Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ani Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşktan beklentilerin olmayabilir bugün. Aşktan çok arkadaşlığa özen gösterebilirsin. Seni üzen şeyleri geride bırakıp hayata karışmak daha mantıklı gelebilir. Aşktan çok mantığa odaklanabilirsin.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Maddi konulardaki şansın devam edecek bugün. Sıkıntılardan uzak bir gün geçirmen olası. Eline geçecek para sayesinde harcamalarını rahatça yapmaya düzenleyebilirsin. Yatırım araçlarını araştırmak da sana iyi gelebilir bu aralar.

Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Bunu sağlayacak etkinlikler düzenleyebilirsin o yüzden bugün. Stres yapıp kendi içinde kaygılara dahil olmamak için de gün sonunda biraz meditasyon iyi gelebilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının senin hakkında söyledikleri senin kulağına gelebilir bugün. Onların ne düşündüğü yerine kendi bildiğine güvenmeye devam etmelisin o yüzden. Çevrendeki negatiflikler kıskançlıktan gelebilir. O yüzden kendine inanman yetecek bugün.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olumsuz gelişen olayların arkasında aradığınız nedenlerden dolayı uzun süredir geçmişinizi sorguluyordunuz. Bugünün gündem maddesini de geçmişten gelen ve bir türlü gün yüzüne çıkmayan konular oluşturacak. Belirli bir cevap alamayabilirsiniz. Bazen sadece anı yaşamak doğru karardır!

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla ilgili tadilat işlerini bugün halletmek isteyebilirsin. Tahmininden fazla bir masraf çıkması, diğer harcamalarını da etkileyecek. Söylemlerine karşı çıkan düşünceler ile karşılaşabilirsin. Ama tezini çürütemeyecekler. İletişim gezegeni Merkür ile yaşamın simgesi Güneş, su burcunda kavuşuyor. Ani haberler alabilirsin ve bu haberler seni şaşırtabilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü evinizde geçirebilir, misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Evde olmanız sosyal bir gün olmayacağına anlamına gelmiyor. Kuracağınız iletişimler, öğrenecekleriniz aklınızda ve kalbinizde yeni bir ışık yakabilir. Kendi isteklerinizi ve düşüncelerinizi ortaya çıkarmak isterken doğru kelimeleri ve üslubu tercih etmeniz, kırgınlıkların önüne geçecektir. 

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan daha stresli ve zorlayıcı bir gündesiniz. Ortaklaşa konularda, parasal alanda daha gerçekçi davranmalısınız.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla oluşturacağınız mini topluluk etkinlikleri bugün size iyi gelebilir. Sizi anlayan kişilerle etkileşim içerisinde olmak ruhunuzu besleyen bir hale bürünebilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

16 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün seyahat hayalleri özellikle belirgin olabilir. şimdilik yerine getiremediğiniz hayaller varsa bunları biraz olsun dindirmek adına haklarında araştırma yapabilirsiniz. Romantik beklentiler sizi günlük işinizden uzaklaştırabilir, bu nedenle odaklanmanız önemlidir. İstediğiniz şeyi düşlemekte özgürsünüz ancak hala bir yapılacaklar listeniz var!

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde oluşan birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Yakın ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finansal konular, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Ani par acıkışları gerçekleşebilir. Ayrıca gizli kalmış ne varsa önünüze serilebilir, mucizeler sizinle ama düşünceler temiz olsun. Ayrıca ilişkinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz ve evlilik konusunda adım atabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizle ortak kararlar alabilirsiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon ve sevdiğiniz kişi ile yapacağınızbirliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek. Grup çalışmaları hoşunuza gidecek.

16 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>