Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusunda sürprizlere açık olmak yararına olacak bugün. Hayatının aşkı hemen bugün karşına çıkmasa da girdiğin ortamlarda yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsin. Hislerini daha net görebilirsin bugün.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

Sürpriz harcamaların karşına çıkması canını sıkmamalı bugün. Yapılması gerekeni yapmalı, harcanması gerekeni harcamalısın zira. Harcamalarını kontrollü bir şekilde yapmak olası kötü durumlardan uzak durmanı sağlayabilir bugün.

Bugün zihnen ve bedenen yorgun düştüğünü görmen olası. Halledilmesi gereken çokçabiriktiyse ve bunlara öncelik verdiysen bugün enerjini ona göre ayarlamalısın. Gün sonunda dinlenmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Projelerinden farklı sonuçlar almak için yaklaşımında değişiklik yapman gerekebilir bugün. Yeni yaklaşımlar belirlemek, bunları uygulamaya çalışmak senin için geliştirici bir yol olacak zira. Çabalamaktan kaçınmamalısın.

17 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün Balık ayının Neptün ile birleştiği noktada, Güneş ve Merkür'ün burcunudaki etkisini daha yakından fark edeceksiniz. Bu kozmik iklim, önünüzdeki yolu görmenizi sağlayacak ve sizi olmak istediğiniz yere götürmek için olumlu değişiklikler uygulamanıza yardımcı olacaktır. Bu hedeflere kendinize şefkatle yaklaşmayı unutmayın ve ilerlemenizi aceleye getirmemeye çalışın.

17 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan gelecek ile ilgili gerçekçi planlar ortaya koyuyorsun. Sevgilinin fazla hayalperest olmasından rahatsızlık duyabilir, onunla konuşmak isteyebilirsin. Çevrene karşı analizci ve gözlemci bir tutum sergileyeceksin. Gün içerisinde kafanı meşgul eden soruları çözüme kavuşturmak adına yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin.

17 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir içinizde tuttuğunuz, arka planda yürüttüğünüz konuları gündeme getirebilir. Kendinizi ve beklentilerinizi tehlikeye atmayacak bir tutum sergilemelisiniz. Fikirlerinizi ve zamanınızı mutlu olacağınız, iyi hissedeceğiniz konulara ayırmanızda fayda var. Duygusal gelişmeler sizi memnun edebilir.

17 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihnen meşgul olabileceğiniz ve kendinizi endişeli hissedebileceğiniz koşullar var. Bu nedenle, kendinizi yıpratmamalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

17 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizler de sinirlerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Günü mümkün olduğunca sizi sakinleştiren müzikler dinleyerek geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel hedeflerinize ulaşmada inisiyatif gösterin. Güveniniz başkalarını yanınıza çekiyor. İktidardaki insanlarla etkin çalışmalara gireceksiniz.

17 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi her zamankinden daha fazla ancak hala hak ettiğinizden daha az çekici hissediyorsunuz. Hayatınızda romantik olarak bulunmayı isteyen birine bir şans verme fikrini gözden geçirebilirsiniz. Özellikle dışarı çıkmaktan, yeni bir kıyafet, makyaj veya saç modeli denemekten keyif alacaksınız. Geçmişte yapılan sıkı çalışma gibi, zaman ya da para yatırımları da bugün işe yaramalıdır.

17 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişmeler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklara çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretli yapınızı biraz daha ortaya koyarken, yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

17 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

17 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

17 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcısınız fakat sessiz bir direniş sergilemekte de çok ustasınız. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle birçok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Yaratıcı kişiliğinizleortamında başarılı olacaksınız.

17 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>