Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız.Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşantınızda yaşadığınız zorluklar sizi bir hayli bunalttı. Fakat artık eskiye nazaran artık daha güçlüsünüz ve sorunlarınızı aşmak konusunda kararlısınız. Aile büyüklerinizden bazıları ile aranız uzun süredir bozuk. Bugün onlardan bir haber alabilirsiniz. Alacağınız haber aranızın düzelmesine neden olabilir.

21 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar bayramın birinci günü saat 07:00 Ay-Oğlak geçiş etkinliğinde başlıyor. Motivasyona ihtiyaç duyduğumuz, ilgi ve takdir görmek istediğimiz bir gündeyiz. Gerçekçi, tedbirli ve geleneksel değerlere bir o kadar sahip çıkacağız. Saat 12:01 Ay-Uranüs görünümü, işlerinizi yenilikçi tarzda yapmanızı sağlayıcıdır. Bir işi ne kadar doğru yaptığınızı test edebilirler. Ne kadar bilgili olduğunuzu göstermeye çalışırsınız. Saat 12:33 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, hiçbir şey hafife alınmaz. Sağlığımıza dikkat ederiz. Gönül huzurunu ruhumuzda ebedi Mutluluğu hayatımızda sürekli kılacak, Nice nice bayramlara erişmemiz dileğimle

21 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün oldukça üşengeç tavırlar sergileyebilirsin. Bu durum hoşuna gitmese de, bazen akışına bırakmak içten içe hoşuna gidiyor. Duygularını ifade etmekte zorlanabilirsin. Eğer ilişkin varsa, karşı tarafla fikir ayrılıkları yüzünden aran açılabilir. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, ailecek ani bir kararla tatile çıkabilirsiniz. Bir arada olmak ve yenilenmek hepinize iyi gelecek. Bugün aynı zamanda ailendeki kadınlarla ilgili seni de ilgilendiren gelişmeler gündeminde olacak. Açık sözlü oluşun ve adaletli tavrın, yeni bir bakış akışı kazanmanı sağlayacak. Kurban bayramınız mübarek olsun.

21 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahatlatmak için sanatsal işlerle ilgilenmeli ve partnerinizle birlikte hobilerinize yönelik çalışmalar yapmalısınız. İştahınızı bugün kontrol etmelisiniz.

21 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tatil olmasına karşın, sorumluluklarınızın artabileceği bir gün. Zaman alabilecek bir iş, hizmet ve gayret gerektiren bir durum ortaya çıkabilir. Kendinizi daha çok geliştirmeye bakmalısınız. Kendiniz için yapacağınız işlerde hırslı bir tavır içinde olmanız mümkün. Sağlık, düzen gibi konulara daha çok özen göstermeniz, kontrollü davranmanız gerekebilir.

21 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Adam... Bugün yaşça kendinizden küçük insanlarla dostluklar kuruyor, arkadaşlıklarınız perçinleşiyor. Düşüncelerinizin bir kenarında sürekli...

21 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınız ve çalışma ortamınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Detaylara, hesap işlerine daha çok zaman ayırırken kaygı ve endişelerden uzak kalmalısınız. Sabırlı, serinkanlı davranmayı ihmal etmemelisiniz.

21 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı karıştırabilecek olaylar olabilir. Büyük beklentiler içine girebilir, heyecanlı ve sabırsız davranabilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni yatırımlar yapabilir, farklı istekler duyabilirsiniz.

21 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rutin işlerinizi teker teker halletmek için harika bir gün. Mesai bitiminden sonra arkadaşlarınızla bir akşam yemeği keyfi yapabilirsiniz. Kemiklerinize özen gösterin. Sağlık konularına vakit ayırıp gerekli tahlilleri yaptırmalısınız. Ofisinizde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz.

21 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 13' 51" R
Ay
Başak
14° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 19' 47"
Venüs
Koç
18° 05' 29"
Mars
Balık
21° 37' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 11"
Satürn
Balık
15° 35' 48"
Uranüs
Boğa
21° 45' 35"
Neptün
Balık
28° 34' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 24"
Lilith
Başak
22° 10' 34"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>