Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyi Duygular Güzel Eylemler Getirir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 40%

Kırılmış kalbinizin ruhunuzu da kırmasına izin vermeyin. Son zamanlarda bir kişilik çatışmasından dolayı biriyle yollarınızı ayırdıysanız, kötü duyguların sizi sarmış olması normal. Tek başınızayken ilişkideki yarım elma olduğunuz zamandan daha az değerli olduğunuzu hissetmeniz muhtemel ve kaçılması zor bir düşünce. Unutmayın ki, bu kadar zorluk yaşadığınız biriyle devam etmek sağlıksız bir karar olurdu. Genç yaşlarınızı bir düşünün. O zamanların üstesinden gelmiştiniz, bu sefer de yaparsınız.

Bazı hoş övgüler alabilirsiniz. Çalışkan bir tip olarak, çabalarınızın ne kadar takdir edildiğini her zaman fark edemiyorsunuz. Ama şu an, diğer insanlar da sizi fark ediyor. Otorite sahibi biri, önemli katkılarınız hakkında sizinle sohbet edebilir. Ya da bir meslektaşınız, uzmanlığınızla ilgili hoş yorumlarını size iletebilir. Başkaları üzerinde yarattığınız izlenim konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz. İmajınız güven veriyor.

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Harekete geçmek için yoğun bir ihtiyaç hissedeceksin. Neredeyse herkes sessiz aktiviteleri tercih etmekte: kitaplar, sanat ve hatta öylece oturmak... Fakat aktif olunmadığı takdirde sağlık da zayıflar. Temiz hava, egzersiz ve güneş ışığı sağlık için elzemdir. Bugün, kalkıp bir şeyler yapma isteğiyle dolduğunda kendine karşı koyma! Dışarı çık ve bu isteğinin keyfini çıkar...Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir akraba ya da bir arkadaşınız sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Yapılacak işlerinizi planlayarak onların isteklerine koşmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda bu duyguları biraz daha yoğun yaşamanız mümkün.

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne oldukça olumlu duygular ile başlıyorsun. Olmaz diye düşündüğün ve pes ettiğin ne varsa bugün tekrardan gözden geçirmelisin. Genel anlamda bir değerlendirme yapabilirsin. Gün içindeki çalışkan tavırların evin tamamını düzenlemeni sağlıyor. Dağınık olduğunu düşündüğün dolabını topluyor fazla eşyalardan kurtuluyorsun. Evli bir Aslan burcuysan eşinle bir konuda kararsız kalabilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde aile içinde bazı konularda fikir ayrılıkları içerisine girebilirsiniz. Bu noktada daha fazla empati yapmalı ve sabırla karşı tarafı dinlemelisiniz. Belki bugünler ev hayatınızdaki iletişimi daha güzelleştirmek için bir fırsat olabilir.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Dengede kalmak isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içindeki işlerin ilerlememesi sizi yorabilir. Kararsızlık nedeniyle ufak tefek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Uğraşlarınızla ilgili konularda feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tamamlanma içinde olacağınız bir gündesiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yükselmesi size iyi gelecek ve yeni projelere cesaret ile adım atabileceksiniz. Maddi konularda temkinli olmak, sizi daha başarılı bir hale getirecek

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün üç aylığına Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte ilişkiler açısından daha ciddi ve sorumluluk dolu bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde karşınıza zorlu kişiler ve zorlayıcı ilişkiler çıkabilir. İlişkileri yapılandırma dönemi başlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki herkesle olan iletişiminiz her zaman sevgi dolu ve pozitif. Bu durum ruh ve beden sağlığınız için de çok iyi. Güzel bir enerji oluşturmuş oluyorsunuz.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde ilişkilerinizle ve ortaklıklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Temmuz'a kadar olan dönemde evlenme, nişanlanma gibi konular gündeme gelebilir. Mars ile Jüpiter kavuşumu, sağlık problemlerinizin çözümü için desteği sağlıyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda yaşadığınız olayları derinlemesine analiz etmek, size hissettirdiklerini net olarak anlamak isteyebilirsiniz. Eğer sorunlar yaşıyorsanız, bunlar üzerinde de düşünmeniz, çözmek konusunda kararlılık göstermeniz olasıdır.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu ilişkiniz ile alakalı kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Maalesef bazı Aslan burçları aldatıldıklarını farkına varabilirler. Bu illa fiziksel olarak bir aldatma olmak zorunda değil, kandırıldığınızı, size yalan söylendiğini de fark edebilirsiniz. Uzaklardan gelecek haberleriniz var.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugünden itibaren Satürn'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki iki buçuk yıllık süreçte; ilişkilerin ve birlikteliklerin belli başlı sınavlardan geçerken; sana yeni şeyler öğretebilir; başlangıçlar ya da bitişler yaşatabilir. Bugünse finansal değerlerin açısından ailenden veya arkadaşlarından hem fikirsel hem de parasal destek alabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>