Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamanlar kalbinizi kıran bir kişi şu aralar size yaklaşmaya çabalıyor. Çünkü hayatında bir boşluk var ve cesur, cazibeli Aslan kişisinin bu boşluğun üstesinden geleceğini düşünüyor. Aman siz siz olun böylelerini hayatınızdan eleyin.

Bugünyaşamınızda küçük aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ama üstleriniz sizi her zamankinden daha fazla takdir ediyorlar. Siz de sakin davranın ve takdir edilmenin gururunu yaşayın. İş yerinizi de evle karıştırmayın.

Para konusunda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gün, bugün. Bir takım borçlarınızı kapatma fırsatı edineceksiniz. Bir yakınınız size para yardımında bulunmayı teklif edebilir. Yine de kendi bütçeniz konusunda başkalarına bilgi vermeyin.

Bugün hayatınızda görebileceğiniz kimi problemlerin nedeni çevrenizdekilerin sizi olduğunuzdan farklı görmesi. Sevdiğiniz kişiler sizi gözlerinde çok büyütüyorlar, bu da yakın ilişkilerde dert oluyor. Bir de insanlar size yaptıkları iyilikleri yatırım gibi görüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın gidişini değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Çoktandır pek anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz. Kimi arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Yapmanız gereken fırsat bu fırsat analiz gücünüzü kullanmanız. İnsanlar sizi olduğunuzdan daha güçlü görüp saldırgan davranıyorlar. Bugün kafanızı toplayıp sizi gerçekten seven insanlara zaman ayırmalısınız. Seçim yapmanın tam sırasıdır.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 04:32 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, yenilikleri uygulama yönünde karşımıza fırsatlar çıkabilir. Daha kolayca işlerimizi yoluna koyarız. Tanıdıklarımızla bir araya gelebiliriz, bir mesele üzerinde görüşmede bulunabiliriz. Uzun uzun konuşmayı tercih edebiliriz. Çünkü beklentilerimizi insanlara böyle daha iyi izah edeceğimizi düşünürüz. İkizler burcu iletişimle birebir alakalıdır. Bağlantılarda başarılı işler ortaya koyabilmek için, konuşmalarımız bir hayli önem kazanır. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, ilişkide her iki tarafın da ideallerini, beklentilerini ortaya koyarak, bundan sonrası için yeni bir adım atmalarında yardımcıdır. Burada önemli olan, farklı yönlerinizi ortak bir potada birleştirmektir. Bunu yapabilenler aynı yolun yolcusu olurlar. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde sosyal ilişkiler ağımızı güçlendirme, paylaşımda bulunma yönünde gayet olumludur. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün kalitesi bugün beklenmedik olaylarla karşılaşabileceğini işaret ediyor. Yakın çevrendeki kişilere karşı eleştirilerinin dozunu iyi ayarlamanda fayda var. İş yaşamında ön plana çıktığın bir gün. Çalışma konusundaki prensipli tutumun bugün takdir görebilir. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, yenidenarayışına girebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin sağlığıyla ilgili bazı gelişmeler yaşanacak. Çocukların varsa, eğitimleriyle ilgili dile getireceğin fikirler, aranızda bir çatışmaya dönebilir. Ne kadar söylediklerinin doğru olduğunu düşünsen de onların fikirlerini ve hissettiklerini de yabana atmamalısın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde,hayatınızda veya eğitim hayatınızda değişken durumlar söz konusu olabilir. İletişim bu kanalda daha fazla yoğunlaşabilir. Kendinizi ifade etme yeteneğinizin güçlendiği bugünü daha fazla yöneticilerinizle konuşarak geçirmek isteyebilirsiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz konularda isteklerinizi net bir şekilde üstlerinize ve çalışma arkadaşlarınıza anlatabileceğiniz bir gün. Yapmış olduğunuz işleri ifade ederken, duruşunuzla dikkatleri üzerinize toplamanız mümkün. Esprili tavırlarınız, seri anlatımlarınız, başarılı birakışı motivasyonunuzu yükseltecektir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sorumluluk alabilme kapasiteniz yüksek. Ne yapılması gerektiğini kendiniz önceden belirliyorsunuz zaten. Başkalarına hiçbırakmıyorsunuz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın tatlı, güzel, keyifli yönleriyle kendinizi şımartmak isteyebileceğiniz bir Pazartesi olabilir ancak ölçülü ve kontrollü davranmayı ihmal etmeyin. Aşırı özgüven ilişkiniz için yıpratıcı olabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız sosyal ortamlarınızdaki hareketlilik ve arkadaşlarınızla arttıracağınız iletişiminizle başlıyor. İş ve sağlık sorumluluklarınız hayata keyifle bakmanızı engelleyebilir veya siz hiçbirşey yokken bile içsel gerginlikler ve stres hissedebilirsiniz. Bu hafta aile ve ev konularında aşırı abartıdan ve fazla iyimserlikten kaçının.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 43' 11" R
Ay
Akrep
09° 34' 32" R
Merkür
Koç
16° 01' 58"
Venüs
Koç
23° 46' 06"
Mars
Balık
25° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 41"
Satürn
Balık
16° 02' 25"
Uranüs
Boğa
22° 00' 54"
Neptün
Balık
28° 43' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 26"
Lilith
Başak
22° 41' 12"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>