Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlar Çözülüyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2020, Salı

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 100%

Bugün içten konuşmanız gereken bir gün çünkü biraz streslisiniz. Bu endişeyi içeride tutmak yerine, güvendiğiniz biriyle veya sevgilinizle paylaşmaya çalışın. Belki de bir şeyler hakkında daha dengeli bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olabilirler. Sevgilinizle konuşmaya hazır değilseniz, iyi bir arkadaşınızla bunları paylaşın. Birine açılırsanız, stresiniz de azalacak.

Bir şeyler yapmanın en kolay yolunu bulmaya çalışın. Bazen en kolay yol en iyisidir. Çok çalışkan ve sistemli bir yapınız var veyerinde fazladan saatler harcamaktan korkmuyorsunuz. Ama şu anda çok fazlayapıyor olabilirsiniz! İşleri kendiniz için çok zorlaştırmayın. Diğer çalışanlardan yardım almak için kendinize izin verin veya görevlerinizi kolaylaştırmak için yeni teknolojiler kullanın.

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Hayatında gerçek manada bir önem teşkil etmeyen şeylere enerji harcamayı bıraksan iyi edersin. Elindeki görevlere odaklanman gereken bir gün. Dikkatini dağıtacak ortamlardan uzak durmalısın. Kendi kanalında kalmaya bak. Biraz kritik bir tavır benimsersen, seni alakadar etmeyen şeylere takılıp vakit kaybetme riskini azaltmış olursun.Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

22 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha huzurlu ve başarılı hissedebilir, kendinizden emin olabilir, özgüvenle hareket edebilirsiniz. Finansal konularda huzursuzluk getiren bir konu kapanabilir. 16.30'da Güneş'in Terazi burcuna geçişiyle yakın çevrenizde değişimlerin olacağı, ilişkiler adına potansiyel bir zamanı getiren bir aylık süreç başlıyor olacak.

22 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kafanı kurcalayan konular ve sorunlar bugün çözüme kavuşabilir. Bu durum psikolojik olarak seni rahatlatacak ve daha sağlıklı düşünmene yardımcı olacak. İş hayatında istediğin konuma dair gelişmelere tanıklık edebilirsin. Eğitim hayatı devam eden bir Aslan burcuysan başarı ve güzel bir döneme giriyorsun.

22 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boş zamanınızın olmamasından şikâyetçi olabilirsiniz. Düşüncelerinizi de davranışlarınızla ifade etmenizyerinizde tepki ile karşılanıyor olabilir. Davranışlarınızda ölçüyü kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Geçmiş konular karşınıza yeniden gelebilir. Spekülasyonlara karşı sakin davranışlar sergileyerek herkesi şaşırtmalısınız.

22 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ev hayatınızla ilgili gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenecek zaman bulabileceksiniz. Aşk ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Ani tepkiler vermemeye özen gösterin. Akşam saatleri sizin için daha akıcı koşullar söz konusu.

22 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fedakarlığı bir kenara bırakarak kendi isteklerinizi ve kişisel niyetlerinizi ön plana koymak ve karakteristik davranmak ilişkinize yeni soluk getirebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Flört sanatını öğrenmek çok zaman alıyor ancak oldukça uzmanlaşıyorsunuz. Geri çekilmeyi bırakıp öğrendiğiniz becerileri kullanmaya başlamanın zamanı geldi!

22 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati sizi romantik bir ruh haline sokuyor.Aşk hayatınız, flörtleriniz, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Güneş'in Terazi burcuna girişi ile iletişim trafiğiniz hızlanıyor. Önümüzdeki bir aylık dönemi kısa süreli seyahatlere çıkmak ve eğitimlere katılmak için değerlendirebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

22 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş burç değiştiriyor ve iletişim ve eğitim konularının hızlandığı bir aylık süreç başlıyor. Kendinizi ifade etmek, anlatmak konusunda istekli olacağınız, çevrenizi geliştirip zenginleştirebileceğiniz bir dönem başlıyor.

22 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınız zor bir dönemden geçiyor. Bazı sürtüşmeler ve anlaşmazlıklardan sonra her şey temize çıkacak ve rahatlayacaksınız fakat önce zorluk çekeceksiniz. Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir. İş ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyin tavırların neden olduğu incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Beklemediğiniz bazı para girdileri, uzun süreli rahatlamalar getirebilir

22 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 15" R
Ay
Boğa
01° 30' 30" R
Merkür
Koç
20° 57' 33"
Venüs
Boğa
09° 16' 19"
Mars
Koç
04° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 49"
Satürn
Balık
17° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 00"
Neptün
Balık
29° 06' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 53"
Lilith
Başak
24° 04' 57"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>