Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden beklediğiniz bazı girişimler gerçekleşmiyor ve bu konu yüzünden onunla sıkça tartışıyorsunuz. Ona derdinize doğrudan anlatmalısınız ve onunla kavga etmekten vazgeçmelisiniz.

Bugünçevrenizde çeşitli anlaşmalar yapabilirsiniz. Dış nedenler fazlasıyla zamanınızın alabilir ve sizi uğraştırabilir. Yeni bir girişimde bulunmayın.

Parasal konulardaki son günlerdeki başarınız bugün de devam edecek ve önümüzdeki günlerde sosyal hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Bugün trafikte sıkıntılı anlar geçirebilirsiniz. Heyecanlanmamaya çalışın ve kendinizi oluşabilecek tehlikelerden koruyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ve güvenliğiniz için planlamalar yapabileceğiniz bir gün. Görüşmelerinizi ertelemek ve tek başınıza kalmak iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olabilir. Aileniz düşüncelerinizi destekleyerek iç güveninizi arttırabilir. Fikirlerine güvendiğiniz yakınlarınızla bir arada bulunmak ve kafanızdaki sorunları onlarla paylaşmak doğru olacaktır.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 02:28 Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, birlik ve bütünlük duygusunun sizi nasıl rahatlatacağını, yalnızlık duygunuzu ortadan kaldıracağını düşündüren bu enerji, aile birliğinin önemini bir kez daha vurguluyor. Sevdiklerimizle bir arada olmak bizi oldukça mutlu edebilir. Sevdiğimizle el ele yol almak arzumuz büyüyebilir. Bize destek veren ve sevgiyle yanaşan kişileri hayatımızda görmek isteriz. Değerlerimiz gözümüzde yücelir ancak kayıplarımız da bir o kadar hassaslaştırabilir. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünüm etkisinde insanların paylaşımcı, sevgi dolu ve şefkatli olmasını isteyeceğiz. Güven duymak, iyi bir yaşam arzumuz ön planda olacak. Alıştığımız şeylerden uzak kalmamak, huzur bulmak bizim için son derece önemli. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, zorlukların aşılmasında kuvvet verir. Karışmış, bozulmuş ne varsa, bunların düzene kavuşmasını sağlar. Sorumluluk ve güvenilirlik olguları önemsenir. Buna göre hareket edilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün araştırmacı yönünü ortaya çıkaracaksın. Etrafındaki kişilere verdiğin fikirlerin boşa gitmediğini görmen seni gururlandırıyor. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, çalışma koşullarıyla ilgili alacağın kararlar, çalışanlarını sevindirebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, onunla tekrar iletişime geçip geçmeme konusunda kararsızlık yaşayabilirsin. Her ne kadar kalbinin sesini dinlemek istesen de, yaşadıkların önüne duvar örüyor. Aile yaşantındaki iletişim sorununu çözmek için ciddi konuşmalar yapacaksın. Her zaman sorunları çözmekten yana olan tarafın bugün takdir toplayacak.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal anlamda kendinize yeni bir yol bulmanız gereken önemli bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Zira verilen sözlerin yerine getirilmemesi ve ödemelerde zorluk yaşamanız sizleri zor da olsa yeni bir yapılanma sürecine doğru götürecek gibi gözüküyor.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma ortamınızda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Üstlerinize yapmış olduğunuz hizmetleri sunabilir, takdir bekleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda bu azminizin kıskanılması olasıdır. Sizi çekemeyenlere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Zira dost gibi görünen gizli düşmanlarınız arkanızdan farklı yorumlarda bulunabilirler.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YORGUN olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı...

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı para konularında eliniz açık olabilir. Düşündüğünüzden daha çok para harcayabilir veya ortaya çıkacak bir ödeme konusunda eşinize yardım etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınız için yapacağınız ödemelerden korkmayın, unutmayın kendinize yatırım yapıyorsunuz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, bu durum çabuk geçecek. Çünkü, kendinize olan güveniniz yüksek. Ayrıca, meydana gelen bazı gelişmelerin tam istediğiniz gibi olduğunu düşünebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 36' 49" R
Ay
Akrep
20° 55' 03" R
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
24° 54' 00"
Mars
Balık
25° 54' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 25"
Satürn
Balık
16° 07' 35"
Uranüs
Boğa
22° 03' 59"
Neptün
Balık
28° 45' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 36"
Lilith
Başak
22° 47' 19"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:12

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>