Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeniliklere Açık Hale Geliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 10%

Diğer insanlarla yoğun etkileşimleriniz olabilir, ancak sizi üzmelerine izin vermeyin. İnsanlar bazen daha güçlü, daha sert bir dilde iletişim kurabilir ve bunları kişisel olarak algılamamanız gerekir. Sevdiklerinizden veya arkadaşlarınızdan bazıları şu anda çok fazla stresle karşı karşıya kalabilir ve bu da onları sabırsız veya şikayetçi biri yapabilir. Onlara karşı anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın çünkü sonuçta herkesin kötü günler geçirebilir.

Bugün bir şekilde doğaçlama davranmanız gerekebilir. Önemli bir projeyi bitirmek zorundasınız ama ya yeterli bilgiyi elde edemiyorsunuz ya da hesaplamaları yapmanıza yarayan önemli bir bilgisayar donanımı eksik. İşleri toparlamak için doğuştan gelen hünerlerinizi kullanın. Yaratıcılığınızı serbest bırakırsanız her şeyi halledeceksiniz.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Bugün her zamankinde de hayalperestsin. Modun sürekli değişiyor olabilir ve nerede duracağını adeta bilemiyor gibi. İnsanların senin şamatacı yapına uyum sağlaması biraz güç olabilir. Sürat vagonuna onları çekip bindirmen hoşlarına gitmeyecektir. Belki de hisleri hakkında fark etmediğin bir şeyler vardır. Dikkat et.Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gününüzü, koşullarınızı yönetmek için harekete geçebilir, gündeminizdeki konulara istediğiniz şekilde yön verebilirsiniz. İş hayatında ve aile içinde finansal konular gündeme gelebilir. Yatırım, anlaşma veyaiçeriği düzenleme gündeme gelebilir.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilik hiç olmadığı kadar seninle gökyüzü adımlarını destekliyor. Yalnız bir Aslan burcuysan, hayatına yeni birinin girmesine izin vermeye hazırsın; arkadaş ortamında tanışacağı biriyle düşünce yapınızın uyumluluğunu hissedeceksin. Evine karşı ilgin de artıyor, hobilerini ev eşyalarını yeniden yaratmaya odaklayabilirsin.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras konuları gündeminizde olabilir. Aile üyelerinizle irtibat kurarak istişare etmek sizlere kolaylık sağlayacaktır. Aşırı derin konulara girmeden yüzeysel yaklaşmanız konulara daha kolay adapte olmanıza yardımcı olacaktır. Hayallerle hareket etmek sizleri yanıltabilir. Gerçekleri görmezden gelmemelisiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. İlerleyen zamanlarda arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zodyakta yıldızlar için arkadaşlar ve aile ile çevrili olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor olmalısınız. Ama bazı insanlar kendilerini dünyanın geri kalanından soyutlamayı seçerler ancak bunlar nadirdir. Bu tip insalar çoğunlukla insan toplulukları içinde çok daha az görünür olan gruplar; örneğin dini ya da ruhsal bir takım gruplar gibi, içerisindedirler. Gezegenlerin dizilimleri bu noktada sizi kendi ufak aileniz ya da grubunuza katılmanızı vaadediyor.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile konularında hareketli bir gündeminiz olabilir. Baba eviniz, aileniz ve babanızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Güneş'in Başak burcundaki son gününü maddi ve parasal işleri toparlayarak geçirebilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçenizin yetmediği şeyleri satın aldığınızda, fiyatın üzerine bir de artı faiz ödersiniz. Bu duruma ailenizin tepkisi sandığınızdan öfkeli olabilir. Aile geleceğinizi en iyi şekilde korumak için bütçenize bağlı kalın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Evde olmaktan keyif alacağınız bir gün olacaktır, evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapmak iyi gelir. Ev içindeki işlerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Aile üyelerinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki tutkuyu ve romantizmi arttıracak bir şeyler yapmayı deneyin. Yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı patronunuz tarafından takdir ediliyorsunuz. Hayatta yaptığınız hatalardan ders çıkarmaya çalışın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı deneyimlerin sonucu. Mesleki sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece aranılan bir kimliğiniz var. Yeni başlangıçlar için kendinize izin verin. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verecektir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 39" R
Ay
Koç
25° 17' 20" R
Merkür
Koç
20° 37' 08"
Venüs
Boğa
08° 45' 01"
Mars
Koç
04° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 51"
Satürn
Balık
17° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 42' 32"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 30"
Lilith
Başak
24° 02' 08"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>