Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Daha Özgüvenlisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Sabırlı olmaya çalışmanız gerekebilir. Dört gözle bir yanıt bekliyor olabilirsiniz. Bütün zamanını sizinle geçirecek yeni bir sevgili isityorsunuz ya da yoğun bir arkadaşınızın dikkatini çekiyorsunuz. Bu insanlar sizi umursuyor olabilir ama kendi kaygıları var. Bugün istediğinizi alamazsanız çok üzülmeyin. Bunun yerine, zamanınızı verimli kullanın.

Son zamanlarda kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek şeyler öğrendiniz. Mevcut işyerinizde kullanmak için bazı yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz veyaarkadaşlarınızdan fayda sağlayabilecek yeni bilgisayar becerileri edinmiş olabilirsiniz. Bugün bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz ancak sabırlı olun. Duygusal enerji şu anda insanları rahatsız ediyor olabilir, bu yüzden beklemek isteyebilirsiniz!

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Aslan people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içindehayatınız ve yaşam düzeninizle ilgili risk içeren kararlar alabilirsiniz. Çoğunlukla bu dolunay bir süredir düşündüğünüz, gündeminizde olan mevzuları hayatınızla gözle görünür yapacaktır. Bu yüzden bugünlerdeki deneyimleriniz geçmişi olan konular üzerinden gelecektir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin belirgin bir şekilde ortaya çıkabilir. Aldığın kararlarda daha cesur ve daha kendinden emin adımlar atacaksın. Uzun süredir düşündüğün taşınma konusu hakkındaki düşüncelerin bugün belirginleşebilir. Aile içerisinde seni değiştirmeye çalıştığını düşündüğün bir büyüğünün aslında sana yardımcı olmaya çalıştığını fark edeceksin. Bu durum ön yargılarını kırmanda öncülük edebilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye doğru ilk adımı atabilirsiniz. Geçmişteki hatalarınızı geride bırakıp huzurlu bir ilişki için mücadele etmelisiniz. Beklenmedik maddi durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Duygularınıza kapılarak ani hareketler sergilememeye dikkat etmelisiniz. Acele kararlar size hata yapma olasılığı verebilir. Dikkatli olmaya ve sakin kalmaya önem verin.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindehayatınızla ilgili yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi uğraştığınız işlere yönlendirebileceğiniz zamanlar var. Gün içinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcama yapmak için uygun bir gün değil.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşte verilmiş sözler tekrar gündeme gelebilir. Bu sözlerin rasyonel olup olmadığını ayırt etmek için dikkatli bir biçimde çaba göstermeniz gerekebilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen duyguları kulağa yapmacık gelmeden ifade etmek imkansız oluyor, özellikle de sanata dair bir gerçeği ararken. Öyle bir popüler klişeler sağanağı altında kalıyorsunuz ki boğulacakmışsınız gibi hissediyorsunuz. İletişim Çağı yaratıcılığın ölümünü mü haber veriyor? Ne kadar kendine has bir birey olduğunuzu kendinize hatırlatırsanız kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir...

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir otorite figürü, kendinizi ifade etmenizi engelleyebilecek bazı inançlarınızı belirlemenize yardımcı olabilir. Bu lidere ne kadar hayran olursanız olun, şu anda en önemli şey iç sesinizi dinlemeyi öğrenmek olabilir. İyi bir öğretmeni, onlara bağımlı olarak değil, ilerlemek için bilgeliğini kullanarak onurlandırabilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerle dolu bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha temkinli olmanız gerekiyor. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için uygun zamandasınız. Şartlar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız geremekte. İleriye yönelik adımlar atmalısınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik bir gün geçireceksiniz. Beklediğiniz bir cevap, ya da bir para varsa bugün alabilirsiniz, ancak beklemediğiniz bir haber, ya da masraf sizi şaşırtabilir. İşinizdeki yoğunluk biraz daha sürecek gibi. Sizin işlerinizi yönlendirmek ister gibi davranan bir arkadaşınıza verdiğiniz tepki, kırgınlığa neden olabilir. Gerginlik yaratmak yerine, elinizdeki işleri tamamlamak için destek isteyin. Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları olabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 27' 01" R
Ay
Başak
11° 21' 53"
Merkür
Boğa
01° 26' 47"
Venüs
Boğa
21° 23' 32"
Mars
Koç
12° 25' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 07"
Satürn
Balık
17° 52' 31"
Uranüs
Boğa
23° 18' 18"
Neptün
Balık
29° 21' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 01"
Lilith
Başak
25° 10' 28"
True Node
Koç
14° 53' 28"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>