Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı çeşitli konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Aile hayatınızda beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

23 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 23 Ağustos saat:07:08-23 Eylül saat:04:54 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer birgirişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız. Gönül huzurunu ruhumuzda ebedi Mutluluğu hayatımızda sürekli kılacak, Nice nice bayramlara erişmemiz dileğimle

23 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içine pes etme duygusu gelse de şu an elde ettiğin her şeyi ne kadar zor şartlar altında elde ettiğini hatırlayıp vazgeçebilirsin. Maddi anlamda bir kayba uğrayıp, planlarını bu yönde değiştirmen gerekebilir. Kuralcı tavrın öğleden sonra ön plana çıkabilir. Her konunun uyumlu bir şekilde ilerlemesini isterken, zaman senin için daha da önemli olacak. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, gün içinde tanışacağın kişi seni epey etkileyebilir. Ancak ani kararlar vermeden önce hayatında biri olmadığından emin olmalısın. Akrabaların arasında yaşanan tartışmayı gereksiz bulabilirsin. Hayatın çok daha kapsamlı olduğuna inanman ilişkilerini yeniden düzenlemene neden olacak.

23 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmiş yaşantınızla ilgili bazı hayal kırıklıkları tekrar zihninizi kaplayabilir ve düşüncelerinize engel olamayabilirsiniz. Kendinizi bu tür duygulardan kurtulmak için sevdiğiniz hobilere yönelmek gün içinde iyi gelecektir.

23 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlardasınız. Farklı bakış açıları ile değişik planlamalar yapmanız mümkün. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz.

23 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz.

23 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

23 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu geçen bir ay çalıştınız, hazırlandınız ve bir takım atılımlarda bulundunuz, şimdi gelen ayda ise, kimliğinizi ve kişiliğinizi parasal konularda, maddi alanlarda çalıştıracaksınız. Çünkü atılımlarınızın karşılığını somut olarak görmek istiyorsunuz. Bir şeylere sahip olmak, size gerekli tatmini sağlayabilir.

23 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcuna yerleşen Güneş bir ay boyunca kazancınızda gelirinizi artırmaya yardım eder. Yeniimkanları elde etmek,kurmak, ortak kazanç kapısı açmak önemli temalarınız arasında yer alır. Kendinizi çok çalışkan, üretken ve verimli hissedersiniz. Bir erkeğin desteğini de bu dönemde arkanıza alabilirsiniz.

23 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

23 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 52' 17" R
Ay
Başak
10° 10' 48"
Merkür
Koç
17° 30' 17"
Venüs
Koç
17° 38' 15"
Mars
Balık
21° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 09"
Satürn
Balık
15° 33' 37"
Uranüs
Boğa
21° 44' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 07"
Lilith
Başak
22° 08' 07"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>