Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ilişkileriniz ve duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağı gözleniyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu,hayatımızdan, yakın çevre ilişkilerimize kadar geniş bir alanda kişisel tüm kararlarımızı yeniden gözden geçirmeliyiz. Hiçbir şeyi şansa bırakamayız. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu sıralarda yapılan gözlem ve inceleme, bize doğru yönde ilerlememiz için faydalıdır. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, duygularımızı, hassas olduğumuz meseleleri dışa karşı gizleriz. Sanki bilinmesini istemeyiz. Çocuklarımız, ailemiz, sevdiğimiz her şey bizim için kıymetlidir. Huzur ararız. Sıkıntımızı içimize atarız. Bazen en ufak bir şeyi gözümüzde büyütürüz. Beklentilerimiz olmasa bile, bize ihtiyaç duyanları geri çevirmeyiz, hatta gereğinden fazla yardımcı oluruz. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi korumaya çalışırsınız. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Duygusal düşünebilirsiniz. Kırılgan, endişeli, sevdiklerinizin en ufak bir ters sözünü kaldıramazsınız. Son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse hassasiyetiniz daha yüksek olur. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular üzerinde bir hayli durabiliriz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Bugünlerde ruhuna yansıyan değişim ile baş etmek için ekstra emek harcayacaksın. Dikkatli davranmazsan özellikle kariyer ve evlilikle ilgili meselelerde tıkanmalar ya da yanlış anlaşılmalar yeniden gündeme gelebilir. Kariyerin konusunda idealist hareket etmek istiyorsun. Sakin ve olgun tavrın hemhem de sosyal hayatında büyük kazanımlar sağlamana neden olacak. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, onları sosyal medyayı doğru kullanmaları konusunda uyarabilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla, farklı bir mekâna gidebilir, hoş sohbet edebilirsin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerde kendinizi daha romantik ve sevgi dolu hissedebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınıza karşı koruma içgüdüsüyle davranarak bazı kişilere ders verme eğiliminde olabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Finansal olarak değerlendirmeler yapabilir gelir- gider dengenizi kontrol edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak sonuç almak istemeniz mümkün. İşleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Bazı konularda çözülme yaşayabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DIŞ görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz...

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu önümüzdeki üç aylık süreçtehayatınız ve kariyerinizle ilgili sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri hızlandırabilir. Ani plan veya hedef değişiklikleri yaparken dikkatli olmalısınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vermek istediğiniz önemli kararlar olabilir ama bu aralar kendinizi ve etrafınızı dinlemeniz size çok şey kazandıracak. Toplumsal meselelere bu aralar hızlı ve ani tepki verebilirsiniz, bugün sakin olun ve ruhunuzu dinginleştirin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde sürpriz gelişmelere açık bir gün sizi bekliyor. Ruhunuz özgür bir kelebek gibi uçmaya hazır.Ama dikkat edin kelebeğin ömrü kısadır. Köklü ilişkileri bir kalemde bitirmek çok kolay olmaz. Son kararınızı iyice düşünerek verin. Sosyal ilişkilerinizden bir destek görebilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 52' 03" R
Ay
Aslan
28° 01' 18"
Merkür
Koç
18° 02' 35"
Venüs
Koç
16° 22' 11"
Mars
Balık
20° 33' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 13' 04"
Satürn
Balık
15° 27' 30"
Uranüs
Boğa
21° 40' 60"
Neptün
Balık
28° 31' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
19° 58' 30"
Lilith
Başak
22° 01' 17"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 18/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>