Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz. Aşkta kapanmış olan sayfaları arada bir karıştırıyor, hiçbir anının unutulamayacağına inanıyorsunuz. Bu inanç, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak.

İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir. İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak.

Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak. Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek.

Bitmiş aşk ilişkilerini dostluğa dönüştürmenin çok kolay bir şey olmadığını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın ilişkilerinizde elverişli bulduğunuz koşullar, bugünlerde size sürprizler yaratabilir. Bu yeni durum, size bu konularda kısmen de olsa, yetersiz değerlendirmeler içinde olduğunuzu gösterecek. Sürekli problem yaratan ve zihninizi meşgul eden bir oluşum önümüzdeki günlerde belirginleşecek. Ama bu netlik, problemin boyutunu büyültebilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 12:17 olana dek Ay-Akrep geçiş etkisindeyiz. İçgüdüsel hareket ediyoruz. Ne kadar kendimizden eminsek o denli ısrarcı davranabiliriz. Aşk hayatımız bizi harekete geçirici bir etki yaratırken, içinde bulunduğumuz duruma göre sabrımızın test edildiğini düşünürüz. Saat 12:17-13:12 arasında kısa süreli Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu sürede, sevgi ve güven dolu sıcacık bir yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Saat 13:12 itibariyle Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Hayatın güzelliklerinin maddi-manevi tadına varmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu düşünürsünüz. Eğer işiniz sağlamsa, cebinizdeki para ile güven içinde yaşıyorsanız, manevi anlamda iç huzurunuz yerindeyse moraliniz yüksektir. Eğer değilse, daha iyi yaşayabilmek adına gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Saat 12:21 Venüs-Jüpiter görünümü, maddi açıdan güçlü olmak, geleceğe umutlu bakabilmek arzumuzu yükseltir. Şans verici yanıyla, destekleyicidir. En azından birkaç gün boyunca kendinizi daha iyi hissedersiniz. Ailenizin varlığı, onlarla dayanışmanız size güç katar. Duygularınızı güvendiğiniz kişilerle paylaşırsınız. Bu size rahatlık verir. Gerekli olan bir ürün veya beğendiğiniz bir şey satın alırsınız. Evinizde bir davet verebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelirsiniz. Ailenizi ilgilendiren maddi bir sorun çözüme kavuşur. Saat 23:37 Ay-Mars görünümü, ilişkileri canlandırıcı ve duygularınızı güçlendiricidir. Güvendiğiniz bir alanı sonuna kadar savunursunuz. Öne atılmaya hazır ve yeniliklere heveslisiniz. Ancak Mars gerilediği için, kararlar tekrar gözden geçirilmelidir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş bugün burcunda geçiyor. Oldukça hareketli geçecek bir gün olacak. Bir yandan kişisel uğraşıların, bir yandan da çevrenle ilgili yaşanan gelişmeler, farklı duyguları aynı anda yaşamana neden olabilir. Hayatında bir süredir kimseyi istemiyorsun. Yönlendirilmek hoşlanmadığın için hayatındaki insanın sana müdahale etmesine tahammül edemiyorsun. Bugün tanışacağın kişi bütün bu düşüncelerini değiştirmen sağlayacak. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle birlikte tüm aileyi bir araya getirecek bir akşam yemeği düzenleyebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmaların için önemli bir teklif alabilirsin.

22 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden geçirdiğiniz güzel dileklerinizin gerçekleşmesi için belki biraz daha zamana ihtiyaç olabilir. Motivasyonunuzu güçlü tutarak gelecek güzel günlere olan inancınızı kaybetmemeniz gerekiyor. Finansal konularda ise artık şanslı bir dönemin eşiğindesiniz.

22 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek konusunda oldukça başarılısınız. Aşkta da hareketlilik ve ancak abartılı olmamak da gerekiyor.

22 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

CESUR ve enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak tefek konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. İşlerinizi aksatmamaya çalışın.

22 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli ve aktif olacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilir, davet ve toplantılar düzenleyebilirsiniz. Dostlarınızın davetine katılıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerinizi daha yoğun hale getirebilirsiniz.

22 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz için her türlü fedakarlığı yapmak isteyeceğiniz bir gün. Yaratıcılığınızı en etkin şekilde her alanda kullanabilirsiniz. Unutkanlık, ihmal ve dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Yanılma ve aldanma gibi durumlar söz konusu olabilir.

22 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren bir ay boyunca sahnedesiniz. Zira Güneş'e bu dönemde ev sahipliği yapacaksınız. Sıcak havalar yüzünden kalp ve dolaşım sisteminize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz. Yemek, içmek gibi konuları abartmaktan kaçının. Hafta sonunu davetler arasında mekik dokuyarak geçirebilirsiniz.

22 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

22 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 00" R
Ay
Akrep
28° 27' 20"
Merkür
Koç
15° 59' 17"
Venüs
Koç
25° 38' 35"
Mars
Balık
26° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 47"
Satürn
Balık
16° 10' 56"
Uranüs
Boğa
22° 06' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 41"
Lilith
Başak
22° 51' 20"
True Node
Koç
15° 33' 49"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>