Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yolundan Sapmıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün bir şeyleri eleştirirken çok hızlı davranmayın. Olumlu yönlere odaklanın ve eleştimek yerine nasıl iltifat edebileceğinizi düşünün. Kalbiniz her zamankinden biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir, bu yüzden modunuzu düşürmekten ziyade ruhunuzu yükselten insanlarla birlikte olduğunuzdan emin olun. Her zaman geleceğe bakarsanız, şu anda yaşanan harika şeylerin farkına varamayabilirsiniz.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Eğer günün yoğun enerjisiyle başa çıkabilecek birisi varsa; o sensin. Diğerleri küplere binip, çılgına dönüyor; derin, hassas meselelerle başa çıkmakta başarı sağlayamıyorlar. Yine de dikkat et. Planlarını toptan bozabilecek büyük çaplı bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Operasyon metotlarını uzun uzun sorgulayacak bir güçle karşılaşacak ve yüzleşeceksin. Bu yaşadıklarından dersler çıkarmalısın.Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir akraba ya da bir arkadaşınız sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Yapılacak işlerinizi planlayarak onların isteklerine koşmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda bu duyguları biraz daha yoğun yaşamanız mümkün.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi inançlarının ve ideallerinin peşinden inatla koşuyorsun. Bu hallerin sana yakın olan insanları bir hayli şaşırtıyor. Bugün önüne çıkacak teklifler oldukça ilgini çekiyor. İlişkisini yeni sonlandırmış bir arkadaşından onun ilişkisi hakkında duydukların ikili ilişkilere karşı olan bakış açını tamamı ile değiştiriyor. Kişisel temizlik malzemeleri ve evin için temizlik malzemesi alışverişi yapabilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlıklara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. Şu an parasal olarak bir şeyleri bir yerlere yetiştiremediğinizi düşünebilirsiniz. Çok fazla panik olmayın. Yapmanız gereken bazı acil olmayan durumları ertelemek yerine önceliklerinizi belirlemeniz olacaktır. Evden çıkmamaya özen gösterin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Dengede kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanlara karşı ben bilirimci bir tutum sergileyebilir, kimseyi dinlememek isteyebilirsiniz. Bu durum gelişiminizin önündeki en büyük engel olacaktır.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle beraber yaptığınız küçük bir kaçamak dikkatli olmazsanız gereksiz bir harcamaya dönüşebilir. İşleri biraz daha basit tutmaya özen gösterin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sabah saatlerinde ilişkilerinizle ilgili konular gündemde olacaktır.Öğlen saatleri itibariyle finansal konularınız ön plana çıkıyor. Borç ve kredi başvurusu yapabilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, anlaşmalar ön plana çıkmaya başlayabilir. Eğer bir imza atacaksanız, nelerle yükümlü olacağınızı, karşı tarafın da ne sorumlulukları üstlendiğini belirten maddeleri dikkatli okuyun ve eklemek istediğiniz şeyleri belirtmekten çekinmeyin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda pozitif ancak enerjisel anlamda düşük olabilirsiniz. Haftanın yorgunluğunu hissediyorsunuz. Dinlenmek ve belki sonrasında akşam için bir program yapmak daha doğru olabilir. Bu dönem doğru beslenmeli ve vücudunuza fazla zarar vermemelisiniz. Güzelleşmek gerek, bahar geliyor.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün sevdiklerinle ilişkilerinde bazı problemler olabilirken; arkadaşlarınla yaptığın program ekonomik olarak seni zorlayabilir veya ertelenebilir. Günün ilerleyen saatlerinde daha önceden girişimde bulunduğun konuların sonuçlarını alman gerektiği için panikleyebilirsin. Kazançlarını değerlendirirken verimli olmaya özen gösterebilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>