Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size değer veren birini çok üzdünüz. Bunu hak etmediğini düşünüyor. Siz de düşünün ona hak verecek, bu üzüntüyü paylaşacaksınız. O sizden sonsuza kadar bir ilişki beklemiyordu. Ama yaşadıklarınız hiç olmazsa arada bir aranılmayı gerektiriyordu. Onda gerçekten hiç hak etmediği halde, kullanıldığı hissi uyandırdınız.

İş yolculuğuna gönderilebilirsiniz. Ama bu sizin hayallerini kurduğunuz yerlerden olmayacak. Ayrıca öyle bile olsaydı, otelinizin penceresinden bakacak zamanı bile bulamayacaktınız. Sonuçta patronunuza yarayacak buyolculuğu.

Bir ev satışı görünüyor. Gerçekleşirse bu sizi şaşırtacak. Orasının kolay kolay satılmayacağına inanıyordunuz. Bu para size teselli mükafatı olabilir.

Ev sahibinizle hiç beklemediğiniz bir tatsızlık yaşayabilirsiniz. Bunu alttan almayın. Haklısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bolca iletişim, görüşmeler ve kısa yolculuklarla geçen bir gün olabilir sizin için. Kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı kolay ve rahat ifade edebileceğiniz bir gün olabilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, daha önceden planlanmış yolculuğa çıkmak veyagörüşmelerinde olumludur. Kendinizi güçlü şekilde ifade edebilir, isteklerinizi öne sürebilirsiniz. Saat 16:51 Ay-Pluto görünümü, iş-aile ve girişim konularında bizi güçlü kılıyor. Bu kuvvet işlerinizi bir an önce yürürlüğe koyma arzunuzu da yükselticidir. Güçlenmek isteyen birey, başkalarının kendisine karışmasından doğal olarak hoşlanmaz. Doğru olduğunu düşündüğü bir yolda ilerliyorsa kimseye hesap vermez. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, çevrenizdeki insanları etkilemenizi, takdir edilmenizi, düşüncelerinizi gayet net bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Uyumlu ve nazik sözlerinizle sizden etkilenmeyecek kimse yoktur. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren görmek istemesen de bazı gerçeklere göz yummak senin için bir hayli zor olacak. Bazı arkadaşlarınla ilişkilerini keskin bir şekilde koparırken, haksızlık ettiğini düşündüğün insanlarla aranı düzeltmek adına harekete geçeceksin. Çalışma ortamında, gözlerini hırs bürümüş karakterler, hayatını sorgulamana neden olacak. Kazanç konusunda birtakım aksaklıklar yaşaman mümkün. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, eşinle tüm sorunlarınızı masaya yatırıp çözüm üretmek isteyebilirsin. Baba ailesinde yaşanacak tartışma, büyük bir inatlaşmaya dönüşebilir. Güne ne kadar hareketli başlasan da senin dışında gelişen olaylar, işlerinin yavaşlamasına neden olabilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerek çalışma hayatı ile ilgili gerekse gelecek yaşamınızda ilgili bazı beklentileriniz bugün olumlu bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Geçmişten kalan ertelemiş olduğunuz bazı işler bugün itibariyle daha da kolay bir şekilde ilerleyebilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi isteklerinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediklerinizi, ertelemek zorunda kaldığınız işlerinize ve hobilerinize zaman yaratmak istemeniz mümkün. Yapmış olduğunuz işlerinizi farklı gruplara girerek tanıtabilirsiniz. Bu durum sizin için hem keyifli zaman geçirmenize, hem de karlı bir gün olmasına olanak tanır.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FARKLI çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden...

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızın son derece yüksek ve kendinize güveninizin tam olduğu bir gün. Sevdiğinizin size olan ilgisinden çok memnun olacak ve ona isteklerinizi açıklayacaksınız. Düşüncelerinizi onunla paylaşmanız, ilişkinizi daha da güçlendirecek. Yeni aşk maceralarına büyük bir heyecanla atılabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevre alanlarınız devrede olacak. İletişim halinde olacaklarınızla konuşmalarınızı hızlandırabilir ve planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Düşünceleriniz gün içinde hızlı değişebilir, bazı krizleri kendiniz yaratabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatla bağlarınızı güçlendirmelisiniz. Yakın çevrenizden destek alacağınız konuları dikkate alın. Taşınma, dekorasyon değişimi, araba yenileme gibi konular gündeminizde olabilir. Ofisinizde çalışanlarla farklı bir iletişim kurma isteği duyabilirsiniz. Yolculuklarda aşk kapıyı çalabilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 30" R
Ay
Yay
13° 21' 19"
Merkür
Koç
16° 05' 03"
Venüs
Koç
27° 05' 22"
Mars
Balık
27° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 07"
Satürn
Balık
16° 17' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 00"
Neptün
Balık
28° 48' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 43"
Lilith
Başak
22° 59' 08"
True Node
Koç
15° 29' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>