Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konulara odaklanabilir, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı harcama ve alışverişler gündeme gelirken bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 07:57 Ay-Terazi burcuna geçiş yapacak. Huzur ve güvenlik arzunuz, işlerinizi düzgün ve uygun bir şekilde gerçekleştirme güdünüz bugün oldukça yüksektir. Özellikle yaratıcılık gerektiren konularda estetik duygularınız yoğundur. Elinizi dokundurduğunuz her şeyde güzellik ve uyum arayabilirsiniz. İnsanların size karşı nazik ve ölçülü bir tarzda yaklaşmaları hoşunuza gider. Saat 12:56 Ay-Satürn görünüm etkisinde, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu, huzurlu insanlarla paylaşımlarınızı güçlendirici ve size hoş duygular hissetmenizde yardımcıdır. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde olaylara verdiğin tepkiler duygusal ruh halinden izler taşıyacak. Mantığını bir kenara bırakıp yalnızca hislerinle karar vermemelisin. Çalışma ortamında her konuya müdahil olmak isteyen kişiyle inatlaşabilirsin. İş arayışındaysan, gün içerisinde görüşmeye davet edilebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle sakin bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün ailen ile ilgili alacağın bazı haberler seni kaygılandırıp, hassas bir gün geçirmene neden olabilir. Aile bireylerinden birinin gereksiz harcamaları üzerine sorun yaşayabilir ve denetleme ihtiyacı içine girebilirsin. Sık sık baş ağrısı yaşayan bir Aslan burcuysan, profesyonel bir yardım almayı düşünebilirsin.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde uzlaşmacı ve önemli adımlar atarak bazı sorunlarınızı halledebileceksiniz. Ancak iletişim kurarken karşı tarafın ani manevraları ile başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Her şeye rağmen sizi seven dostlarınızın desteği ile bunun da üstesinden gelebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yeteneklerinizi göstererek ön planda olmayı hedefleyebilirsiniz. Çeşitli sosyal sorumluluk davetlerine katılabilir ve orada keyifli anlar yaşarsınız. Bir şekilde ilgileri üzerinize toplar ve parlarsınız. İçinde bulunduğunuz grubun işleri ile ilgilenirken dengeli ve özverili tutumunuz sizin göz özünde olmanıza olanak tanır.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENDİŞE duyduğunuz konularda tedbirli olun. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler...

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle bir arada olacağınız zamanlarda onların sorunlarına çareler üretirken tek taraflı düşünmemeye çalışın. Dış ortamlardaki değişimler bu dönemde en çok sizin işinize yarayacak. Şansınız yüksek.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde duygusal temalar patlak verebilir ve yönetmekte zorlanırsınız.En iyisi kendinizle baş başa kalıp en çok zevk aldığınız şeylere yönelin. Sinemaya gidin, atölyelere katılın, tekne gezintisine çıkın. Arkadaşlarınızla uluslararası bir seyahat programı yapın.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünün.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 42" R
Ay
Başak
15° 05' 43"
Merkür
Koç
17° 18' 26"
Venüs
Koç
18° 09' 05"
Mars
Balık
21° 40' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 51"
Satürn
Balık
15° 36' 05"
Uranüs
Boğa
21° 45' 44"
Neptün
Balık
28° 34' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 34"
Lilith
Başak
22° 10' 53"
True Node
Koç
15° 37' 16"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>