaya çalışmalı, gereğinden fazla beklentiye girmemelisiniz. Özellikle ortak sorumlulukların artabileceği koşullara karşı yeni çözümler bulmanızda fayda var. Eşin para durumunda yaşanan dalgalanmalar sizi zorlayabilir. Bir yandan da borçlarınızı düzene koymak için kaynak arayışına girebilirsiniz. Kendi birikimlerinizi kullanarak yeni bir anlaşma yapmaktan sakınmalısınız.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aslan’lar bugünlerde bireyselliklerini ve girişimci yönlerini ön plana çıkartabilirler. İş kurmak isteyen Aslan’lar için başarılı bir düşünme ve planlama günü olacak.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınızın başına gelen iyi bir şey yüzünden bugün telefonda oldukça vakit geçirebilirsiniz, ama onu tebrik etmek için değil, diğerleriyle bu haberi tartışmak için. Bunu ilham verici bulduğunuz ve motivasyonunuzun artmasına sebep olan bir şey olarak gördüğünüzden, sizin devam etmeniz için iyi olabilir. Aslında, uzun vadede bu haber hayatınızı derinden değiştirebilir. Devam edin!

18 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için harika geçebilir. Son olayların arkasında anlam aramayı bırakıyor ve nihayet akışa geçiyorsunuz. İş ve ev hayatınızda birkaç değişiklik olmuş olabilir ve şimdi yeni bir hırsla dolup taşıyorsunuz. Bugün muhtemelen tüm bu deneyimleri işleyecek ve şu anda yaşadığınız heyecan verici hayat için minnettar olacaksınız! Belirli bir cevap alamayabilirsiniz. Bazen minnettar hissetmek başlı başına bir cevaptır.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca ilişkinizde bazı sorunlar yaşanabilir.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özel iletişim konularında başarıyı yakalamak istiyor ve gerekli şartları uygulamaktan çekinmiyorsunuz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacağınız bir gün. Birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

18 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>