Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz her ne kadar bundan rahatsız olmuyor gibi gözükse de, ona karşı son günlerde çok ilgisiz kalıyorsunuz. Böyle devam ederseniz sevgiliniz de ilerideki günlerde aynı tavrı size takınacaktır.

İş yaşamınız da olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde gelişen bazı fırsatları iyi değerlendireceksiniz ve kısa vadeli yatırımlar yapma arzusunda bulunacaksınız.

Son zamanlarda gerçekten çok para harcıyorsunuz. Özellikle yol giderlerine gereksiz harcamalar yapıyorsunuz ve bu gidişle acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma düşeceksiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin size henüz ulaşmamış olması sizi çok tedirgin ediyor ve gereksiz yere sinirleniyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız sorunlara akılcı çözümler bulamadığınızı siz de iyi biliyorsunuz. Fakat son günlerde kendinizi çok güçsüz ve yaşadığınız olaylara karşı çok ilgisiz hissediyorsunuz. Bugün sabah saatlerinde alacağınız bir haber aklınızı karıştırabilir. Uzaktaki bir akrabanız sizi ziyarete gelecek. Hazırlıklı olun.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. İş, para ve ilişki konularında yeni bir karar verirken çok iyi düşünelim. Ölçelim, artı ve eksileriyle gözden geçirelim. Saat 13:54 Koç burcunda ilerleyecek Ay, her şeyde önce ben demeye neden olur. Hırs verir ve başarma arzusu yoğundur. Liderlik gücünüzü birçok alanda göstermenizi ve insanlar üzerinde etkili olunmasını sağlar. Fakat dozunu iyi ayarlamakta yarar var. Saat 19:05 Ay-Mars görünümü, kendi isteklerimizi partnerimize kabul ettirmek ve onun özgürlük sınırlarını biraz daraltmaya çalışmak anlamına gelir ki, buna partnerin itirazı olur. İlişkide genel olarak her iki tarafın da çabuk alevlenen ve yine çabuk sönen çıkışta bulunmaları mümkündür. Saat 20:44 Ay-Satürn görünümü, özgür olmak, dilediğimiz gibi kendimizi ifade etmek isterken, yapmak zorunda kaldığımız işler canımızı sıkabilir. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Bugün odak noktanda maddi yatırımların olacak. Konfor arayışın gün içinde fazla harcama yapmana neden olabilir. Anne tarafından akrabalarının bu durumdan dolayı hayatına müdahale etmeleri hoşuna gitmeyecek. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin kariyeri ile ilgili gelişme büyük bir kutlamaya dönüşebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin kalbini kazanmak için önemli adımlar atabilirsin. Aile içerisinde küslük yaşayan bireylerin bir araya geleceği organizasyonlara katılabilirsin. Gün içerisinde eski dostlarınla bir araya gelebilir ya da onlardan haber alabilirsin. Etrafında yaşanan sürprizlere tanıklık etmek, seni de mutlu edecek.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda artık kendinize yeni bir rota belirleme ve yeni değerler üzerine bir yaşam felsefesi oluşturma üzerinde hareket edeceğinizi gösteriyor. Şimdiye kadar yaptığınız bütün hataları silme ve kendinizi affetme niyetinde olarak hareket etmek faydanıza olacaktır.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranmanız mümkün. Sorumluluklarınız ile ilgili detaylara odaklanmanız gereken bir gün. Hizmet aldığınız kurum ve kuruluşlarla bir araya gelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli bir sohbet size iyi gelecektir.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sorumluluk alabilme kapasiteniz yüksek. Ne yapılması gerektiğini kendiniz önceden belirliyorsunuz zaten. Başkalarına hiçbırakmıyorsunuz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına faydalı olma konusunda kendinizi fazla zorluyorsunuz. Uzak ortamlarda veya tatilde yalnızlığın ve aynı anda sosyal olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati cazibenizi artıracaktır. Seyahatler hızlanır, uzaklardan gelen haberler yenilikler taşır.Şartların hızlı değiştiği bir gündesiniz. Seyahat arkadaşlarınıza yenileri eklenecektir. Yolda tanıştığınız yeni kimseler size farklı başlangıçlar yaptırabilir. Uzak ülke yatırımlarınızda hızlı gelişmeler yaşanır. Akademik konular öne çıkar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>